joi, 30 martie 2023

Primavara in alb, negru si gri - Reflexii în oglinda S13/23

Plimbare pe malul de est al Lech-ului - 27.03.2023, Kaufering, Bayern
 
Cu ani în urma, pe vremea când blogosfera era o retea sociala puternica si bloggerii erau activi, SoriN a lansat o rubrica simpatica intitulata "Reflexii în oglinda", pe care m-am hotarât sa o redeschid. Ultima rubrica gazduita de el a fost pe data de 19 mai 2017. Recomandarea suna asa: Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) si înscrie articolul aici - în tabel:

14 comentarii:

  1. Ce oglindire frumoasa!! Cat de frumos se vede reflexia copacilor in apa. Ah... :)) in camera mea, tabloul primit la majorat, are mesteceni - si zona unde sunt acesti mesteceni e cam inundabila - Reci, cand mergi spre Covasna dinspre Brasov. Si mestecenii mei.. se reflecta in apa. E tabloul pe care il vad zi de zi. Cred ca am pus totusi poza cu el la un moment dat (ba da, chiar la MFC - mestecenii).
    Pupici cu drag !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poza am primit-o astazi de la colega mea de serviciu si La Kossa, de la Tasia ♥ I.am zis ca imi trebuie o poza frumoasa cu o oglindire si ea mi.a permis sa o public pe blogul meu ♥
      Pupici. Noapte buna! ♥

      Ștergere
  2. Criar frumoasă poza trimisă de colaga ta. Si sunt si două rățuște cred pe apă. E ca un basm : pare încremenit în timp la prima vedere și apoi parcă te atrage spre interior să treci de griul acela al apei și să descoperi povestea din spate. Stii, cam cum încep acele filme bazate pe povesti, car îți arată pagina cărții la început și te ”absorb” în carte ca să ajungi în scena de început.
    O zi frumoasă, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine m a feemecat compozitia fotografiei 🥰 oricat de neplacuta poate fi lapovita si ninsoarea in luna martie, peisajele sunt de basm.
      Minunata descrierea ta, Niko draga 😍 multumim pentru poetica prezentare ❤️
      O zi frumoasa, asemenea 💞 (la noi ploua cu galeata)

      Ștergere
    2. Dacă ploua înseamnă că se mai încălzește? Eu am descoperit că a revenit iarna, mai precis înghețul (-6 grade la ora 8). Cișmeaua a înghețat, iar magnoilia stelată și caișii nu arată prea bine.

      Ștergere
    3. da, este drept ca nu mai ninge, dar temperaturile se invârt in jurul lui 8°C cand mai jos, cand un pic mai sus, insa vantul puternic te face sa cerzi ca sunt minus grade! Iar pe ploaie si vant nu te ajuta nici umbrela nici gluga... e gri în gri aici la noi ☺
      Oh magniliile nu rezista nici la lapovita, nici macar la ploaie... se scutura imediat dupa ce se pateaza si nu mai arata frumos :-( ce pacat. Asteptam miracolul infloririi un an de zile si apoi se intampla asa ceva... Caisii?! Oh asta e tare pacat, pentru ca ce bune sunt caisele... daca florile nu sunt polenizate, pentru ca pe ger nu zboara harnicele albinute, atunci nu vor fi nici fructe... Tare pacat. Imi pare rau.

      Ștergere
  3. Îmi place foarte mult această fotografie!❤️Am și eu una mai colorată de anul trecut din toamnă! Trebuie să o caut și să o înscriu în tabel săptămâna viitoare!
    Zi frumoasă să ai, Carmen! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur, te asteptam cu drag :-)
      Multumesc, si tie o zi placuta , Mihaela draga

      Ștergere
  4. E adevarat ca presupun ca este mai reciulica, dar poza este minunata!
    Pe acolo puteti merge cu barcuta? Mi-e dor de o escapada cu vaporasul...
    Pupici si seara frumoasa, draga Carmen! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu se poate merge cu barca sau vaporul pe Lech. Lechul este cel mai mare afluent al Dunarii, si este pe tot traseul folosit in peste 20 de lacuri de acumulare pentru centrale hidraulice - de aceea este nefolosit pentru agrement. Dar avem lacuri pe care merg vaporasele de agrement - Pe Ammersee (la 30 minute de casa noastra, cu masina), pe Bodensee (cel mai mare lac al Bavariei) sau pe Dunare între Kelheim si Kloster Weltenburg ... am pus mereu poze din excursiile noastre - chiar si vara asta am fost de multe ori.
      Pupici si o seara placuta deasemenea, Suzana draga ♥

      Ștergere
  5. O imagine minunata! Rece si calma, cu oglindiri superbe!

    RăspundețiȘtergere