sâmbătă, 27 ianuarie 2024

Sa serbam împreuna Craciunul din 2066!

Dedicatie: pentru Rux, care este înca în modus Craciun 😏 (si pentru ca "în Germania, sfarsitul lui martie e pe 31")

Mi-as dori să sărbătoresc Crăciunul 2066 leganându-ma în balansoar lânga bradul împodobit, înconjurata poate de 22 de nepoti... Poate ca meteorologii vor spune că nu va fi zăpadă, poate ca Moș Crăciun va împarți cadourile dintr-o mașină plutitoare si poate ca prietenii ne vor trimite felicitari si cărți poștale de pe Marte... 
Da, mi-as dori să sărbătoresc Crăciunul 2066!. E clar ca vremurile se vor schimba, vom îmbătrâni... Cine ar putea spune ce ne rezervă viitorul?! Un singur lucru este adevarat acum si va fi si atunci adevărat: Crăciunul este perfect atâta timp cât îl petrecem cu familia si cu cei dragi! 
Lumea este atât de nesigură și sunt atâtea nestiute! 
Dacă ar fi sa mi se promita îndeplinirea unei dorințe, mi-aș dori pentru noi toți să profităm acum de șansa pe care o mai avem! 
Stelele ne luminează cu optimism, pentru ca ele cred în noi si stiu ca soarta tuturor este în mâinile noastre! 
.... Acestea sunt câteva idei desprinse din textul acestui minunat cântec...
Cine se mai înscrie la serbarea Crăciunului 2066?  😀💓😄
Sarah Connor  a lansat anul acesta o superba colectie de melodii pentru Craciun si Revelion si iata, melodia "Christmas 2066" are un minunat official video (în care apare si Delphine, fiica lui Sarah). 
Sub numele "Not So Silent Night - The Cozy Edition" - albumul a fost lansat la data de 17.11.2023 ca un dublu CD (inclusiv studio + versiune live) în digipack, un DVD, Blu-ray și ca 2LP. 
Cu ocazia lansarii, Sarah a declarat „Pentru mine, așa cum exprimă titlul discului, Crăciunul nu este doar o sărbătoare contemplativă. Pentru o mamă care lucrează, Crăciunul înseamnă mult mai mult decât un timp contemplativ”. Colectia are trei piese noi care suna pe alocuri în Motown-Feeling sau sunt transmit mesaje de pace. Deasemenea a inclus înregistrarea concertului de Crăciun de la Verti Music Hall din Berlin, 2022 (pe DVD și Blu-Ray). Însa nucleul noii ediții este format din cele 13 piese de pe celebrul album original „Not So Silent Night”, care a ajuns direct No.1 în urmă cu un an. Potrivit lui Sarah Connor, acest album „nu este un album clasic de Crăciun cu „Ave Maria” și „Silent Night”, ci un disc cu melodii noi de Crăciun pe care le-am scris noi. Ascultati euforicul „Ring Out The Bells” si contemplativul „ 24th” dar mai ales melodia de titlu „Not So Silent Night”... Acestea descriu un Crăciun tipic la noi acasă” ☺

22 de comentarii:

  1. Suna perfect, draga Carmen! Imi place si melodia si ideea!
    Si atmosfera optimista imprastiata!
    Pupici si un weekend bucuros in continuare! Ca pe al meu ai reusit sa-l
    inveselesti!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Suzana,ma bucura enorm mesajul tau 🎉🍀💞
      Eu am descoperit videoclipul intre Craciun si Revelion si am fost absolut fermecatal la prima vizionare! Melodia este foarte placuta, textul colosal si filmarea absolut fantastica! Imi plac toate posturile lui Sarah, ea nu esre doar muzician si textier de talie internationala, este si obactrita foarte foarte talentata- a dovedit in nenumerate rânduri.
      Imi pare bine ca ti a placut.
      Iti doresc o seara de sambata placuta si o duminica minunata! 😘🤗

      Ștergere
  2. =))))) Am vazut si eu ce a iesit la raspunsul meu .. de fapt era un Pastele care nu a aparut (si l-am tastat) nu stiu de ce... Daca nu scriai nici nu observam - azi noapte s-a inchis laptopul brusc (am ramas fara baterie) si abia acum am deschis - da, am avut articolul programat de azi noapte pentru azi dupa amiaza cred. In ultima vreme ajung dupa 12 noaptea la laptop, imi pregatesc poza zilei fac aticolul si il public ori atunci (ca la MFC) ori il programez pentru mai tarziu (cand sper eu ca as ajunge la laptop... uneori iese figura, alteori nu). Dar da... :)))).

    Sarah C.. From Sarah with love? chinuitoare piesa (adica asa de corason) - ce demult pare... si uite-o acum, neschimbata!
    Multumesc pentru dedicatie - e foarte draguta piesa (si coloana sonora e placuta si versurile sunt simpatice :D si clipul de imagine foarte bine realizat).
    Imi place mai ales cum arata ea in 2066 :D Pai sigur, nu e chiar ca in versuri in scaun si cu nepotii in jur :))). Dar lasand gluma :D foarte dragut realizat (mie la inceput mi s-a parut insa ca masa aia arata un pic ca la Cina cea de taina. ce ciudat... :))).

