joi, 24 august 2023

Seara, acasa - Reflexii în oglinda S34/23

 
Va invit sa participati la "Reflexii în oglinda" - o rubrica initiata de SoriN si preluata aici, de mine. Publică într-un articol pe blogul tău, o fotografie cu reflexii, o imagine sau un clip pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (orice fel de oglinda... chiar si oglinda ochilor, oglinda apei, a cerului sau oglinda retrovizoare) si înscrie articolul aici - în tabel:

15 comentarii:

  1. In prima poza ai surprins Luna venita in curtea voastra sa admire nuferii mai de aproape. 😊 Ea credea ca n-o vede nimeni. 😊
    Sunt minunate imaginile! O atmosfera foarte placuta!
    Zi frumoasa iti doresc, Carmen draga!
    Imbratisari si pupici cu drag, de la quattro pentru trio! 💕 💖 🐾 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. noptile de vara au un farmec aparte... din pacate, ritmul vietii nu ne mai permite ca lata data sa savuram serile pâna târziu, pe terasa, la un pahar cu vin... Ma rog, timpul ca spatiu dar si din pdv-ul vâstei (nici noi nu mai suntem ca alta data ☺). Si prietenii s-au rarit (vecinii sunt unii bolnavi, altii prea batrâni...)... Abia astept saptamâna viitoare sa soseasca fratele lui Helmut cu sotia, sa facem cocktailuri si sa depanam noutati si amintiri, la lumina lunii si a beculetelor de pe terasa ☺
      Multumesc asemenea Diana Draga 🤗❤️
      Pupici si îmbratisari, de la trio pentru Quattro 💕 💖 🐾 🤗

      Ștergere
    2. Asa e, cu noptile de vara. Ooooof. 😊 (a se "citi" un oftat adanc) Privesc in jurul meu si-mi dau seama ca, pe an ce trece, suntem tot mai putini si/sau tot mai putini... vioi. 😊 Ritmul cotidian s-a accelerat - sau doar mi se pare. In tinerete era accelerat rau ritmul, dar aveam timp pentru mult mai multe (sau... nu erau asa multe cum imi par acum?!) 😃
      E frumos "cu mai multi", dar e super-fain ca tu si Helmut va completati reciproc si va bucurati impreuna de farmecul gradinii, de bucuria (si aventurile) calatoriilor. ❤
      Pupici si imbratisari! 😘 🤗

      Ștergere
    3. da, asa este, ai mare dreptate, Diana draga ♥
      Pe masura ce înaintam in vârsta, cercul de prieteni se micsoreaza...
      Da, gradina este un loc tare placut de relaxare, suntem fericiti ca o avem. Micuta dar cocheta ♥ Duminica am petrecut intreaga zi, la umbra alunului, ne-am chiar tratat cu câte un Cocktail... Unul pe care înca nu l-am facut, din cartea noastra cu retete speciale ☺ Uite ca mi-am amintit, voi pune reteta intr-o postare viitoare.
      Pupici si imbratisari! 💕 💖 🐾 🤗

      Ștergere
  2. Gradina ta este foarte frumoasa, e un loc perfect de relaxare. Cu luminitele aprinse, este un loc magic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. luminitele dau locului un farmec aparte, într-adevar. In afara de lampa de pe marginea iazului (care este alimentata elecrtic si functioneaza autonom, pe baza de senzor, adica se aprinde singura când se atinge un grad de întuneric si se stinge singura când se lumineaza de zi) toate celalalte ghirlade si beculete sunt solare.

      Ștergere
  3. Iazul vostru este o atractie deosebită. Mă bucur că îl văd așa de des, măcar să mă încânt și eu cu el, că personal nu-mi pot face așa ceva.
    Noapte bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ah Niko, pâna la urma iti faci si tu unul! nu ia deloc spatiu! Si al nostru este mini...
      Te pup. Un sfârsit bun de saptamâna!

      Ștergere
  4. Ce bine este acasa, printre atatea reflexii! Superbe imaginile din gradina!
    Un weekend minunat, draga Carmen!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acasa e cel mai bine ;-)
      Multumesc Suzana draga! Maine dimineata plec într-o excursie la lacul Königssee ♥ Acum ploua... sper ca mâine sa fie o zi, nu neaparat cu soare, dar macar uscata! ☺☺☺ Daca nu... vedem noi, tot facem sa fie o zi frumoasa! ☺☺☺ Pupici ❤️😘 Si tie o sâmbata frumoasa!

      Ștergere
  5. Absolut feeric!!!!
    Multumesc mult pentru link :D. Joi a fost o zi destul de zbuciumata.
    Cat de frumos este jocul luminilor in gradina scufundata in noapte. O bucurie sa iesi in pragul usii si sa privesti. De vis.
    Si cat de frumoasa este fantanica naptea - 😍
    Pupici cu drag :)

    RăspundețiȘtergere