marți, 30 decembrie 2014

O zi perfecta de iarna!

Este sfârsit de decembrie. Ninge ca-n povesti ... Temperatura aerului a scazut în ultimele 24 de ore cu 13 grade si telefonul meu îmi comunica aceasta alegând imagini deosebit de frumoase!

Pentru rubrica "Meloman pentru o zi" propun melodia "Perfect winter day" cu un text foarte simpatic scris de Paul and Teresa Jennings. Jumatate din corul copiilor joaca rolul celor care iubesc iarna si cealalta jumatete îi reprezinta pe cei carora nu le place iarna deloc.

*.˛.°★。Sa aveti o zi perfecta de iarna! °.★** *★* *˛

8 comentarii:

  1. Ninge frumos si din belsug la noi.Azi am iesit de doua ori in oras.Imi fac de treaba si-mi place cand ma ninge.O sa fie frig,dar asa e iarna .nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. astazi am iesit la curatat zapada din fata casei de 4 ori (Helmut de doua ori, eu de doua ori), patura de zapada a crescut doar azi cu 30 centimetri :)) Ne face mare placere, acum ca suntem amândoi acasa. Sper sa o tina tot asa, pentru ca pe la mijlocul lui ianuarie intentionam sa plecam la schi, o saptamâna.

      Ștergere
  2. La noi încă nu s-a terminat viscolul. Poate până la primăvară ne vom întoarce acasă ☺. Până atunci, ne hrănim cu speranțe și vin fiert... ☺
    Spor la zăpadă!
    PS. Știm cum e, azi am "dezgropat" și noi mașina din zăpadă. ❄ ❄ ❄ ❄

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. important este sa va simtiti bine si sa fiti sanatosi! :) Aer si iubire, sperante si vin fiert, este o dieta de care nu s-ar plânge nimeni :)))
      Norocul nostru este ca masina sta peste noapte în garaj, însa... este un diesel, pâna se încalzeste, ajungem de cele mai multe ori la destinatie :))
      Vacanta minunata sa aveti! Sfârsit de an vesel si cât mai placut! ❄

      Ștergere
  3. :) ce draguti sunt copiii si doamna dirijor ( :) ), iar textul este foarte haios !
    Si la noi a nins si inca ningeeee ! Poate astazi am timp sa merg pana in parc sa fac niste poze ! :)
    pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si pe mine m-a impresionat doamna dirijor... Pasiunea ei a transmis copiilor placerea de a interpreta si atmosfera este deosebit de placuta! :)) Textul este haios, tare m-a distrat :)
      Si la noi ninge fara pauza... S-a încalzit, acum avem zero grade si zapada parca nu mai este ca pulberea. Poate iesim si noi sa facem un om de zapada :)) Pup draga mea. O zi minunata îti doresc!

      Ștergere
  4. Frumoasă vreme de iarnă avem acum, la sfârşit de an. Ca să se împlinească urarea de Pluguşor: "iarna-i grea, omătul mare, semne bune anul are!" La noi tot ninge şi e zăpadă multă. Azi vreau să o scot pe Sara la săniuş!
    Numai zile bune şi pline de veselie, dragă Carmen! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iubesc iarna cu zapada ca-n povesti. Asa este si la noi... ninge într-o veselie. Se anunta ca va ninge continuu pâna joi.
      Sara va fi deosebit de încântata la sanius, sunt sigura. Va doresc distractie placuta! :)

      Ștergere