miercuri, 20 decembrie 2023

Concert "Night of the Proms"- Miercurea fara cuvinte S51/23

Shhhhhh, LET'S GET WORDLESS! Curaj, înscrie-te! ☺ Vei cunoaste o multime de bloggeri ce au pasiunea fotografiatului. Nu exista teme pentru fotografii, nu exista obstacole. Singura regula este ca articolul pe care-l înscrii în tabelul "Miercurea fara cuvinte" sa nu contina text scris. În rest, orice este permis. Alatura-te noua în clubul MfC☺ Happy Wordless Wednesday! ☺

21 de comentarii:

  1. O experienta inedita! Imi place atmosfera, desi recunosc ca cel mai bine ma simt privind-o.... de pe canapea. :))
    Pentru ca... ce sa vezi, mie zgomotul puternic nu prea imi prieste :))). Numai ideea de a lua cativa basi in piept (vorba vine, am zis si eu asa, ca exemplu) si imi taie avantul. Dar asa... sa ma tot uit si bucur de atmosfera si spectacol Hihi.
    Happy ww si repet, tin pumnii sa castigi :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, soundul a fost puternic , cu multi decibeli... foarte multi. Insa cred ca doar atmosfera aceasta poate transmite acele cunoscute "extazuri de concert" ☺☺☺ La noi nu a lesinat nimeni ☺☺☺ Insa te ia valul... Totul este grandios intr-o sala de concert, plina cu peste 15.000 de spectatori!
      Happy WW, Rux draga. Te pup, multumesc ♥

      Ștergere
  2. Sper ca voua v-a placut acest concert. Recunosc si eu ca nu sunt fanul unor astfel de sali. E adevarat ca totul poate depinde acustica salii de concert!
    Oricum, ai facut niste poze spectaculoase!
    Happy WW, draga Carmen! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. noi am fost foarte incântate de tot: solisti, orchestra, show, spectacolul de lumini, sound, sala, locuri, organizare... absolut totul a fost la superlativ.
      Eu am fost si anul trecut si parca anul acesta perfectul a mai urcat putin pe scara perfectiunii!
      Te pup Suzana. Happy WW!❤️😘

      Ștergere
  3. Foarte frumos, dar mă alătur și eu celor care preferă să urmărească spectacolul de acasă 😀. Eu una am ajuns ieri acasă cu nervii praf de la gălăgia de la serviciu, și din păcate o mare parte este produsă de colege. Contează și asta, cred că am mai zis, acasă vreau doar liniște, și în general în afara serviciului nu mai suport aglomerația și gălăgia.
    Dar mă bucur pentru tine că te-ai relaxat și te-ai simțit bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. wow... sincer, eu nu cunosc o asemenea stare... Spre norocul meu, nu am fost niciodata în situatia de a spune ca e prea galagie si vreau sa ma retrag acasa, in linistea caminului, si nici cu multimea de lânga mine nu am probleme. Nu ma deranjeaza decat daca distanta dintre mine si ceilalti este mai mica de jumatate de metru. Rar am trait asemenea inghesuieli, dar ies imediat din asemenea mase, nici mie nu imi place asa ceva, nu ma mai simt in siguranta. Insa extrem de rar am trait asemenea situatie.
      Mie imi plac salile de concerte, imi plac filmele vazute la cinema, imi plac salile de dans... Eu as muri sa traiesc retrasa undeva, intr-o localitate unde nu se intâmpla nimic (cultural, ma refer). Nu mi-ar place sa locuiesc in München sau în Berlin, însa in Augsburg este perfect! Am avut norocul sa ma mut din Sibiu direct aici in Augsburg, nu am facut nicio experienta neplacuta.
      Te pup. Happy WW! ❤️😘

      Ștergere
  4. Dacă sala e proiectată cu o acustică impecabila și calitatea interpretării este superlativa, valoarea decibelilor o tolerez ușor, chiar o "gust" cu plăcere 🥰...dar condiția este să ajungi destul de odihnit la astfel de evenimente, creierul, procesorul nostru tolerează până la o limită 🤷. Amintirea unui astfel de concert te poarta câteva zile la rând printre refrene, te încarcă pozitiv.
    Happy WW! Te îmbrățișez!🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai perfecta dreptate, Gina draga ♥ Atmosfera incendiara iti provoaca o astefel de stare încât simti ca plutesti ♥ Te unduiesti in ritmul muzicii, creierul nu-ti permite sa te mai gândesti la problemele cotidiene. Esti acolo, trup si suflet si savurezi tot ce primesti prin toate simturile tale!
      Te pup Gina draga. O zi minunata! Happy WW! ❤️😘

      Ștergere
  5. Cred că a fost frumos! Fotografiile sunt foarte frumoase, cred că redau destul de bine atmosfera doar prin imagine.

    Happy WW, dragă Carmen! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  6. Happy WW, draga Carmen! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  7. Răspunsuri
    1. .it was a concert with high quality music 👍🎼🎵
      Happy WW 🤗

      Ștergere
  8. Cred că a fost explozivă atmosfera, din ce transmit fotografiile. Tare frumoase sunt! Mă bucur pentru voi!
    Seară bună, Carmen! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost fantastic, un concert deosebit!
      Sunt curioasa care staruri vor fi invitate la anul... Insa si fara sa stiu, tot as cumpara bilet. Va fi cu siguranta cel putin tot atat de bun ca si concertul de anul acesta.
      Te pup. Happy WW Potecuta draga 😘🤗

      Ștergere
  9. Frumoase fotografiile. Se pare că ai avut incă o experiență minunată. Îmi place agenda ta socială, este plină-plină.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Niko, superba exprimare 👍 asa este... In Advent sunt foarte foarte activa si anul acesta parca mai mult ca vreodata!
      Happy WW 🤗😘

      Ștergere
  10. Deși în general nu mă dau în vânt după zgomote puternice, culmea, asta nu se aplică la muzică! Unde-i muzică, hop și eu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum sa vibrezi alaturi de cânatreti, daca asculti muzica in surdina?! Nici sa dansez nu pot daca nu simt tactul... Nu sunt fan hard-rock, nici rapp, nici techno... Dar fara muzica pop, rock, jazz si muzica clasica nu as putea trai!
      Te pup Ana. Un safrsit de saptamâna lin! ❤️😘

      Ștergere
  11. Imaginile sunt foarte frumoase, sper că va plăcut! Happy every day!

    RăspundețiȘtergere