joi, 20 iulie 2023

Cincin ! - Reflexii in oglinda S29/23

Colajul meu are multe reflexii si contine multe simboluri ☺ Intentionat contine o fotografie la o fotografie înramata - si astfel, oglindeste putin casa în care ocupa loc de cinste ♥ Este imortalizat momentul în care eu si Helmut ne-am oferit verigetele ♥ micile simbolori al legaturii prin casatorie... moment de la caer au trecut 17 ani ... Când oare?!? 
În urma cu trei saptamâni, am primit de la noii prieteni cunoscuti în concediul din Italia - Rosapineta, o sticla cu vin spumant si am folosit paharele cumparate din Murano, tot în concediul ce tocmai a trecut... Multumi Diana si Gelu ♥ dupa cum vedeti, am deschis sticla pentru a serba un eveniment fericit din familia noastra! ♥ Prosit! Cincin! La multi ani! ♥
Doresti sa participi la "Reflexii în oglinda" - o rubrica initiata de SoriN si reluata aici, de mine? Publică într-un articol pe blogul tău, o fotografie cu reflexii, o imagine sau un clip pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (orice fel de oglinda... chiar si oglinda ochilor, oglinda apei, a cerului sau oglinda retrovizoare) si înscrie articolul aici - în tabel:

24 de comentarii:

  1. Astăzi sărbătoriți 17 ani? Multi ani fericiți impreună și de-acum înainte!
    ce frumos arată paharele. Chiar un colaj plin de semnificații importante pentru voi. Felicitări pentru realizare.
    PS: noi am sărbătorit ieri nunta de porțelan. Nu știam că e nunta de portelan, dar întâmplarea face că i-am luat soțului fix o cană de cafea, une cu marcaj termic pe ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani frumosi si sanatosi :*!!!!!! :D

      Ștergere
    2. Niko draga, LA MULTI ANI! cu sanatate si bucurii! Asa deci, 20 de ani de casnicit! Muti ani mai departe, fericiti! Nici nu am stiut ca exista asemeena denumire ☺ Acum am vazut ca a noastra cica este "Nunta roz" ☺ Noi nu am facut nunta, doar casatorie civila. (eu am mai fost casatorita o data în România, 13 ani; iar Helmut a fost vaduv când l-am cunoscut eu, a fost si el în prima casatorie 24 de ani )
      Pupici si îmbratisari ❤️😘

      Ștergere
  2. La multi ani!!!! :*
    Ce frumos :D si Ralu sarbatoreste azi 10 ani de la cununia religioasa (care a avut loc in Romania).
    Sa fiti sanatosi si fericiti :*!!!
    Paharele s-au potrivit pentru aceasta aniversare speciala la fix :D. Colajul e tare reusit:D imi place tare mult poza cu voi doi :).
    Pupici cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aaa, ce frumos! Nunta de tinichea sau nunta de aluminiu - asa cum zice Wikipedia ☺ La multi ani fericiti, Ralucai!
      Paharele nu sunt pentru vin spumos însa le-am vrut neaparat, pentru ca sunt cea mai recenta achizitie si ni le-am dorit mult ☺
      Multumim Rux draga! ❤️😘

      Ștergere
    2. Multumesc eu din partea ei - acum au ajuns si ei din mica vacanta petrecuta tot in Italia, ca si voi, doar ca in Sud :D. Abia astept sa reusim sa recuperam - sa ne mai povesteasca una, alta :).
      Pupici cu drag :*

      ps: paharele sunt minunate, orice ati alege sa beti in ele :D :*

      Ștergere
  3. Încă mulţi, mulţi ani fericiţi împreună, reflectându-vă în jur clipele frumoase! ❤

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulţi înainte! Cu sănătate şi multă fericire!

    RăspundețiȘtergere
  5. Oooo, la cat mai multi Ani fericiti impreuna, draga Carmen! E adevarat ca in astfel de momente ne gandim la cati ani au trecut, insa sa aveti in suflete ideea ca vor fi si de aici inainte tot impreuna, la fel de frumosi sau poate si mai frumosi!
    Sampania cred ca a fost minunata!
    Pupici! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  6. La mulți ani în continuare!! Să fiți sănătoși, fericiți și plini de viață așa cum v-am cunoscut noi!! Sper că vinul să se ridice la nivelul aniversării!! O îmbrățișare și un gând bun!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana, Gelu si Tommy ❤️😘❤️😘❤️😘 pupici si îmbratisari - abia va asteptam la noi!
      Multumim pentru vinul spumant, am ciocnit si în cinstea voastra!

      Ștergere
  7. Multi, multi ani impreuna! 💕 Sa fiti in continuare prieteni buni, fericiti! ❤ Sa va bucurati unul de celalalt si impreuna de viata! 💞 Sunt frumoase paharele, festive, dar prima poza imi place cel mai mult. 😍
    Urari de bine si de la "trupa"! 🤗 Pupici cu drag!

    (oscilam intre doua poze pentru RiO - acum am facut alegerea) 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim Diana draga ❤️😘 Multumim Deliei si lui Tanti Sofi ❤️😘❤️😘 Si bineinteles ca si lui Micki! Pupci si îmbratisari, de la trio pentru quattro ♥♥♥♥

      Ce fain suna RiO ☺☺☺ Uite o idee faina de prescurtare! Pupici

      Ștergere
  8. La mulți ani binecuvântați! Multă sănătate și numai bucurii!
    Deosebite pahare. Minunat moment.

    RăspundețiȘtergere
  9. multumim Luiza draga!
    Nu iti place vinul spumant? OK... Noi bem cu placere, sampanie sau vin-spumant sec - mai ales ca acesta a avut eticheta satului de vacanta unde am petrecut concediul, deci înca un simbol ☺
    Tie ce îti place? Ce beti când primiti musafiri sau serbati ceva?

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, fiecare reactionam cumva la anumite alimente sau bauturi. eocamdata nu am observat sa am alergii din acest pdv... însa acestea apar când te astepti mai putin.
    Helmut are deasemenea probleme cu berea si vinul rosu, care zice el ca ii provoaca aciditate gastrica (chiar dupa o jumatate de pahar baut). La vinul alb nu reactioneaza asa puternic. Cocktailuri nu mai are rabdare sa prepare ca alta data... acum daca avem musafiri, servim Campari-Orange, Aperol-Spritz sau Hugo (ca se prepara doar din câte doua ingrediente) - standard ☺ Înainte mai obisnuiam la weekend sa bem o sticla e vin bun, la masa de prânz si o continuam pâna seara, la TV; in ultimii ani însa ne-am dezobisnuit, eu nu beau decat poate un pahar, la ocazii speciale.
    Chiar si apa... inainte nu beam decat apa-minerala carbogazoasa. Apa plata nici nu simteam ca beau!!! ☺ Acum, de vreo 4 ani, nu beau decat apa minerala plata! Tja, gusturile si obiceiurile se schimba asa, pur si simplu, fara sa intelegem motivul...
    Te pup Luiza. O duminica seara placuta!

    RăspundețiȘtergere