joi, 27 iunie 2024

Reflexii de la malul mării - RIO

 
Va invit sa participati la "Reflexii in oglinda", daca va face placere🤗 o rubrica saptamânala initiata de SoriN si preluata de mine aici. Publică într-un articol pe blogul tău, o fotografie cu reflexii, un videoclip filmat in oglinda sau imagini pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (orice fel de oglinda... chiar si oglinda ochilor, oglinda apei, a cerului sau oglinda retrovizoare) si înscrie articolul aici - în tabel:

13 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Azi este asa linistita, ca un lac 😊
      Pana ieri am avut valuri de doi metri!

      Ștergere
  2. Ce frumos! Parcă se şi simt mirosul sărat al mării şi parfumul vesel al vacanţelor!
    Concediu plăcut în continuare, dragă Carmen! 😘🤗

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu se putea sa fii la mare și să nu găsești tu ceva reflexii. Dar vad că și Leo a găsit prieteni. Distracție plăcută.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bucata de plaja pe care suntem noi este rezervata special pentru pisesorii de caini, de aceea, fiecare cearceaf aici are cel putin un pazruped 😊🐾 Unii sunt dragalasi tare, altii caraghiosi dar simpatici... E un teatru de jur imprejur. Labradorii sunt numai in apa, sar si inoata ca delfinii, altii sunt tarati la mal si pun frana adanca in nisip, disperati sa nu se ude. Leo e la mijloc, ii place apa dar nu sa inoate. Daca are picioarele jos, e ok. Azi a fost marea foarte linistita si Leo mereu a vrut in apa. Prieteni de joaca avem in fiecare zi. E un paradis al cateilor.
      Vecinii nostri de bungalow au o pisica. Dimineata iese cu lesa. Maine trebuie sa o fotografiez, e tare frumoasa!
      Pupici, multumim. Voua spor la invatat! 😘🍀🫶🏻

      Ștergere
  4. E-n culmea fericirii Leo! :D
    Frumos, frumos! Să vă bucuraţi de tot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leo e "regele plajei" 😂😉 asa ii zice Helmut. Dar fiecare posesor de catel aici, crede la fel despre catelul lui 😂😉
      Multumim Potecuta 😊🤗😘

      Ștergere
  5. Câini la mal! 😍 Ce frumos că există locuri și pentru ei! Vorba 'ceea, există locuri unde poți merge la muncă însoțit de animalul de companie! Cum sa nu existe și locuri unde sa ne bucuram de vacanta cu aceste ființe?! 😊
    Luminoase imagini, duioase! 😍 Deși pe mal de apa, nu pare a fi tocmai răcoros (așa se simte aici) 😊 scumpic tare Leo! 😍 Atent, parcă, sa nu piardă contactul cu nisipul; sau... te întreabă dacă e buna pozitia pentru poza? 😊
    Distracție plăcută în continuare, Carmen draga! 💗
    Îmbrățișări și gânduri bune de la quattro pentru trio! 😘🐾💞🍉🍀

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte greu am gasit plaje unde sunt acceptati cateii... Majoritatea sunt undevva marginal. Atat in Germania cat si în Franța sau Spania, a trebuit sa mergem pana la 20km cu masina sa ajungem la o plaja pentru catei. Aici in Italia e un pic altfel, italienii iubesc câinii in mod special.
      Asa am descoperit aceasta statiune, unde la mijlocul plajei, este o portiune speciala Doggy Beach . Doar cinci minute de mers pe jos de la bungalow ul nostru! Superb, nu i asa?! In plus, la fel ca fiecare plaja, dimineata este curatata cu utilaje speciale. Nisipul e fin si placut, marea e curata (fara alge sau meduze).
      La inceput, cateii se latra, ca sa isi apere "casa" dar scurt timp inteleg ca suntem toti la comun... suntem o haita 😜😂 Si atunci se tolereaza. Normal trebuie avut grija ca sunt destule asimpatii ( mai ales masculii necastrati sunt Macho!, asa ca Leo, dar e totul sub control! 😉)
      Pupici si imbratisari de la trio pentru Quattro 😘💞🫶🏻🍀🐾

      Ștergere
  6. Clar Leo este regele plajei! Sunt peștișori in apă? Văd frunze, așa cred, dar pe unde am fost eu la Mediterana erau mereu peștișori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai vazut bine, sunt frunze... Am avut doua zile cu furtuna. Marea a fost extrem de agitata, a adus la mal lemne chiar si trunchiuri de palmieri... Echipa de curatenie a plajei a avut mult de lucru! Valurile au fost de doi metri inaltime!!!
      Acum s au linistit si vremea si valurile. Dar marea mai aduce din cand in cand frumze sau bucati de lemn la mal.

      Ștergere
  7. Apaaaaaa...... zici ca traiesc in desert.
    De marti incoace am avut dificultati reale in a putea mentine echilibrul si cu online-ul.Noroc ca am avut materialele pregatite ca altfel cred ca se lasa cu gaura la articole.
    Ajung deci tarziu sa ma bucur de aceste imagini minunate (dar bine ca ajung, dupa cele 3 zile capricioase, ce pare ca inca nu si-au facut cu totul jocul).

    Pupici cu drag si jucati-va si pentru mine si Kouki o tura :D
    :*

    RăspundețiȘtergere