luni, 4 decembrie 2023

Alb, rosu si argintiu

Tema patru, propusa de Niko este o fotografie cu aceasta combinatie de culori. 
Eu am facut un aranjament cu crengute spray-ate în alb, asezate într-un vas argintiu alaturi de globuri mici rosii si argintii, o ramurica de vâsc, o floare de Craciunita (artificiala) si o lumânare alba, ca un bulgare de zapada 🤗 Aceasta combinatie de culori binedispune 😍 nu-i asa?
Numar zilele ramase pâna la vacanta de Craciun (22 decembrie - 8 ianuarie) si ma bucur de fiecare activitate tipica ultimei luni din an. 
Pe lista mea "to do" de Advent, am bifat majoritatea activitatilor ❤️ 
Am terminat decorarea casei si a curtii, am cumparat chiar si cadourile 🎁 Acum va trebui sa încep sa le ambalez pe acelea pe care le voi oferi vecinior si câtorva colegi de birou. Pentru ca majoritatea vor fi plecati de Craciun în vacanta, le voi oferi în ziua de Mos Nicolae. Pentru cei din familie, mai am timp sa ambalez - o voi face probabil pe 23 sau 24 dimineata. 
Am scris si trimis felicitarile 💌 Câteva au ramas în Germania, cele mai multe au pornit spre diverse colturi ale Europei. 
Posta s-a scumpit. 19 timbre m-au costat 29 Euro! Macar de s-ar îmbunatati calitatea serviciului postal! Sper din suflet ca felicitarile mele sa ajunga la timp, la destinatari 💕
Mâine am dans-sportiv, vineri voi merge la patinoar ⛸️ În perioada de Advent sunt poate cel mai activa din întregul an. Particip la diverse întâlniri cu colegii, prietenii - mai la un vin fiert, la cinema, la sanius sau la schi, voi participa cu drag si la activitati caritative.
Am în plan deasemenea sa fac fursecuri asortate (cel putin 7 feluri diferite) 🍰🍩🧁🍭🍬
Pe lista este si cumparatul bradului! Aceasta este una din cele mai dragute activitati - sa gasim bradul perfect, în piata plina cu brazi de toate tipurile si înaltimile! 🌲
Atunci când meniul special pentru cele trei zile de Craciun va fi stabilit si deasemenea când cumparaturile vor fi rezolvate, atunci voi putea spune ca am bifat întreaga lista "to do"☺ În seara de Ajun vom împodobi bradul si vom începe sa gatim. Pentru mine, bucuria de a fi împreuna cu cei dragi înseamna Craciun 🎄
♥ Abia începând cu 27 decembrie voi începe sa " nu mai fac nimic", sa ma relaxez in adevaratul sens al cuvântului. Zile intregi voi citi, voi tricota, ma voi uita la filme si voi asculta muzica. Nu ma va interesa cât e ceasul, voi dormi si ma voi trezi când o sa am chef! 😜
🎄Mai sunt 19 zile pâna la Ajunul de Craciun ♥

10 comentarii:

  1. Ce vesel este Leo! Se bucura ca ai rezolvat corespondenta - cu putin ajutor si din partea lui 😊 ❤ - si acum va veti juca impreuna!
    Aranjamentul pe care l-ai realizat este minunat! E suta la suta festiv, potrivit acestei perioade! 😍 Mie nu-mi ies astfel de aranjamente! (deja cred ca stie toata lumea, dar tot o repet - 'ca mi-e un pic ciuda) 😃
    Spor la toate cele pe care le mai ai de facut, harnicuta draga! 💕
    Imbratisari, pupici si ganduri bune de la quattro pentru trio! ❤ 😘 💗 💞 🐾 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leo ma ajuta la orice treburi 🤗 mai ales ii place sa scoatem rufele din masina de spalat 😂😅 ii place mirosul acela grozav de mult Se bucura, s ar baga in cuva de inox daca ar putea 😂 Se uita la tv cu placere 😅
      Copilutul meu drag 🐾❤️
      Multumesc 🤗💞 Ba iti ies bine toate,doar ca tu esti foarte modesta.
      Pupici si imbratisari de la Trio pentru Quattro 😘🐾🤗💞

