vineri, 21 iulie 2023

Gradina, azi 😍

 
Momentan, majoritatea trandafirilor fac pauza - sunt între doua înfloriri. In schimb muscatele si hortenziile sunt uriase, pline-pline de flori!
Si dragul de nufar a înflorit exact asa, azi-dimineata, sa ma bucur tot weekendul de frumusetea florii ♥
 
Va doresc un weekend placut, colorat, parfumat si... fara canicula!

11 comentarii:

  1. Absolut superbe! Incredibil de repede a crescut nufarul!
    A stiut el cand sa se deschida!
    Un weekend minunat si voua, draga Carmen! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai de acum, pâna la sfârsitul verii va tot aparea un boboc si se va deschide o floare... Fupa trei zile, va aparea o alta... Cam asta e ciclul nuverilor.
      Da, am avut noroc chiar acum, la weeken, ca daca se deschidea in cursul saptamânii, eu plec la ora 7:30 si ma întorc acasa la 17:30/18 si nufarul se inchide seara!
      Pupici. Un weekend placut si tie, Suzana draga! ❤️😘

      Ștergere
  2. Florile stralucesc in gradina, soarele straluceste pe cer - si se oglindeste, din cand in cand, in apa iazului, in "ochii" florilor; doar se stie ca soarele-i mandru, si nu-i place sa fie ignorat. 😊
    O minune de gradina! De floarea nufarului nu mai zic! ❤
    Multumesc, Carmen draga! Weekend frumos si pentru tine! Frumos si racoros!
    Cu drag, imbratisari si pupici de la trio pentru trio! 🤗 💕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gradina e "saracuta" în flori, acum... Saptamâna trecuta, inainte de furtuna, erau toti 22 trandafiri plini de flori! Acum, doar cei agatatori au flori! culmea ☺
      Da nufarul e cadoul meu de weekend ♥ Cat e de dragalas! ☺

      Un weekend placut sa aveti. Pupici
      Eu mâine voi pleca la München, cu matusa mea ♥ Nu am mai facut o tura de shopping de din-nainte de concediu! Sunt cam leftera, dar important e sa iesim din casa, sa ne plimbam impreuna, sa ne clatim ochii in magazine si sa fim voioase ♥ ☺

      Pupici si imbratisari, de la trio pentru quattro ❤️😘 ❤️😘 ❤️😘 ❤️😘

      Ștergere
  3. Lacul nufarului alb :D. E splendid. Toate florile sunt superbe, le-am admirat in poze, insa nufarul este o aparitie...
    Uitasem ca ei se inchid seara- chiar.
    In 92 (cred) am fost un pic de tot in delta.. si la un moment dat am mers cu barca pe bratul sf Gheorghe si am ajuns intr-o „mare” de nuferi galbeni... cat de frumosi erau.. asa imi venea sa imi iau si eu unul. (sa il plantez lol) - in perioada aceea am vazut „braconieri” de nuferi (lol). Vindeau buchete in Bucuresti in zona Magazinului Unirea :O. Am fost uimita. Mi-am amintit toate acestea, pentru ca buchetele erau cu nuferi inchisi - ii tineau cumva feriti de lumina.

    Puuuup. Have fun maine :D!!

    RăspundețiȘtergere
  4. E atât de frumos nufărul, a știut când ai nevoie de el! S-a deschis la momentul potrivit! Îmi pare rău pentru trandafirii cei mari, dar e bine că au rămas destule flori, chiar dacă este foarte cald ele împrospătează aerul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumuseţi, Carmen! Am mai zis eu, e colţişor de Rai! Minunate toate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Superbe toate. Mă bucur că nufărul a înflorit exact în weekend ca să îl poți admira și tu înflorit pe viu cum se spune. Abia astept să ajung acasa să văd cum e și grădina mea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cât de frumos este nufărul!! Mă bucur că a înflorit în weekend, știu că îți doreai mult, deoarece ai ratat înflorirea celui de data trecută!
    Și celelalte flori sunt frumoase, dar ”diva” este nufărul!:)))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere