miercuri, 10 ianuarie 2024

Hibernal - Miercurea fara cuvinte 2/2024

 
Shhhhhh, LET'S GET WORDLESS! Curaj, înscrie-te! ☺ Vei cunoaste o multime de bloggeri ce au pasiunea fotografiatului. Nu exista teme pentru fotografii, nu exista obstacole. Singura regula este ca articolul pe care-l înscrii în tabelul "Miercurea fara cuvinte" sa nu contina text scris. În rest, orice este permis. Alatura-te noua în clubul MfCHappy Wordless Wednesday! ☺

24 de comentarii:

  1. Ce dedicatie frumoasa :D. Gheata aceea se vede atat de fain! Intr-un an (cred ca 87) am patinat pe un mic lac de acumulare inghetat. Privind gheata mi-am reamintit. Alte ierni atunci.
    Cat despre Hibernal, - imi aduce aminte de cartea Casa de iarna - e o trilogie f faina scrisa de Ben Guterson :D
    Happy WW!!! Pupici cu drag :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da... Iarna e foarte frumoasa, cand esti in vacanta. Eu iubesc iarna si sporturile de iarna dar... mi e asa greu dimineata si seara sa conduc masina spre si decla serviciu. Mereu cu emotii! E alunecus? E curata soseaua?! Porneste motorul la -12°C?! (Bateria da semne ca ma lasa...)
      Dar iarna e frumoasa cand ai timp liber 😉
      Happy WW Rux draga 🤗❄️

      Ștergere
  2. Pe la voi hibernalul este ceva mai spectaculos decat in B.
    Multumesc pentru prezentarea ta speciala, draga Carmen!
    Happy WW!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primele foua poze le am facut pe la ora 12 iar ultimele doua pe la ora 16:30. Toate in curtea firmei.
      Te pup. Happy WW 🤗❄️

      Ștergere
  3. La noi este doar frig sec și puțină chiciură. Din fotografiile tale se pare că nu a ieșit lumea la zăpadă. Îmi place cum arata gheața ninsă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici este parcul cu fantana de la intrarea in campusul firmei... Drumurile sunt curatate, doar la fantana apa e inghetata si de jur imprejur e liniste.
      Acum, la noi sunt -7°C
      Happy WW 🤗❄️

      Ștergere
  4. Decorul hibernal e la tot pasul, iarna mult așteptată e prezenta!...atât de intens încât și mercurul termometrelor a înghețat 🌡🥶, la prima oră erau -17 grade la Bacău. 🌬
    În puful zăpezii ai lăsat mesajul zilei de azi...să ne fie de nota 🔟!
    Happy WW, dragă Carmen! Te îmbrățișez!🤗❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe vremea copilariei mele, iarna incepea inainte de Craciun si se termina la sfarsitul lunii februarie...
      -17°C la Bacau?! Si in Germania, la Wenigerode am Harz sunt acum -17,3°C... In Lübeck sunt 16,7 si in Lechfeld (pe aeroportul militar), nu departe de mine,sunt acum -17°C... In oras insa, sunt acum -7°C
      Te imbratisez sivtrimit ganduri bune, Gina draga 😘🤗
      Happy WW ❄️🤗💞

      Ștergere
  5. Ce frumos! A nins și la noi, ieri, puțin. Imi place iarna s-o admir, dar nu si frigul! Happy WW! Și îți mulțumesc pentru link. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. frigul nu este o problema... doar hainele sunt necorespunzatoare! ;-)
      Eu am cizme foarte calduroase si stalile, am jachete usoare si calduroase, deci nu ma pot plânge pe mtiv de frig. Eu ma plang pe motiv de timp! Daca lucrez, sunt toata ziua ocupata... iar la weekend poate am alte lucruri de rezolvat si uite asa... trece iarna! In vacanta am stat "pe uscat" iar acum... Hm!
      Te pup Happy WW Mihaela draga! ❄️🤗

