marți, 2 iulie 2024

Vacanta la mare

Fiecare zi de plaja la Rosolina Mare, pe litoralul Marii Adriatice, este la fel si totuși altfel... 
Leo, cățelul nostru zglobiu, îsi găsește zilnic noi camarazi de joacă, sapă gropi în nisip si dă vesel din coadă. La orele dimineții, când marea este liniștită, Leo se aventureaza curajos în apă, savurând momentele de răcoare si de libertate. 
Cerul albastru fără nori, soarele fierbinte si briza mării încărcată cu sute de nuanțe de alge si săruri, ne ofera o senzatie perfecta de liniste si fericire interioara.
Plaja cu nisipul fin si plin de scoici, umbreluțele colorate, zmeiele atarnând de fire lungi, copiii cu zâmbete largi pe față, cățeii fericiti, valurile spumoase izbindu-se de mal, țipetele de pescăruși, fluturașii si șopârlele mici de la marginea digului... toate acestea înseamnă pură relaxare.

11 comentarii:

  1. Câtă veselie acolo! Foarte frumos!
    Te pup, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  2. E un adevărat paradis!
    Zile senine şi relaxante în continuare, dragă Carmen! 😘🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaa, un mic Paradis in care sunt acceptati patrupezii ♥
      Vecinii nostri de bungalow au adus cu ei în vacanta si catel si pisica ♥
      Pisica are lesa si o lasa in curte si pe terasa, o vad mereu dimineata ☺
      Te pup Vero 😘🤗

      Ștergere
  3. Faaain de tot! 😍 Descrierea + pozele mă fac să înghit în sec! 😃 Bucurii in continuare, Carmen draga! 💗
    Îmi place "scheletul" de pește! 😍😃
    Îmbrățișări și pupici cu drag de la pentru trio! 💞🐾😘🍉🍸

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim Diana draga ♥ deci ai remarcat "opera mea de arta"? ☺☺☺ Asa multe lemne au fost aduse la mal dupa furtuna, in fiecare dimineata trece un tractor si le aduna, curata plaja, dar spre seara când creste nivelul marii - la flux, iar apar lemnute ☺ si asa spontan, m-am gandit ca pot face un schelet de peste cu aceste bucatele de lemn ...
      Pupici si imbratisari, de la trio pentru quattro 🤗 💞🐾😘

      Ștergere
  4. Frumoase instantanee, îmi alină sufletul și dorul de mare, ți ai marcat locul pe nisipul plajei cu o piesă stilizata din fauna marină 🥰🌊🏖. Zile minunate să aveți! Te îmbrățișez, dragă Carmen!😘💞

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gina draga, asa imi tihneste aceasta vacanta... este atât de frumos acest loc, nu este supra-aglomerat, am loc si timp sa savurez întâlnirea cu marea ♥ Imi place sa ascult valurile, sa inspir aerul acesta tipic, ma plimb mult pe faleza, observ fiecare scoica sau betisor adus de valuri... Imi place sa umblu desculta direct pe nisipul scaldat de valuri... Cateodata imi las baietii la umbreluta si ma plimb singura, imi curat mintea si-mi umplu sufletul de frumos, simplu si natural ♥
      Pupici si imbratisari 🤗😘💞

      Ștergere
  5. O bucurie mare pentru toată lumea, oameni sau animale. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Vai ce frumos este!!! Am vazut si eu „pestele” :D hihiih.
    Si Leo chiar are companie - asta imi aminteste de prima zi de plimbare cu Kouki. Aveam emotii de felul in care va interactiona cu ceilalti catei - totusi pe el cand l-am luat avea un an deja si ceva traume... cu Dodo a fost asa: la inceput prietenos, apoi avea si ceva antipatii (deobicei provocate) care se lasau cu latrat (motiv pentru care evitam cand vedeam ca se apropie pericolul ... hahaha nu de alta dar Dodo era si mare si curajos (mai alescand era vorba de aratat curajul din capul meu... ca deh, de la inaltime e mai bine.
    Revenind la Kouki, a fost totul perfect pana am intalnit un caniche absolut superb - alb cu pete negre (motiv pentru care i-am si comunicat parerea mea.. si daca nu mi l-a marait --- gelos asta mic. Apoi mi-a marait si un caniche pitic, pe care initial il placuse... Am fost atenta ulterior sa nu ma manifestez... :)))))

    pupici cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere