joi, 11 ianuarie 2024

Golden Globes - Reflexii în oglinda 2/2024

Poate ca multi au ajuns pe aceasta pagina, atrasi de ideea ca vor gasi informatii legate de acordarea premiilor Golden Globe Awards ☺ Eu însa voi prezenta aici doar câteva fotografii cu globurile mele sclipicioase, din ziua în care am despodobit bradul ☺ 
Si ca sa râdem putin, as putea spune ca exact duminica, pe 7 ianuarie 2024, acasa la mine, în provincia linistita, mi-au trecut prin mâna câteva zeci de globuri aurii... iar în metropola Los Angeles, în Beverly Hills, zeci de Golden Globe Awards au fost înmânate celor mai buni actori si creatori de filme. La ore diferite însa... asta ar fi singura paralela între modestele mele globuri din sticla si valoroasele globuri de aur (statuetele nu sunt realizate în întregime din aur, ele au un miez de aliaj metalic, iar suprafața le este placata cu aur; statueta are o greutate de 7,8 pfund - adica aproximativ 3,5 kilograme).
 
Daca ai fotografii cu reflexii sau oglindiri, te invit sa participi la rubrica "Reflexii în Oglinda", initiata de SoriN si preluata de mine. Nu trebuie decât sa publici într-un articol pe blogul tău, o fotografie cu reflexii, o imagine sau un clip pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (orice fel de oglinda... chiar si oglinda ochilor, oglinda apei, a cerului sau oglinda retrovizoare) si înscrie articolul aici - în tabel:

21 de comentarii:

  1. nu stiu de ce, dar la Ina nu pot sa comentez... Am incercat de mai multe ori, cred ca de 10 ori! La Niko, Mihaela si Rux am fost deja :-) Va pup. ❤️ 😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Excelentă paralelă cu Globurile de Aur, tare mult îmi place! Şi îmi plac mult şi globurile tale!
    Te îmbrăţişez, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te-am văzut în cateva globulețe!🥰 Foarte frumoase reflexiile surprinse, dar și globulețele! Nu știam de Golden Globe Awards, de obicei mă uit la premiile Oscar, dar de cativa ani, le-am ratat.
    Mulțumesc pentru ajutorul dat cu linkul. Te pup. O seară frumoasă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt mare devoratoare de filme bune... in ultima vreme insa am gasit foarte putine filme pe gustul meu. Iar cele nominalizate si premiate... nu sunt totdeauna recunoscute pentru calitatea lor ci dupa alte criterii...Pacat!
      Te pup. Un strat bun in weekend! ❤️ 😘

      Ștergere
  4. Frumoasa paralela cu Globurile de Aur, frumoase imagini de final de sărbători.

    RăspundețiȘtergere
  5. The reflections in the globes are lovely

    RăspundețiȘtergere
  6. Casete cu bijuterii globurile tale sclipicioase! Imi plac tare mult globurile; si-mi place paralela cu "Globurile de aur". 😊
    Stralucitoare reflexii, Carmen draga! 💕
    Imbratisari si pupici de la quattro pentru trio! 💞 🐾 🤗 ❤ 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ☺☺☺ XOXO
      pupici si îmbratisari, de la trio pentru quattro! ❤️ 😘💞 🐾 🤗

      Ștergere
  7. In sfarsit ajung! :) Sa comentez vreau sa zic. Eu am facut articolul si pe la 7 de dimi, inainte sa plece Mami la lapte, l-am programat pentru 11. Ziceam ca ajung atunci sa il introduc in tabel. Dar dupa o noapte alba, pe la 10 cand a venit Mami inapoi, am adormit cu Buni in camera si vreo 3 ore nu am stiut de nimic :)))).
    Sunt foarte faine globurile. Imi plac reflexiile zambitoare din ele D Hihihi!
    Cred ca am si eu cateva globulete portocalii (din plastic insa) - ma gandeam ca poate le voi modifica - sunt simple, unele mate si altele lucioase. Si cred ca am si bleumarin (de acum niste ani, haha).
    Cred ca prefer globuletele tale, altor globurii aurii - dar, ca veni vorba de filme, am vazut un trailer cand am intrat pe insta sa ii urez la multi ani varului meu... Un film cu Anne Hathaway si niste copii... mi-a atras atentia dar nu am apucat sa vad mare lucru. Mi-am amintit acum cand am citit de globuri..
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si programul meu este total dat peste cap! De luni am reinceput serviciul, normal la ora 7 cel târziu vreau sa ma trezesc si sa ajung la birou, pentru ca trebuie sa imi fac cel putin cele 8 ore de lucru plus pauza de 30 minute si sa ajung acasa inainte de orele 18! Ca dupa aceea este prea trist...
      Si ce mi se intampla?! Incerc sa adorm la orele 23... atipesc o jumatate de ora apoi sunt treaza pana la 3 sau 4... dupa care adorm profund si la ora 7 am un kilogram de nisip in ochi! Dupa orele 13 simt ca pic de oboseala... ma târat pana la orele 18... Groaznic!!! Nu stiu cum sa fac, nu vreau sa apelez la tablete. Mai incerc saptamana care urmeaza, trebuie sa-mi reintru in ritm!
      Pupici si imbratisari 😘🤗

      Ștergere
  8. Îmi plac reflexiile din modestele globuri tale de sticlă.
    Lumea e frumoasă când ştii să te bucuri din plin ce ceea ce ai împrejur. 😊
    😘🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru frumosul mesaj, Vero draga 🤗🍀
      Un start bun in weekend 😘🤗

      Ștergere
  9. Ce multe globulete si ce frumoase sunt! Stau bine in cutiutele alea!
    Ce de-a jocuri de reflexii poti face cu ele!
    Imi plac culorile sunt elegante si sarbatoresti!
    Pupici draga Carmen! Weekend minunat!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Suzana draga 😘🤗
      Un start bun in weekend 💕

      Ștergere
  10. Am citit în comentarii că nu ti-ai reintrat în programu normal cu somnul. Sper că intre timp ti-ai revenit. Parcă povesteai de sotul meu care mai mereu face asa, ațipeste dupăa amiaza tarziu sau seara devreme și se trezeste pe la miezul nopții. Apoi nu mai adoarme câteva ore bune. În timpul săptămânii știu că se chinuie să stea treaz pănă aproape de miezul nopții ca să aibă o noapte întreagă de somn, dar în weekend nu mai tine cont si iar își dă ritmul peste cap. Eu nu stiu cum reușeste. După ce ani de zile a trebuit să mă trezesc dimineata devree pentru a duce fetele la scoală, acum mi-a intrat in reflex si mă trezesc inaintea ceasului.
    Dar să revin la glorurile tale. Îmi plac toate, dar mi se par interesante cele mai închise la culoare. La mine pe laptop par arămii. Nu știu dacă am mai văzut culoarea asta, dar recunosc că sunt ani de zile de când nu m-am mai dus să cumpăr globuri.
    PS: apropo de comentarii - nu stiu ce a fost cu platforma, dar săptămâna trecută nu puteam să las comentarii la mine pe blog. Si după ce am pățit si cu alta bloguri am renunțat să mai încerc sperând să ajung a doua zi. A doua si s-a făcut aproape o săptâmână mai târziu.

    RăspundețiȘtergere