miercuri, 27 decembrie 2023

Mici ornamente de Craciun - Miercurea fara Cuvinte 52/2023

 
Shhhhhh, LET'S GET WORDLESS! Curaj, înscrie-te! ☺ Vei cunoaste o multime de bloggeri ce au pasiunea fotografiatului. Nu exista teme pentru fotografii, nu exista obstacole. Singura regula este ca articolul pe care-l înscrii în tabelul "Miercurea fara cuvinte" sa nu contina text scris. În rest, orice este permis. Alatura-te noua în clubul MfCHappy Wordless Wednesday! ☺

25 de comentarii:

  1. Asta da tratatie. Nu ma mai satur prividnu-le. Am si eu o Bufnita!!! Ma priveste de pe TV :)). UItasem ca eu unele decoratiuni nu le-am mai strans si le-am lasat prin sufra - pentru ca voiam sa facem un Craciun cand vin cei mici, macar asa,simbolic.. si acum tocmai ma pregateam sa zic ca eu nu am impodobit (si da Bradul e inca doar cu frunzulitele din dotare, (cu care a venit din curtea bunicilor) - dar eu am fulgii lipiti pe geamul de la dulapior, am o casuta cu mosul atarnata de-o parte si un renisor in partea cealalta :))). Bufnita... si mai sunt si cele doua seminee mici :))).
    Plus ce am mai facut anul acesta.

    Insa la voi, ti-am zis. Asa ma gandesc ca arata la Mos Craciun acasa (sigur nu candidati la functie? Nu vreti sa va angajeze Mosul? Ca eu va cam banuiesc. Bucurie aduceti sigur - prin imaginile astea minunate :*.
    Craciun Fericit draga mea.
    Pupici multi de la mine (imbracata cu treningul cu Gremlin Craciunistic pe mine si cu Kouki covrigel langa - ah da, si am si o cana pe care scrie let it snow cu ceai cald :D
    Happy WW

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu decorez casa la sfârsitul lui noiembrie.începutul lui decembrie. Pe vremri (când locuiau si fetele aici), erau mai multe ☺ Peste tot, in casa scarilor, în holuri, ba si în bai! ☺☺☺ Acum sunt doar sufrageria, salonul de zi si holul decorate. E spatiu mare... Aici nu am pus fotografiile cu presepio, cu "satul de iarna" si nici cu "usile lui Mos Nicolae"... Nu am pus nici cum arata casa inconjurata de luminite ♥ Iubesc acest sezon si ma bucur enorm ca am vacanta, sa pot savura toate aceste miniaturi si luminite si sclipici ♥ Pacat ca nu avem zapada!
      Multumim Rux draga. Pupici si îmbratisari si pentru Kouki. 🍀 💞 🐾 🤗 🎄 Happy WW!

      Ștergere
  2. Sunt superbe, dragă Carmen!
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt vesele 🥰 imi fac multa bucurie 🤗
      Happy WW, draga Vero 😘🤗

      Ștergere
  3. Cate inspiratii pe aici, pe la tine! Sunt minunate toate, insa recunosc ca am
    ramas cu ochii pe bufnicioara!
    Vad ca Mosu' a fost foarte darnic!
    Happy WW, draga Carmen!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bufnita am primit o cadou de la Diana, in urma cu ceva ani. Ar fi vrut o Leo, insa nu i-am permis 😅 Iubesc bufnita asta, e asa scumpica! 🦉 Alb, gri si auriu. Ochisorii... Mutrita, pufosenia. Este una din decoratiunile mele dragi de Advent.
      Happy WW, Suzana draga 🤗😘💞

      Ștergere
  4. Minunate micile tale ornamente. Unele le-am recunoscut din postările anterioare de pe mesele festive.
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  5. Atât de multe și atât de frumoase! E o încântare să le vezi!

