sâmbătă, 15 iulie 2023

Plimbare pe malul râului Lech

12 comentarii:

  1. Vai ce frumos e acolo!!! Acum sigur o sa visez frumos :D. La un moment dat se auzea cum curge apa si ma asteptam sa o si vad curgand... si apoi chiar au aparut secventele cu apa - ce bucurie. Libelulele albastrui suuuuperbe. :) Si la mestecenii lui Dodo, fiind langa baraj (deci langa apa), vin mereu libelule balbastre verzui, sau rosii sau maro - ca cele pozate de tine. O singura data am vazut una alba, cu aripile care se intind in laterala si se strang altfel. E foarte rara...foarte. Si a aparut fix in ziua in care l-am dus pe Dodo acolo, la mesteceni.

    Am avut si un fluturas de varza anii trecuti. o sa pun cand gasesc poze si filmulet cu el. Tare dragalas era. Din pacate afara era aproape de inghet.. asa ca nu am putut efectiv sa il las sa plece. Cred ca a stat cu noi vreo 3 zile... pana a adormit.. Va trebui sa ma uit cand gasesc la poze.

    Pupici cu drag. Multumesc pentru plimbarea prin locurile minunate!! Kouki a zis ca vrea si el la apa :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul de Dodo!
      Da ai mai povestit tu, pe blog despre ,"semnele" si simbolurile aparute dupa....

      Multumim ca ne ai insotit 🥰🌻🐾 pupici si imbratisari

      Ștergere
  2. Vai ce locuri frumoase aveti pentru plimbare! Am admirat relăda oglindită în apele răului pe Loe jucandu-se în apa aceea atât de clară, de curată! Am recunoscut și o floare ce-mi amintește de bunica, mai precis de o discuție cu ea pe marginea acelei flori. Multumesc pentrucolajul acesta frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apa este intr adevar foarte clara dar vara, numai buna de scaldat. Erau multi oameni la plaja si baie pe malul raului.
      Noi doar ne am plimbat si am adunat cateva pietricele 🤗
      Astazi am avut in plan sa mergem cu barca gonflabila pe Lech insa ... Am trecut la plan B 🥴😅🤣🥵 Asa se intampla cateodata!
      Pupici si imbratisari 🤗😘

      Ștergere
  3. Ce fain ai trecut de la poze la film! 😍 Am crezut ca "bazaie" aparatul cand s-a auzit apa curgand in mini cascada fix in momentul cand imi imaginam "susurul" apei! 😄 Ce apa curata! Fiind curgatoare cred ca era destul de "racoritoare".
    Am vazut o scorbura in forma de inima?! (pe la inceput) Leo la balacit am vazut sigur! 😍
    Minunat loc de plimbare! ❤
    Imbratisari si ganduri bune de la trio pentru trio! 💞

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Melodia pe care am ales o pt slide show a fost prea scurta, nici dublu pusa, tot nu ajungea 🫣😅 asa ca portiunea care a ramas "descoperita" am acopertit o cu bucati de melodie plus sursurul raului la cascada 👍 mi s a parut cel mai bun compromis 😬
      Da, Leo intra in apa curgatoare sau lac, indiferent de anotimp, chiar si iarna! Trebuie sa am grija sa nu plece mai departe, ca aici are curaj 😅 La mare nu se incumeta 🤣 poate sunetul valurilor, poate nisipul care fuge de sub picioare, habar nu am.... Ca teoretic, apa e apa! Dar Leo poate... Na ca baietii crescuti la munte 🤣😂
      Multumim pentru acompaniament 🥰😘 pupici si imbratisari de la Trio pentru Trio 🐾💞🤗

      Ștergere
  4. Superbe locuri!
    Să aveţi mereu parte de plimbări la fel de frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru plimbarea racoroasa. Ai devenit experta si in filmulete.
    O zona incantatoare. Sa aveti parte mereu de astfel de excursii!
    Pupici, draga Carmen! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am un program bun 👍 multumesc Suzana draga 🤗😘
      Pupici. Noapte buna 😘🤗

      Ștergere
  6. Ce locuri frumoase aveti! Mulțumesc pentru această plimbare virtuală!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere