marți, 9 octombrie 2012

Mondo Italiano

Ca sa schimbam atmosfera bavareza accentuata de sarbatoarea Oktoberfest, ne-am întâlnit cu prietenii nostri Simone si Uwe la restaurantul LA PERGOLA, un local cu renume în orasul nostru. Bucatarie excelenta, servire impecabila, muzica live, antren, dans si buna dispozitie, totul în stil italian autentic.
La aperitiv, cei trei compagni au coamnat câte un Hugo, eu am facut "opinie separata" si am servit Campari-orange. În continuare, barbatii au comandat Tagliatelle cu Homar în sos de Mânătarcă, prietena mea, un Dorade cu garnitura de legume iar eu am servit File de porc în foietaj si sos cu trufe negre. Am baut toti patru Chianti rosu sec si apa minerala San Pellegrino! La desert mi-am comandat Tiramisù, Helmut si Uwe si-au dorit Panna cotta, iar Simone... a pasat, cu gândul la silueta! :) Cu espresso si câte o Grappa, am pus capac tuturor poftelor! :) E'stata una bellissima serata! 



7 comentarii:

  1. Delicios!!! Arata tare bine toate preparatele din imagini, si unde mai pui si voia buna...o seara excelenta!

    RăspundețiȘtergere
  2. mmmm... bun,bun...
    stiu de ce imi pare ca lumea se distreaza mult mai frumos la voi ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. super distractie si super mancare! te cred pe cuvant ca a fost o seara de exceptie! la cat maimulte din astea :)

    RăspundețiȘtergere
  4. a.Dna Simone e de origine franceză?Cumva din Bretagne?Aspectul şi ţinuta d-ei îmi amintesc de o veche cunoştinţă din Hexagon.Si elle parle français, je la salue chaleureusement!
    b.Felurile de mâncare sunt foarte ..."arătoase" şi îmbietoare, şi bine puse în poză spre deliciul nostru...virtual!
    c.De efect rămâne totuşi acea..."Perla negra", o discipolă a lui Josephine Baker de care se distanţează (normal!) în timp, dar sper că nu şi în...talent!
    Mi-a plăcut această postare cu imagini în care se reunesc prieteni buni!
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. O portie de tagliatele vreau si eu, apoi portie dubla de tiramisu si o cafeluta.
    Mi se pare mie sau dansai ca o pustoaica, plina de energie?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ah, m-am pacalit ! Eu asteptam poze cu italieni sexy sau macar statui cu italieni sexy, si cand colo am dat de mancare. Noroc cu ultimele poze cu conga, desi nu stiu cati din aia erau italieni autentici !

    RăspundețiȘtergere