      Ștergere
  6. Uuuu, ce frumos! Se vede frumos de la căldură, da. :)
    Sincer, mi-e dor de zăpadă, aş vrea şi eu puţină, cât să nu îi încurce pe alţii, atât.
    Te pup, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daa, exact atâta zapada avem noi acum. A nins duminica noaptea si s-a asternut o patura de 5 cm, peste care a dat gerul si asa a încremenit peisajul. Este totul alb, curat, linistit... De la geam e foarte fain ☺ Afara... trebuie sa faci pasi mici si rapizi ☺☺☺
      Te pup si eu Potecuta draga. Happy WW! ❄️🤗

      Ștergere
  7. Puritate, linişte, pace...
    Frumoase şi relaxante imagini!
    Săptămână frumoasă în continuare, dragă Carmen! ❤️😘

    (Vero sunt. Nu reuşesc să comentez decât aşa.)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Vero, nu stiu ce se intampla, Wordpress face iar schimbari, si eu am probleme la voi pe bloguri.
      Ma bucur ca esti aici, cu noi 🤗❄️ Happy WW!

      Ștergere
  8. Mereu esti pe fază cu pozele. Un spectacol hibernal ne-ai adus de data aceasta. Happy joi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. momentan sunt cam defazata, nu-mi mai ajunge timpul asa cum as vrea, nu inteleg de ce si acesta este motivul ca momentan sunt un pic nemultumita... Dar o sa imi revin, sper cât de rapid ;-)
      Happy every day! 🤗❄️

      Ștergere
  9. Of! Imi place mult peisajul cu mult alb, in lunile de iarna! 😊 Si dedicatia pe margine de fantana! 😍 Avem, si noi, un rest de zapada... Cica, ieri au fost in Bv minus 20 de grade... Or fi fost, dar nasul meu nu le-a simtit. Cand mergeam la munca la 6 dimineata (eram prima care pasea in strat gros de zapada, pe bulevard), cu multi ani in urma, chiar am simtit minusurile, acum... Hm. Pe vremea aceea simteam cum se pun "capacele" pe narine cand inspiram. Acum ma multumesc si cu cata zapada e in pozele tale. 😃
    Happy joi, Carmen draga! 💕
    Imbratisari si pupici cu drag de la quattro pentru trio! ❤ 😘 🍀 💞 🐾 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domane! -20C?! este mult!
      La noi ieri a aparut pe harta meteo un anunt pe care nu l-am mai vazut niciodata... Pentru Augsburg scria "poluanti primari PM2,5 36µm/m³" si valoarea 158! apoi urmau 4 recomandari: cei cu sensibilitati, sa-si limiteze activitatile, folositi un purificator de aer, închideti usile si ferestrele, daca trebuie sa iesiti din încaperi, purtati masca! În toata zona Bavariei erau valori mult peste 140! M-am întrebat, oare care este cauza... nu am gasit inca o explicatie. Initial am crezut ca din cauza gerului si a presiunii atmosferice, gazele nocive nu sunt lasate sa se ridice in atmosfera si ... ziceam eu, o fi ca un smog. Dar in Transilvania, era termometrele indicau aceleasi temperaturi scazute, insa aerul era curat, la Sibiu valoarea acelui indicator era 54! Harta era "verde" la noi era portocalie si rosu-închis! HM!
      Astazi avem chiciura, umuditatea este atât de ridicata, ca picura peste noi cristale de gheata. Natura este imbracata in al, ca in basme! Fiecare firicel de iarba, ba chiar am vazut o pânza de paianjeni, imbracate in flori de gheata.
      Hartaeste mai urâta! Augsburg are acum valoarea 169!In Stuttgart este 176, însa în Franta, în Mülhausen de exemplu, valoarea este 185! Iar in Elvetia, in Basel spre exemplu, 175! In Austria este cel mai violet! Viena are o valoare de 315!Violetul merge pâna la Oradea, unde se inregistreaza 287! Intre Carpati este totul "verde" (https://www.msn.com/de-de/wetter/karten/airquality/?type=airquality)
      Happy every day! Pupici si îmbratisari, de la trio püentru quattro 😘 🍀 💞 🐾 🤗

      Ștergere