marți, 2 iulie 2024

Bilet pentru Sferturile de finala, Euro 2024

In aproximativ cinci minute va incepe meciul România - Olanda, doua echipe tari, care vor neaparat sa treaca in etapa urmatoare a campionatului european de fotbal, adica din optimi in sferturile de finala ⚽🤗 
Emotii mari, exista doar un "bilet"!!! Tinem pumniiiiii 🍀🍀🍀🍀🍀❤️💛💙🍀🍀🍀🍀 
(Germania s-a calificat si va juca vineri, cu echipa nationala a Spaniei).
UPDATE: asa cum este normal în sport, doar unul poate câstiga... Este fairplay si trebuie acceptat faptul ca întotdeauna vor exista învinsi si învingatori. De data aceasta, România a fost învinsa, a fost un meci foarte frumos, ambele echipe au luptat sa câstige, olandezii si-au folosit mai bine sansele... 
Oricum, lotul national al României a intrat în campionat cu cele mai mici sanse, fiind mentionat ca fiind "cel mai ieftin" din echipele calificate la Euro2024! Si a dat clasa, câstigând primul loc din grupa! 
Nu stiu cât de reala este informatia, însa se spune ca fiecare echipa care s-a calificat la EURO24 a primit un premiu de 9.250.000€, iar echipele câstigatoare de grupa au mai primit un premiu de 1.000.000€; echipele care au jucat în optimi au mai primit un premiu suplimentar de 1.500.000€! Deci lotul national a fost recompensat frumos pentru efortul pe care l-a facut. Ma bucur pentru ei!
Drumul la EURO24 pentru România s-a încheiat în aceasta seara, dar cu capul sus! BRAVOOOOO!

9 comentarii:

  1. M-am gândit că a început meciul când au început să se audă răcnete in cartier! 😊
    Felicitări Germaniei! 🍀
    Hai Romania! 🍀🍀🍀😃

    Gânduri bune de la quattro pentru trio! 💞 Îmbrățișări și pupici! 💗😘🐾🍀🍸

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am stat la televizor, cu "baietelul" meu ☺ I-am zis "hai Leo lânga mine, ca tu esti jumatate român, hai sa facem galerie echipei nationale!"
      Helmut facea piure de cartofi si râdea de noi... ce am trait momentele
      Astazi i-am invitat la masa pe prietenii nostri si meniul a fost piure de cartofi, chiftelute si castraveciori murati. Helmut a fost bucatarul sef.

      Pupici si imbratisari, de la trio pentru quattro 😘💞💗🐾🍀

      Ștergere
  2. Din nefericirea Romania nu a mai prins acest bilet. Parcă nu s-au legat deloc lucrurile pentru jucătorii noștri. Dar mi-au plăcut mult secvențele de la final, de după fluierul final, cu toți jucătorii în fața peluzei nostre, cu dezamăgirea pe chip și ovaționați de galeria Română. A fost așa un moment cu o mare încărcătură emoțională. M-am bucurat mult să văd suporterii cu adevărat suporteri și că încurajează echipa în ciuda pierderii meciului și că nu au plecat repede injurand mai dezamăgiți decât jucătorii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niko draga, mare dreptate ai! Asa am simtit si eu 💗
      Chiar daca nu au câstigat, au jucat foarte frumos si galeria i-a rasplatit pe merit cu ovatii!

      Ștergere
  3. Nu m-am așteptat să câștigăm în fața olandezilor, dar m-am bucurat că România a ajuns până în acest punct. Mi-au plăcut mult și suporterii. Mai avem de lucru, e drept!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo România de doua ori. O data pentru echipa si inca o data pentru galerie 🫶🏻❤️💛💙

      Ștergere
  4. A fost un parcurs bun, peste așteptări, și s-a căpătat ceva foarte important, anume experiența.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma intreb daca baiatul cu par albastru s-a vopsit special pentru meci.. nu de alta dar ... ultima data cand s-a vopsit nationala a fost ghinion curat. In 94... imi amintesc si acum ca erau blozi (cine i-a pus) si in costumele rosii... Dar ghinion curat.

    Lasand gluma (care are sambure de adavar) imi imaginez ce draguti erati tu si leo (am vazut ca a urmarit alaturi de tine meciul :D).
    Pupici

    RăspundețiȘtergere