duminică, 7 octombrie 2012

Reportaj în imagini - Oktoberfest 2012

Ziua, pe strazile târgului:




Seara pe strazile târgului:



si... statia de rikscha :) taxi modern!

:( Tocmai am constatat ca am pierdut unul din cele mai frumoase pandative din colectia pe care o am pentru costumele populare bavareze... Sper totusi ca doar l-am pus undeva "foarte bine" ;)
PS: peste o ora Oktoberfest 2012 îsi va închide portile.

4 comentarii:

  1. ma repet dar nu pot sa nu spun din nou ce mult imi plac rochitele voastre :)
    veselie maxima si lume cat cuprinde dupa cate vad,se simte atmosfera de sarbatoare...
    am furat un covrig sa stii! :))
    pup draga mea draga,somn usor!

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur ca-ti plac costumele national bavareze :)
    Covrigul se numeste aici Breze (pe germana Brezel) si z se pronunta ț. Este traditional în patiseriile din sudul Germaniei, unde reprezinta simbolul breslei brutarilor, inca din secolul 14! ;) Pentru "zile normale" o Breze (pe germana are gen feminin) are marimea unui covrig obisnuit, dar pentru sarbatori folclorice marimea lor e tripla! Cel mai dragut este la evenimente in familie, cand se comanda "platou rece" si o Breze are marimea unui platou :)) Este taiat transversal si uns cu unt, apoi pe diferite segmente puse felii de salam, brânza, cârnaciori, oua, cascaval... practic este ca si când s-ar servi sandwichuri :)Arata deosebit!
    Te pup draga mea draga. Sa ai o zi de luni cât mai agreabila!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa gasesti pandativul pierdut! Ai avut dreptate: multi vizitatori, dar si localnici. Sunt frumoase costumele bavareze! O zi minunata sa ai, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) trebuie sa-l gasesc! culmea este ca siretul pe care l-am purtat - un snur negru, il am! :)) si ultima poza pe care am facut-o cu el la gât, a fost aici Plärrer (6 septembrie)
      Noapte buna, Nicoleta draga! pupici

      Ștergere