joi, 23 noiembrie 2023

Sibiu - Reflexii in oglinda S47/23

Cele câteva zile petrecute la Sibiu mi-au alinat dorul... Orasul a fost îmbracat de sarbatoare, stralucind si reflectând în fiecare vitrina, decor, fereastra... Am adunat muuulte fotografii, spre ca cele câteva prezentate aici va plac si voua ♥ Va doresc o zi de joi minunata si va invit sa participati la aceasta rubrica, initiata de SoriN si preluata aici, de mine. Publică într-un articol pe blogul tău, o fotografie cu reflexii, o imagine sau un clip pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (orice fel de oglinda... chiar si oglinda ochilor, oglinda apei, a cerului sau oglinda retrovizoare) si înscrie articolul aici - în tabel:

13 comentarii:

  1. Ce frumoase sunt vitrinele! Pe focul ăla se gătea ceva? Tare vesel se înalță.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu, focul nu este pentru gatit, este o asa zisa "lampa pentru încalzire" - pentru a crea atmosfera placuta pe terasa acoperita.
      In vitrine se reflecta Hotelul Imparatul Romanilor - pe vremuri, cel mai elegant hotel al Sibiului. Iar in Piata mica, in globuri se oglindesc cladirile din jur.
      O zi frumoasa! Pup ♥

      Ștergere
  2. Ce frumos se reflectă toate, mai ales bucuria ta! :)
    Te îmbrăţişez, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  3. NU am mai fost in Sibiu de vreo 5-6 ani! Mi-a plăcut...cine stie cand mai ajung. Frumoase pozele tale. Seara frumoasa sa ai. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am fost niciodata in Craiova... Oo de fapt am multe orase in România inca nevizitate...
      O seara frumoasa. Pup si eu 😘

      Ștergere
  4. Ce faine cred ca au fost momentele ce au generat aceste reflexii!
    Imi place focul. Nu am mai vazut asa ceva marisor.
    Un final de saptamana minunat, cu povesti frumoase, draga Carmen! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sibiul e frumos si daca ai chef si timp, gasesti o multime de motive sa fotografiezi.
      Da, lampa aceea este si de incalzire si de atmosfera. Am observat ca toate restaurantele in centru orasului s au extins pe terase acoperite in sticla. Vara este placut afara, dar iarna fara caldura nu rezista multi ☺️
      Noapte buna Suzana draga. Un sfarsit placut de saptamana 😘🤗

      Ștergere
  5. Superbe sunt reflexiile alese. Prima poza este magnifica - cum se vede de frumos in geamuri cladirea cealalta. A doua - ce vitrina frumoasa!! Imi plac tare mult vitrinele aranjate frumos - si cand sunt elemente legate de Sarbatorile de Iarna.. Ma prind.. :))).
    Globul picurat este fantastic! Ce unghi fain - cum se vad si celelalte, se vad si cladirile.
    Ultima poza... mi-a facut o foame (mai ales ca ieri cred ca am cam postit un pic fara intentie - am mancat o tava de biscuitei si covrigi cu ceai.. ah dar stai ca era si lapte in ei.. :)))
    Pupici cu drag!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac reflexiile. Cum am scris mai sus, Sobiul este foarte frumos si poti face fotografii artistice, daca ai timp. Eu am cam fost pe fuga 🤗✌️
      Anul acesta vitrinele au fost decorate mult prea devreme pentru Craciun... Zic eu. Chiar si targul s a deschis prea repede. In Augsburg se va deschide luni, pe 27.11 Si aici mi se pare repede....de ce nu vineri,pe 1 decembrie?!Ca doar prima duminica de Advent este pe 3.11 !
      Dar macar la noi se inchide in zoua de Ajun, pe 24.12 Alte targuri raman deschise pana dupa Anul Nou. E clar ca sunt inzerese comerciale!
      Covrigei mananc si eu de cateva zile ☺️😁 Am adus covrigei de la SIMPA dinSibiu. Covrigei cu chimen si altii cu cascaval. Si napolitaane cu lamaie. Eugenii nu am gasit. Am luat ciocolata cu rom ca mi a placut ambalajzl, am daruit colegilor la birou 😂 au zis ca au gust puternic de rom!
      eu nu tin post decat in ultima saptamana. Dimineata obisnuiesc sa mananc fulgi de ovaz cu iaurt si branza de vaci si afine sau zmeura congelate. Iau cu mine dimineata in cutie de plastic cu capac si mananc pe la ora 11. Acasa mancam cartofi cu omleta sau piure cu somon deci mancare usoara, dar nu de post. Nu mancam carne de porc sau vita pana la Craciun. Dar mereu serbeaza cineva zoua de .nastere, aduce prajituri si na, asta e, nu stau de o parte.
      Te pup. Numai bine! Noapte buna 😘🤗💕🐾

      Ștergere
  6. Ce frumoase reflexii! Ma indeamna la reflectii atmosfera vesela sub lacrimi de nori. 😊 Si, aproape... culmea! Cladirea din prima poza pare luminata de razele soarelui. Foarte frumoase fotografii! 😍

    Imi place "incalzitorul", cu reflexiile lui - par mai multe focuri, asezate cumva in cerc, pentru protectie! 😊 Terasele amenajate pentru fumatori sunt mai incalzite, in unele cazuri, decat salile restaurantelor. 😃 In patru ocazii am constatat acest lucru si m-a amuzat.
    Ganduri bune si imbratisari de la quattro pentru trio! 💕 🍀 💞 🐾 🤗

    Carmen draga, mi-e si jena sa ma prezint aici cu "reflexiile" mele! 😊 Dar le aduc, cat de curand, chiar daca nu sunt cine stie ce reflexii in oglinda. 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O Doamne, ce zici?! Cum sa iti fie jena?! Te rog, orice poza este bine venita. Daca iti face placere sa participi, cu tot dragul te primim. Si ne bucuram sa te vizitam 🤗
      Pupici si imbratisari de la Trio pentru Quattro 😘🐾💞🤗

      Ștergere
    2. Intre timp - in miez de noapte, adica 😊 - am mai "facut rost" de o fotografie.
      Iti multumesc, Carmen draga! 💕 Stiu ca ma primiti cu orice bazaconie, dar cand vad in "albumul RiO" poze asa de faine am ezitari cand e sa aduc orice. 😊 De jucat, imi place sa ma joc pe aici!
      Imbratisari si pupici de la quattro pentru trio! 😘 🍀 💖 🐾 🤗

      Ștergere