      Ștergere
  2. Absolut minunat aranjamentul tau în alb, auriu și argintiu Am zis că voi atenționa pe toata lumea cțnd văd că se potrivește ceva și las altă provocare, așa că îți spun și ție. Aranjamentul tau este un aranjament ce poate sta așezat pe ceva, deci merge la transformări creative decembrie, fie săptamâna a doua, fie săptămâna a patra.
    La adventul fotografic am văzut ca ai reușit să faci înscrierea.
    Felicitări pentru aranjament. Îmi place organizarea ta de advent. Chiar este o călătorie către Crăciun. La noi mai e până ă vom simți în acest od cu toții. SPor la „to-do list”

    RăspundețiȘtergere
  3. IMi plac mult acest gen de aranjamente. Ti-a iesit minunat. Mie mi-a amintit de cand eram noi mai mici si era si Ralu acasa... aveam 2 farfurii portocalii si ne placea sa pune pe ele margelute, niste decoratiuni cu globulete tot ceva portocaliu - un fel de vasc stilizat... si lumanari... nu stiu cum suna, dar era chiar dragut - desigur, la nivel de amatori :))).
    Am reusit sa fac si eu cateva pregatiri, asa modeste - simbolic mai mult, atat cat se poate acum. De trimis voi trimite ce e de trimis saptamana viitoare... sper sa fie totul ok :D. Nu vreau sa ma gandesc cat va iesi posta :))) - adica curieratul. Vorba ta. sa ajunga cu bine.

    Leutu e la datorie :D hihih. si Kouki e acum asezat pe picioarele mele.. in timp ce ma pun si eu la zi cu ce ati mai facut - doar noaptea mai reusesc sa fur timp pe net. Altfel imi este peste mana :).

    Pupici cu drag si multumesc! Am simtit privind pozele si citind textul cum respira ărin ele atmosfera sarbatorilor 💗

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos aranjamentul!
    Ce organizată ești!... Vacanța o aștept și eu cu nerăbdare. Și fursecuri facem de regulă (eu și fiica mea), tot așa, mai multe feluri. De abia aștept să le văd și pe ale tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, și eu iubesc acea atmosferă de pregătiri cu bucurie. Atât cât se poate. E firesc, chiar dacă extrem de greu pentru noi mamele, ca puii să plece din cuib. Doamne ajută să reușiți să vă reuniți anul viitor!
      Numai bine și ție, Carmen! 🤗

      Ștergere
    2. Ma bucur ca pastrezi traditia mama-fiica. Si eu cu fetele mele am stabilit zile fixe cand au venit la mine si am facut impreuna fursecuri. A functionat mai bine de zece ani... De cand cu restrictiile pe motiv corona, am pierdut obisnuinta... 😐 anul acesta Raluca a facut deja singura cateva serii de fursecuri, eu nu am facut înca si Adela cred ca nu va reusi sa faca deloc - normal ca va primi de la noi ♥ Ba e una racita, ba e una plecata, ba la serviciu prea geru, ba prea obosita....anul acesta nu ne am sincronizat.
      Nu e vorba neaparat de fursecuri, ci de motivul pentru care ne intalnim. Facem ceva impreuna, radem, cantam si bucatarim.... Sper ca la anul sa avem mai mult noroc 🍀 💞
      Numai bine Daniela 🤗

      Ștergere
    3. ale mele s-au mutat de acasa înca din primul an de facultate, cu toate ca au studiat in orasul nostru ☺ Si eu sper ca ne vom organiza mai bine, la anul :-) Sunt atâtea activitati! Sanatate sa fie! Doamne ajuta! ♥

      Ștergere
  5. Ce frumos ți-a ieșit, arată profesionist lucrat!

    RăspundețiȘtergere