joi, 2 noiembrie 2023

Distractie mare

Greta petrece vacanta de toamna la noi. Petrecerea de Halloween a fost fantastica, Greta a fost super-multumita mai ales de dulciurile pe care le-a primit de la vecini. Ba chiar si bani a primit (ieri i-am cumparat un portofel). 
De aceea, joi, în prima zi de noiembrie am facut împreuna o placinta cu mandarine (fructe proaspete, nu din compot) si am împartit vecinilor - am dus câte o farfurie celor care ne-au deschis usa la colindat. În semn de multumire ♥ Greta a fost foarte mândra iar vecini foarte încântati!
   
Dupa-amiaza s-a instalat ploaia. Am desenat, am pictat... apoi am facut sport si dans dupa diverse videoclipuri de pe youtube ☺ Am descoperit o antrenoare frantuzoaica tare simpatica, ne-am distrat de minune! Leo a sarit si el pe lânga noi dar curând a înteles ca nu ne jucam cu el, asa ca s-a întins în pat si a adormit, privindu-ne.
Dupa antrenament am facut un dus ferbinte, apoi am pus muzica tibetana, am aprins câteva lumânarele si n-am facut câte o masca hidratanta pentru fata☺ 
Am avut numai citrice în casa (portocale, clementine, limette), un ciorchine de strugure si câteva prune carnoase si cu sâmbure mic. Am citit ca sucul de prune are efect antioxidant și protejeaza epiderma de radicalii liberi cauzați de radiațiile UV și poluar ☺ Asa ca am taiat câteva felii de pruna si ne-am pus comprese pe ochi. Ne-am întins în pat, Leo s-a cuibarit imediat lânga noi.
Am aratat ca niste fantome! Abia dupa ce ne-am potolit râsul, am putut sa ascultam vibratiile bolului tibetan, sa ne linistim si sa ne relaxam... Noaptea s-a strecurat tiptil lânga noi în pat... Am folosit ultima picatura de energie, pentru spalatul pe dinti. Noapte buna! 

2 comentarii:

  1. Ce frumos!!! Cred ca afost delicioasa prajitura - nu am mancat niciodata asa ceva, insa pot sa imi imaginez, amintidu-mi ce mult imi placeau mandarinele (Sau clementinele), :D.
    Desi vremea a fost mai mohorata, voi insoriti peisjaul infrunzit :D.
    Imi place si ce activitati ati mai avut - de cand nu am mai dansat, mai ca imi vine sa il valsez un pic pe kouki pana la pat .))))). Dragul.. am mai dansat si cu el, dar nu prea stie ce vreau. Pe Dodo dansandu-l de cand era mic mic... si fiind si un pic mai mare, puteam dansa mai bine :)). Dar sper ca totusi sa ii placa :))).
    Pupici cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost delicioasa, s-a terminat în seara aceea... Bine adevarul este ca jumatate din tava am daruit vecinilor. Jumatate, am mâncat noi trei ♥
      Pe noi nu ne sperie vremea... Ne potrivim activitatile in functie de cum este afara ☺ Dar, si daca e frumos sau daca ploua, plimbarile cu Leo sunt FIXE! ☺☺☺ Ce ne-a mai murat ploaia ieri searaaaa! Hahaha. Inclusiv Leo a trebuit uscat cu fönul!
      Greta a zis ca asa exercitii de sport simpatice, nu a mai facut niciodata! Cel mai mult i-au placut exercitiile de Zumba Toning - cele cu haltere de 550 g (fiecare 550g). Am învatat-o câtiva pasi de La Kossa si e foarte încântata. Mâine (sâmbata) mergem la un Workshop La Kossa si o sa o întâlnim pe Ariane - cea care a inventat aceasta miscare sportiva (dans) ♥ Leo a atipit... este antitalent-dans ☺☺☺ ca taica-sau ☺☺☺
      Pupici. Noapte buna ♥♥♥

      Ștergere