joi, 25 ianuarie 2024

La plimbare prin zapada - Reflexii în oglinda 4/2024

Sâmbata la ora amiezii, termometrul arata doar minus sapte grade. Ca ploua sau ninge, ca e ger sau zapuseala, Leo vrea sa iasa la plimbare (macar de trei ori pe zi ☺). 
În cursul saptamânii, Helmut merge la plimbare cu Leo de dimineaza si la amiaza, eu ies cu el seara, imediat ce ma întorc acasa de la serviciu. La sfârsit de saptamâna însa, plimbarea de la ora amiezii o facem toti trei împreuna si de obicei este atât de lunga, încât nu mai este necesara plimbarea de seara. 
Plimbarea noastra a fost superba! Atâta liniste, atâta frumusete! Cerul a fost perfect albastru, lacul a fost înghetat la mal, zapada a scârtâit sub pasii nostri, soarele sclipea printre crengile copacilor si chiciura tocmai începuse sa se desprinda de pe ramuri. 
Daca va plac reflexiile si luminile din fotografii si videoclipuri, va invit sa participati la rubrica "Reflexii în Oglinda", initiata de SoriN si preluata de mine. Publică într-un articol pe blogul tău, o fotografie cu reflexii, o imagine sau un clip pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (orice fel de oglinda... chiar si oglinda ochilor, oglinda apei, a cerului sau oglinda retrovizoare) si înscrie articolul aici - în tabel:

23 de comentarii:

  1. Cat de frumos!!!
    Cu Kouki am destul de putine amintiri cu zapada. Cu Dodo am mai multe (e si normal - ningea mai mult in primul rand .. haha). Si m-am amuzat amintindu-mi ca intr-un an am facut si eu o inima si el si-a exprimat parerea referitor la atul meu artistic... (a facut pee fix pe ea..haha). Si imi amintesc ca atunci cand am lucrat la Bucuresti, abia asteptam sa vina sambata.. alergergam efectiv prin Bucuresti sa ajung la metrou, sa prind masina..ca sa fiu in Pitesti la 5 cel tarziu. Cu un ghiozgan plin si greu in spate :))). Cand ajungeam la usa blocului il auzeam latrand.. si da-i si urca 88 de trepte .. incercam sa vorbesc cu el sa nu mai latre. Trebuia sa ma asez cumva sa intru in casa cu mersul piticului, ca sa nu ma rastoarne :))) si primul lucru, dupa ce ii dadeam lui Buni daca aveam fructe in ghiozdan era sa ii pun lesa sa iesim la plimbare (ca doar eram fresh).

    Cu Kouki am prins o singura iarna faina in 2018.... va trebui sa gasesc o modalitate sa recuperam toti acesti ani cam... inchisi, ca sa zic asa. E tare frumos acolo la voi si zapada da o stralucire aparte. ma uitam cat de luminosi sunteti in pozele acelea cu voi trei. Voi oricum sunteti zambitori dar in pozele acelea din filmulet 💟.
    Pupici cu drag!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leo este nascut pe 11 noiembrie. Pâna când a deschis ochisorii, afara era iarna în toata regula. Îmi amintesc ce greu ne-a fost sa îl învatam sa faca pipi afara, ca era zapada de jumatate de metru! ☺
      Leo iubeste zapada, este fascinat de ninsoare! Sta ore în sir în fata usii de la terasa si priveste în gradina cum se asterne zapada ♥
      Pupici. Un start bun în weekend! ❤️😘

      Ștergere
  2. The snowscape is so incredible in deed. The doggie looks cute too

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I love to walk in the snow or when it snows with big fluffy flakes ☺
      the dog's name is Leo. He's my baby ♥

      Ștergere
  3. Chiar daca nu este mare zăpada, a îmbrăcat totul într-o mantie fermecata. Iar Leo... așa arată un cățel fericit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aceea a fost penultima zi cu zapada... Luni a început un uragan ( vântul a atins 60-100 km / ora. A fost cod violet!) si a spulberat toata zapada... Doua zile a fost o vreme oribila, cu ploaie si vânt... Acum zici ca vine primavara! Sunt 12 grade plus... parca încep si vrabiile sa ciripeaasca! ☺☺☺

      Ștergere
  4. Toate imaginile sunt superbe, iar Leo se asortează tare bine cu zăpada!
    La cât mai multe plimbări frumoase împreună, dragă Carmen! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim, Vero draga!
      Un start bun în weekend! ❤️😘

      Ștergere
  5. Ce poze frumoase, Carmen! Albastrul ăla e pur şi simplu superb! Te îmbie la plimbare.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu-i asa ca albastrul acela este... fantastic?!? Parca a cuprins totul... parca si zapada e albastra... Superb!
      Te pup. Un start bun în weekend!

      Ștergere
  6. La noi e foarte rar zăpadă, ceea ce e ok din punctul meu de vedere - nu sunt fan - însă nu pot să nu admir frumusețea acestor instantanee sau să nu simt entuziasmul unei astfel de plimbări prin aerul pur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu iubesc toate cele patru anotimpuri. Ceea ce nu imi place este când ploua si bate vântul exagerat, asa cum a fost marti si miercuri la noi. Oribil! ☺ Dar a trecut!

      Ștergere
  7. Să te tot plimbi într-un asemenea peisaj. Mă bucur că am putut să merg și eu cu voi virtual, că acum deși am zăpadă se pare că sunt consemnată în casă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oo-oooh! ce s-a întâmplat? esti racita? Sper ca nu te-ai ranit la picior...
      Oricum, orice ar fi, trece ♥ Iti urez însanatosire grabnica!

      Ștergere
  8. Ce-mi place seninul acela superb si stralucirea zapezii!
    Minunata colectia de azi!
    Un final de saptamana vesel, draga Carmen! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pare ca albastrul cerului s-a infiltrat si în zapada si în apa lacului... A fost intr-adevar o plimbare superba.
      Multumesc asemenea, Suzana draga! ❤️😘

      Ștergere
  9. Ferice de Leo ca are parte de astfel de stapâni, însa, câti "stapâni" înteleg dorinta de libertate al propriilor câini ? 🤔... 🐶💞🎅🌲
    Un weekend frumos, relaxant si Luminos !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate... Pe mine ma cutremura ideea ca exista înca foarte multi câini tinuti în lant, afara... Este INUMAN! Sunt total împotriva acestor deprinderi!
      Multumesc, un weekend minunat si tie!

      Ștergere
  10. Pe covorul alb de zăpadă, chiar dacă nu e atât de consistent, aleargă Leo fericit,🐾🐕😄, iar voi împărtășiți bucuria acestei zile minunate de iarnă, scăldata în albastrul pur, strălucitor care inundă tot ce găsește în cale❄️🥰❄️
    Încă o dată iarnă ți-a demonstrat fidelitatea...
    O seara plăcută, dragă Carmen!
    Te îmbrățișez și pup!🤗😘❤️

    RăspundețiȘtergere