joi, 7 decembrie 2023

A fost o data...

... o placa de vinil, pentru pick-up. 
Am deformat-o dupa ce am încalzit locurile de îndoire la flacara de lumânare. Apoi am zgâriat discul cu șmirghel, am lipit cu adeziv special câteva decupaje din note muzicale, am lacuit-o si... Tamtaaaam - gata a fost vasul meu. Il folosesc cu multa placere pentru sticksuri, saratele, pop-corn sau alte chestii de rontait. Arata bine si este încapator. 
Apropo pick-up: eu mai am unul in functiune si colectia mea draga de placi are peste 300 de exemplare, muzica pop româneasca si internationala (anii ''70/'80/'90 si 2000), jazz, clasica, country si am chiar si placi cu povesti ♥
Înscriu aceasta postare la provocarea intitulata "Transformari creative, la care  Niko, Suzana, Rux, Diana, Pompilia si Mihaela, participa în mod constant. 

16 comentarii:

  1. Fabulos concept. Imi place maxim ca ai avut cum sa pui note muzicale.
    O adevarata delectare sa iei o saratica din farfuriuta. Sa stii ca am servit, ca mi se facuse pofta...
    Pupici si o zi minunata, draga Carmen! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti place, Suzana draga. Nu este deloc complicat, daca ai o placa sa o sacrifici...
      Covrigeii i-am luat din Sibiu, sunt cu cascaval, de la Fa.SIMPA Sunt foarte buni! Pacat ca nu am adus mai mult ☺ as fi avut pâna dupa Craciun.
      Eu obisnuiam sa fac covrigei cu cascaval si chimen, însa ma uit pe planul meu si pana pe 23 decembrie nu vad când voi avea timp sa coc cateva fursecuri sau covrigei. Fiica mea Raluca, ne-a trmis (mie si sorei ei) o fotografie cu farfurii incarcate cu fursecuri proaspat scoase din cuptor - a zis ca a facut destule, ne va darui si noua. Asa ca... voi accepta cu drag oferta ei.
      Pupici si o zi minunata deasemenea, draga Suzana! ❤️😘

      Ștergere
  2. Extraordinară ideea, Carmen! Wooow, şi eu vreau! Mulţumesc pentru idee!
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place Potecuta draga. Pupici si imbratisari 🤗😘

      Ștergere
  3. Doamneee, cat esti de creativă! Imi place foarte mult castronul tau! Nu m-as fi gandit la asta. Felicitari, Felicitari, Felicitari! Ar trebui sa participi mai des la transformările creative! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ideea nu este chiar a mea, ci a prietenei mele LU, din Ulm 💞🤗
      Am cochetat mereu cu artele plastice, cred ca daca nu as fi devenit inginera, cu siguranta meseria mea ar fi avut ceva legat de arte. Imi place de cand ma stiu sa desenez, sa pictezz, sa modelez... A devenit hobby ul meu cel mai drag. Te pup 😘🤗

      Ștergere
    2. Se vede! Esti foarte creativă! Numai bine, Carmen dragă! Pupici

      Ștergere
    3. multumesc Mihaela draga 💞😘

      Ștergere
  4. Superb Carmen. I idee superbă, noetle muzicale arată atât de bine! Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  5. Stii de cand imi doresc sa vad ceva de genul acesta realizat dintr-un vinil?Adica da, am mai vazut... imagini... dar eu ma refer sa faca cineva din cerculetul meu restrans - sa vad si eu ce si cum, sa simt ca si cand as face putin parte din proces... intelegi ideea: privind pozele making of, ai senzatia ca ai participat macar vizual la acea „devenire”.
    Asa ca tare m-am bucurat! Deci asa... se incalzeste acolo si modeleaza (miroase rau? hahaha - nu ca as avea ce sa sacrific, din colectia noastra .. chiar nimic, dar cine stie).
    Am si eu pickup, desi momentan someaza. Am si discuri: muzica clasica, ceva muzica romaneasca (am discul Marinei, matusa mea 🧡), ce au luat si ai mei in anii 80. Am chiar si unul cu Amza si momente vesele si.. bineinteles, povesti :D.
    Pupici cu drag si felicitari
    (ps si mie imi place ca ai ales notele muzicale 🧡)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Rux, multumesc pentru frumoasele cuvinte 😘🤗 da, miroase... Tu nu ai reusi sa rezisti la asa ceva 😐
      Eu am Discuri bune, valoroase cu multe vedete internationale din anii '70, '80, '90.... Ascult foarte rar, pentru ca nu am timp! 🥴 Chiar ieri am povestit cu o colega, habar nu am cum reuseam in urma cu 20-25 de ani sa fac atatea lucruri, dupa orele de serviciu?!? Aveam doi copii mici, apartament cu 3 camere de tinut curat, cumparaturi, mancare... Dar dupa cele 8 ore de serviciu aveam timp sa ma joc cu fetitele,sa facem lectii, plimbari, aveam timp sa ma intalnesc zilnic cu macar o prietena pentru cafeluta si povesti. Acum... vin de la serviciu, cumparaturile sunt facute de Helmut care deasemenea gateste, curatenie in casa este, pentru ca nu deranjeaza nimeni nimic...deci vin de la serviciu, mananc, fac o tura cu Leo, si apoi ma asez pe canapea la TV. Ori un film pe Netflix, un spectacol cu muzica, un documentar... Apoi ma culc si dimineata o iau de la capat 😐🥴
      Dar astazi mergem la patinoar ( insa o sa am minus patru ore de lucru,pe care candva/ cumva, va trebui sa le recuperez! Putinul plus pe care l am avut, l am folosit in ziua cand am plecat la Sibiu).
      Te pup. O zi buna 😘🤗💞

      Ștergere
  6. Superb! Arata ca "iesit din fabrica"! ❤ Ai si talent si imaginatie, Carmen draga! 😊 ❤
    Degeaba privesc eu cum se indoaie cu flacara! 😃 Cred ca l-as face cocolos! (motiv pentru care nici chiar un CD nu m-am incumetat sa topesc; pierdeam timp) 😊
    Am savurat si covrigeii! Deliciosi!
    Imbratisari si pupici de la quatto pentru trio! 💞 🤗 🐾

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. covrigeii sunt din România, sunt facuti de Simpa-Sibiu ♥ Ma bucur ca ti-a placut vasul din placa ♥
      Pupici si îmbratisari, de la trio pentru quattro 🤗 😘 💞 🐾

      Ștergere