    Pupici cu drag si have fun maine !!!! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aaaa, deci nu era ironie?! ☺☺☺INtr-adevar Pastele anul acesta pica pe 31 martie! Foarte foarte devreme!
      Videoclipul acesta este superb! Si mie imi place rchia aceea albastra, ma rog, asa cum arata pe ea. Ba daaaa, la inceput este ea si 22 de copilasi... Mie scena mi-a amintit de ABBA si videoclipul Happy New Year...
      Cel mai fain e ca fiica ei apare in videoclip. Fetita care canta, cu globul de cristal in mana...
      Pupici, numai bine!

      Ștergere
    2. Nici nu mi-a trecut prin gand.. nu chiar constatam ca la voi vin foarte repede urmatoarele sarbatori si Pastele e cand ziceam ca e :))). Pur si simplu mi-a disparut din mesaj... si nu am vazut.

      Am vazut fetita (tot ea statea si cu pcioarele in ligheanul cu apa? Parca...

      Pupici :*

      Ștergere
  3. M-a binedispus piesa asta, noroc cu tine ca eu tot la cele doua piese ale ei vechi si celebre am ramas. Tot de la tine am aflat ca ea canta si in germana.
    Si eu am avut impresia ca ma uit la o versiune a Cinei, ca si Rux. Altfel, ea tot tanara si frumoasa si peste 42 de ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai cum sa nu cânte in germana?! Este limba ei materna, Sarah este nemtoaica, s-a nascut în Germania si actual traieste in Germania.
      Da, are 43 de ani, este frumusica si are patru copii!

      Ștergere
    2. Și Scorpions sunt germani dar nu am auzit niciodată să cânte în altă limbă decât engleza. Adevărul este că se pretează mai bine la a fi cântată, este mai fredonabila. 😀 Vai ce cuvânt!

      Ștergere
    3. fredonabila ☺☺☺ da, simpatic cuvânt ☺
      Scorpions au cântat si pe germana, bineînteles . Legendar este concertul din Camden, New Jersey, U.S.A. 7/7/1999 si melodia DU BIST SO SCHMUTZIG a avut un succes maare! (un alt ex. https://www.youtube.com/watch?v=3nRL3gi2hXg)
      Dar pentru priza la publicul international, Scorpionas au cântat pe engleza :-)

      Ștergere
    4. Noroc cu tine că aflu tot timpul noutăți! Ascult Scorpions de aproape 40 de ani, dar numai în engleză i-am auzit. Când ajung acasă o să caut melodia, mai ales că mie îmi place limba germană (nu că aș ști mare lucru, cam cat un copil de doi ani, dar la noi este foarte nepopulară pentru că este grea).

      Ștergere
    5. Te pup draga mea. Auditie placuta 🤗😘

      Ștergere
  4. Abia acum am reușit să ascult melodia, de asta nu am lăsat un comentariu până acum. Intre timp am înțeles ce era și cu dedicația către Rux. Chiar frumoasă melodia, mi-a plăcut mult. Nu o știam, așa că multumesc. Și dacă se face lista de înscrieri pentru acel Craciun, mă înscriu si eu. Să dea Domnul să ajungem cu bine pănă atunci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca a reusit ♥
      ce fain ar fi sa putem sa ne mai putem vedea in 2066! ☺

      Ștergere
  5. Mi-au plăcut întotdeauna proiectele de plan de viitor, chiar şi cele irealizabile pentru mine... deşi 109 ani trecuţi, eh, nu e o vârstă care să nu mai fi fost atinsă... 😝

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga Vero, si eu as avea 103 ani, si pentru mine este 99% imposibil asemena proiect însa... Sanatate sa fie! ♥

      Ștergere
  6. Care-mi plac astfel de planuri! :-) Cu evoluția tehno, e-heee :-) multe pot deveni posibile! Sa ne vedem cu bine și atunci! :-)
    Îmi place tare mult ideea articolului. Video nu pot accesa de pe telefon, și laptopul e blocat - motiv pentru care sunt absența... Sper sa rezolv cat mai curând.
    Start bun in nouă săptămână, Carmen draga!
    Îmbrățișări și pupici de la quattro pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat... Diana sunt (n-am reușit decât că anonim) :-(

      Ștergere
    2. Draga Diana, cum de se intâmpla atât de des la tine?! Of! imi pare tare rau!
      Deci, te înscrii si tu la Craciunul 2066?! SUPPPEEEER! O sa fie o petrecere tare! ☺☺☺Tu esti cu 6 ani mai tânara ca mine, sau mai mult? Speram sa traim cât mai mult sanantoase! Asta e cea mai mare dorinta! Ehei si daca ramânem sanatoase si mai apucam si petrecerea Craciunului 2066 atunci ar fi absolut mega-fantastic!
      Te pup si te aspeptam cu drag ♥
      Pupici si îmbratisari, de la trio pentru quattro ♥♥♥♥

      Ștergere
  7. Uaaa, ce piesă frumoasă şi veselă şi tentantă din toate punctele de vedere! Deci care ce aduce la acel Crăciun? Eu mă ocup de aperitive şi cafele, la prăjituri nu mă bag. :D
    Săptămână frumoasă să ai, Carmen dragă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gata, am notat Pitecuta draga 🎉🍀🎂 o sa fie o petrecere pe cinste! 😘🤗 Te pup. O saptamana minunata!

      Ștergere
  8. Nu știam această melodie! Este grăgută și-mi place tare mult! Interesantă si ideea cu Crăciunul! O seară frumoasă să ai, Carmen!

    RăspundețiȘtergere