marți, 9 iulie 2024

Home, sweet Home

După două săptămâni de vis petrecute pe țărmul mării, ne-am întors acasă nerabdatori sa ne regasim caminul drag. A inceput sa ploua imediat ce am ajuns in Alpi(la granita Italia-Austria). Fiecare picătură părea să ne binecuvânteze drumul de întoarcere. Chiar daca am trecut brusc de la 38°C la 13°C, racoarea ne-a facut foarte bine, dupa pârjolul din Italia. 
Când am ajuns acasa, ne-a întâmpinat o simfonie de verde și flori, grădina noastră strălucea ca un colț de rai. Leo, nu și-a mai încăput în piele de bucurie. Se rostogolea prin iarba umedă, fericirea lui fiind un spectacol în sine. A alergat spre iaz, unde apa limpede îl aștepta ca un vechi prieten. În entuziasmul lui, a băut lacom, aproape înghițind un peștișor auriu care înota lin printre undele jucăușe. 
Deasupra apei, un nufăr alb, mic și fragil, înflorise ca un dar delicat, parcă special pentru noi. În acea clipă, am simțit ca-mi vine si mie sa dansez de bucurie. Asa cum eram, obosita, transpirata, prafuita dupa 8 ore de drum, sufletul mi-a fost cuprins de o fericire pură și simplă. Nicaieri nu e mai bine ca acasa!
 

7 comentarii:

  1. Bine aţi revenit la voi acasă! 😊
    Leo e o dulceaţă de căţel! 🥰

    😘🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dai seama ca primul lucru după ce am adus bagajele in casa a fost sa facem băiță 🥴😁🫣 lui Leo nu ii place insa a fost neaparat necesar. La mare diar i am facut dus in fiecare seara, fara șampon. Ca a avut dolutia impotriva parazitilor... Dupa băiță i am pus o fiola noua.
      Apoi am sortat rufele si am pus la spalat... Dar va dura toata saptamana! 😁 Insa am dormit super in patul fara gram de nisip! 😅😂
      Pupici si imbratisari 😘🐾,🤗

      Ștergere
  2. Bine aţi revenit!
    Drăguţul de el, ce bucuros e!
    Bine că aţi revenit cu bine şi aveţi tolba plină de poveşti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce scumpic e Leo! 💗 I-am "simțit" fericirea! Mă amuză cum arata el că l bucura revenirea acasă! 💕 Simpatic foc și cum bea apa din iaz! 😃 Apa dulce buna - și-și saluta prietenii! 😊
    Bine ați revenit la voi acasă, Carmen draga! 😘
    Pupici și îmbrățișări de la quattro pentru trio! 💗🐾💕🌹🍀😘

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ati revenit acasa - in minunata gradina magica :). Si eu aveam fix acelasi sentiment cand mai mergeam prin mici excursii cu ai mei - la revenirea acasa era pace, liniste si tare bine. Si chiar daca era cald afara, acasa era cumva racoare (ceea ce acum nu prea mai e.. haha), dar s-au schimbat si vremurile).Leo este adorabil adorabil adorabil. :D Cum lipaie el apa :)))) e un dulce si evident joaca pe covor :D cat e de dulce.
    Pupici cu drag!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce oază de verdeață și răcoare! Nu-mi plac decât călătoriile în „extrasezon”. Vara e prea prea. Prea cald, prea aglomerat peste tot. Se vede că Leo e încântat!

    RăspundețiȘtergere