duminică, 2 iulie 2023

Gardasee, Nago-Torbole

14 comentarii:

  1. Multumesc frumos, Carmen pentru ajutor!
    Vacanta placuta in continuare! O adevarata placere mozaicul asta plin
    de zambete si albastru!
    Pupici!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu mult drag, Suzana draga ♥ pentru nimic ♥
      Gata vacanta, s-a sfârsit! Azi a fost prima zi de serviciu! Luuuuunga si greeeea! ☺ ca zi de LUNI si prima dupa un concediu minunat!
      Pupici ♥

      Ștergere
  2. Ce popas minunat!!! Banuiesc ca acum deja esti la servici - vai cum a zburat timpul :O. Eu inca mai asteptam sa ne povestesti pe unde sunteti si am realizat ca e deja luni... la amiaza :)))))
    Pupici cu drag - sunteti tare frumosi :D
    Pupici💌

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, astazi am fost deja la serviciu, ieri masinile mele de spalat au spalat fara pauza! 5 serii de cate doua masini! Nu pot sa folosesc si uscatorul concomitent, ca sar sigurantele ☺ Deci doua masini apoi o serie la uscat, iar doua masini iar o serie la uscat! Ieri chit ca a fost duinica, a trebuit sa tai trandafirii scuturati (au fost o suta!) sa matur curtea si sa ud ce a trebuit udat (s-au uscat doi pomisori :-( )... Deci ieri am fost ca trasa cu cheita! ☺☺☺
      Dar ce bine am dormiiiit! fara o graunta de nisip pe cerceaf! ☺☺☺ Moale, fin, prospat... Mda si azi, am fost prima zi la birou. Saptamana asta lucram împreuna, saptamâna viitoare pleaca colega mea in concediu si raman eu singurica, trei saptamâni! (eu mai am o saptamâna la mijlocul lui august, cand vom pleca in Alsacia).
      Pupici si îmbratisari ♥

      Ștergere
  3. Vai de mine ce peisaje acolo! Superb, superb!
    Te pup, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gardasee este un loc superb! Ai munte (Monte Baldo) pentru excursii, ai "marea" (lacul enorm) pentru balacit, pentru mers cu vaporasul sau pentru surf si, de jur împrejur cultura (toate oraselele acelea de jur împrejurul lacului au castele, muzee, concerte)...
      pupici Potecuta ♥

      Ștergere
  4. Superbe fotografii, încântătoare zâmbete!
    Să fiţi mereu la fel de fericiţi!

    (Toată dimineaţa am tot încercat să comentez aici. Sper că acum am reuşit - că acest comentariu o să fie publicat, n-o să se mai împiedice de o eroare neidentificată. 🙂)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Vero, daca ma crezi, nici eu nu am putut sa comentez nimic - a mine pe blog!!!! Nici nu am putut sa vad cine a comentat si ce... Pagina mea a fost blocata! Sabotaj?! cine si cu ce interes?! habar nu am!
      Imi cer scuze pentru inconveniente! ♥

      Ștergere
    2. Nu e nevoie de scuze.
      Important e că s-a rezolvat. ♥

      Ștergere
  5. Mult senin in aceste imagini! <3
    Pozele unde apare Leo ma fac sa zambesc larg! :D Ce sa fac?! :-) Micutul e irezistibil - si tu-l prinzi in foto super! <3
    Saptamana cat mai usoara iti doresc, Carmen draga! <3
    Imbratisari si pupici cu drag de la noi pentru voi! <3 <3 <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esti o draguta, Diana draga - tu l-ai vazut pe Leo in realitate, cred ca de aceea iti este atât de drag ♥
      Astazi am reînceput lucrul în forta! Am lucrat 9 ore si as fi mai putut lucra... dar nu avea rost, ca avem atât de multe proiecte, ca parca nu se mai vede luminita de la capatul tunelului! Asa ca... daca voi reusi si poimaine asa (ca maine plec mai repede ca am La Kossa - am pierdut doua antrenamente!) atunci voi putea pleca mai repede acasa, vineri! ☺
      Pupici si îmratisari de la trio pentru trio ♥♥♥

      Ștergere
  6. Vai, ce frumoooos! vreau și eu!
    Sunteți foarte frumoși! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iubesc atmosfera statiunilor din jurul lacului Garda! M-as duce mai des, ca sunt doar 5 ore de mers cu masina de la noi, însa... costurile sunt mari, nu doar benzina este scumpa (1,8€ / litrul) dar mai trebuie platit 10€ Vignette pentru Austria, Brenner Pass înca 11 € apoi înca 15,60 Euro maut în Italia... 270 euro este doar drumul!
      Pupici si îmbratisari ♥

      Ștergere