vineri, 12 octombrie 2012

Ploaie de octombrie

... Fotografii din curtea mea peste care se pravalesc norii. Zgomotul stopilor lovind pervazul ferestrelor îmi pare o melodie melancolica si gândul ma duce la Hila.
 




Videoclipul este înregistrat ciudata, putând sa se creada ca interpreta acestei minunate balade s-ar numi barry gilbert, ceea ce este fals! Interpreta melodiei "October rain" este Hila Bronstein, o cântăreață R&B/pop din Germania, nascuta la 26 iulie 1983 în Tel Aviv, Israel. Parintii ei - Amir Bronstein, percutionist si compozitor israelian și Mary-Christine, cântăreață de origine africana, s-au stabilit în anul 1985 în Frankfurt am Main (Germania) iar micuta Hila a crescut vorbind în familie ebraică, germană și engleză.
A urmat Colegiul de muzica si paralel a absolvit cursuri de teatru și dans. La 13 ani a atras atentia juriului concursului televizat „Mini Playback Show“ (RTL), interpretând cu mult talent si feeling o melodie apartinând regretatei Whitney Houston. In 2001 participa la castingul emisiunii Reality TV - Popstars, câstigând un loc în grupul Bro'Sis, alaturi de Ross Antony, Shaham Joyce, Faiz Mangat, Verena Weiss si Giovanni Zarrella. In aceasta formula, grupul a evoluat pâna în anul 2006, obtinând succese deosebite în chartul international, ocupând saptamâni la rând locul 1 cu albume cum ar fi: Never Forget (Where You Come From), Days of Our Lives, Showtime.
În iunie 2006 membrii formatiei Bro'Sis ("Frati si surori") se despart iar Hila Bronstein îsi continua solo cariera muzicala, scriind texte, compunând si interpretând melodii cu care are succes în charturile din Germania, Austria si Elvetia. A evoluat si în duet, alaturi de rapperii Curse, Franky Kubrick , Griot si Mnemonic. Hila este autoarea piesei No One Loves You (Like I Do) interpretata de Loona.
În prezent, frumoasa cântareata pregateste lansarea albumului de debut. 

9 comentarii:

  1. mi-a placut piesa si stropii de ploie...:)
    zi faina, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata! O zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. dimineata ta seamana cu a mea...si aici ploua linistit...acum o ascult si eu pe Hila...buna dimineata! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si la mine e cam la fel vremea...acum s-a oprit ploaia marunta.
    Muzica se potriveste de minune. N-o cunosteam pe aceasta interpreta...nu prea mai sunt la curent cu ceea ce se intampla in muzica. :)
    O zi placuta sa ai, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ploua ...peste tot ! Ascult si eu "October rain"(imi place! ) , dar cred ca o sa ies si la "vanat" fotografii ! Poate imi reusesc si mie!
    Un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  6. Splendide imaginile, doamna Carmen, iar melodia este exceptionala! Ador ploaia, chiar daca simfonia ei, ma-ndruma spre taramul melancoliei!
    O zi minunata va doresc, doamna Carmen! cu mult drag! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac mult imaginile,o ploaie cu picaturi jucause si pline de viata, si frunzele care le intampina zborul. Si totusi, e toamna. Se simte in felul in care ploua. Pe aici e la fel, a plouat si ieri si azi. Maine sper sa apara soarele.
    O duminica frumoasa si calda!

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoase imagini, dar si triste in acelasi timp. Abia mi-am revenit putin din frigul pe care l-am indurat ieri, stand atatea ore in ploaie.

    RăspundețiȘtergere