miercuri, 3 iulie 2024

Estival - Miercurea fara cuvinte S27/24


Shhhhhh, LET'S GET WORDLESS! Curaj, înscrie-te! ☺ Vei cunoaste o multime de bloggeri ce au pasiunea fotografiatului. Nu exista teme pentru fotografii, nu exista obstacole. Singura regula este ca articolul pe care-l înscrii în tabelul "Miercurea fara cuvinte" sa nu contina text scris. În rest, orice este permis. Alatura-te noua în clubul MfC☺ Happy Wordless Wednesday! ☺

marți, 2 iulie 2024

Bilet pentru Sferturile de finala, Euro 2024

In aproximativ cinci minute va incepe meciul România - Olanda, doua echipe tari, care vor neaparat sa treaca in etapa urmatoare a campionatului european de fotbal, adica din optimi in sferturile de finala ⚽🤗 
Emotii mari, exista doar un "bilet"!!! Tinem pumniiiiii 🍀🍀🍀🍀🍀❤️💛💙🍀🍀🍀🍀 
(Germania s-a calificat si va juca vineri, cu echipa nationala a Spaniei).
UPDATE: asa cum este normal în sport, doar unul poate câstiga... Este fairplay si trebuie acceptat faptul ca întotdeauna vor exista învinsi si învingatori. De data aceasta, România a fost învinsa, a fost un meci foarte frumos, ambele echipe au luptat sa câstige, olandezii si-au folosit mai bine sansele... 
Oricum, lotul national al României a intrat în campionat cu cele mai mici sanse, fiind mentionat ca fiind "cel mai ieftin" din echipele calificate la Euro2024! Si a dat clasa, câstigând primul loc din grupa! 
Nu stiu cât de reala este informatia, însa se spune ca fiecare echipa care s-a calificat la EURO24 a primit un premiu de 9.250.000€, iar echipele câstigatoare de grupa au mai primit un premiu de 1.000.000€; echipele care au jucat în optimi au mai primit un premiu suplimentar de 1.500.000€! Deci lotul national a fost recompensat frumos pentru efortul pe care l-a facut. Ma bucur pentru ei!
Drumul la EURO24 pentru România s-a încheiat în aceasta seara, dar cu capul sus! BRAVOOOOO!

Vacanta la mare

Fiecare zi de plaja la Rosolina Mare, pe litoralul Marii Adriatice, este la fel si totuși altfel... 
Leo, cățelul nostru zglobiu, îsi găsește zilnic noi camarazi de joacă, sapă gropi în nisip si dă vesel din coadă. La orele dimineții, când marea este liniștită, Leo se aventureaza curajos în apă, savurând momentele de răcoare si de libertate. 
Cerul albastru fără nori, soarele fierbinte si briza mării încărcată cu sute de nuanțe de alge si săruri, ne ofera o senzatie perfecta de liniste si fericire interioara.
Plaja cu nisipul fin si plin de scoici, umbreluțele colorate, zmeiele atarnând de fire lungi, copiii cu zâmbete largi pe față, cățeii fericiti, valurile spumoase izbindu-se de mal, țipetele de pescăruși, fluturașii si șopârlele mici de la marginea digului... toate acestea înseamnă pură relaxare.