    RăspundețiȘtergere
  6. ...si eu ador atmosfera creata in casa cu astfel de miniaturi decoratiuni, incarcate de culori vesele, simboluri ale sarbatorii Nasterii Domnului. Imi plac toate dar in mod special florile Craciunite care sunt atat de proaspete, buchetul de acadele de mare efect...dupa abundenta cadourilor de sub brad cred ca Mosul a golit sacul la voi...Am si eu prin camere diverse ornamente achizitionate an de an, anul acesta unul dintre ele este un mic spiridus cu fes rosu pe un con de brad, iar deasupra lui Steaua magica, totul fixat pe o bagheta din bambus cu o funda rosie.
    Happy WW, Carmen draga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu pun tot mai putine, in fiecare an... si tot sunt inca multe!
      Dar fara...parca nu simtim asa puternic sarbatorile 🍀🎄
      Micile detalii ne aduc cele mai mari bucurii...nu i asa?
      Te imbratisez, Gina draga. Iti doresc numai bine, un sfarsit de an minunat 😘💞🤗

      Ștergere
  7. Totul este perfect!
    Sărbători cu bucurii alături de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoase toate, drăgălaşe rău cele mititele! Iar bradul arată minunat, are o coroană superbă, am spus şi când l-aţi luat, dar aşa, împodobit, arată şi mai bine! Tare furmos totul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Potecuta draga.
      Pupici si imbratisari.😘🤗 Un sfarsit de an cu bucurii 🎄🤗😘

      Ștergere
  9. Foarte foarte frumoase ornamentele...Imi plac toate, dar mosul acela alb mi-a atras atentia. Happy WW! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multe am primit cadou, in decursul anilor, multe le am cumparat singura... Sunt vesele si transmit buna dispozitie. Le iubesc 🤗😘 Happy WW

      Ștergere
  10. These are all so beautiful! I especially like the owl.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt minunate toate! 😍 Jucarii pentru copii mari si mici! 😊 E vesel la voi, tare vesel, Carmen draga! Sa va fie si sufletul vesel mereu! Cand vad pe la voi cat de frumos impodobiti mi-e cam "ciuda" ca la noi nu e spatiu suficient pentru a putea pune in valoare decoratiunile de Craciun, de Paste...
    Totul e de admirat acolo, in casuta lui Mos Craciun. 😊
    Nu-mi mai aminteam cat de dragalasa e bufnita. 😊 Ma bucur sa o vad si ma emotioneaza ca ai gasit un loc si pentru ea intre minunile de acolo. 💕 Te imbratisez! 💞
    Pupici, imbratisari si ganduri bune de la quattro pentru trio! 🍀 💖 🐾 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E vesel si atât de placut, în luna decembrie. Nu ma mai satur privind seara bradul impodobit si toate micile ornamente de pe etajere, masute sau colturi de camera. Imi vine sa rog TIMPUL sa se opreasca! Vacanta, luminite, sclipici, parfum de brad... Totul e perfect!
      Dar timpul necrutator, zboara ca un nebun! Prima saptamâna de vacanta a trecut, habar nu am cum! Ieri m-am intâlnit cu Mircea si planuiam noi sa mergem o tura la schi... "zilele astea! a propus frate-meu ☺☺☺ Cand ne-am uitat pe calendar, nu mai erau zile!!! Azi am facut cumparaturi ca la noi va fi totul inchis pâna marti. Maine e Ajun de An Nou, si pe 2 ianuarie, Mircea va reîncepe sa lucreze. Eu m-am dat mare ca mai am pâna pe 8. Dar daca tot asa repede zboara timpul... ce inseamna înca 6 zile?!
      Am cazut de acord sa mergem de Boboteaza la schi, pe 6 ianuarie... daca vremea va tine cu noi!
      Trimitem gânduri bune si îmbratisari, de la trio pentru quattro. Pupici 🍀 💖 🐾 🤗

      Ștergere
  12. Un final de saptamana cu pregatiri pline de bucurie, draga Carmen!
    Pupici si La Multi Ani!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult, draga Suzana. Pupici si îmbratisari ♥ La Multi Ani!❤️😘

      Ștergere
  13. Já vim muitas vezes aqui, no seu blog, mas só agora me dei conta que não te seguia. Pronto, estou te seguindo. Siga o meu blog também, vai!!!
    Feliz ano novo, viu!!!!

    RăspundețiȘtergere