joi, 12 septembrie 2013

Asa nu mai merge!

Tocmai scriam ieri seara despre "cumplitele" zile petrecute în tara în care gastronomia este ridicata la nivel de arta :) In Franta am mâncat cu o pofta grozava, nu neaparat de foame, ci mai mult din curiozitatea de a testa produsele ce aratau fabulos si apetisant! O saptamâna a tinut "tortura"!
De luni m-am întors la stilul meu de viata... 3 zile! Pâna astazi, când la serviciu - la pauza de amiaza am fost invitati cu totii la masa!....
Saptamâna trecuta un coleg s-a casatorit si un altul a serbat ziua de nastere, au pus ceva bani împreuna si cu ajutorul unui catering-service au organizat "o gustarica" pentru colegii de birou!





Platouri cu mezeluri, salate, brânzeturi si pateuri rafinate, ciupercute umplute, mini-gogosari si ardei înfundati cu creme delicioase, masline, avocado, zucchini, mozzarella si pâine de la cel mai bun brutar al orasului (Wolf), plus câte o portie de Mousse au chocolat ca desert!
Cine sa aiba taria sa refuze o asemenea invitatie?! Ma gândesc însa cu groaza daca mai încap în rochia de gala, pentru ca sâmbata suntem invitati la nunta unei verisoare?! ;-)

20 de comentarii:

  1. Cred că ar fi bine să faci o mică probă, în seara asta. Însă, mă îndoiesc că ar fi probleme. Iar mi-e foame!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma crezi ca inca nu stiu ce rochita am sa imbrac?! mai am timp... maine dimineata pornim spre Ulm! ;))

      Ștergere
  2. :)) Categoric! Asa nu mai merge! Mi se ineaca limba! Trebuie sa o trimit la cursuri de inot! :)) Delicatese! Desi nu mi-e foame pofta tot mi se face!
    Mama iti ureaza distractie frumoasa la nunta si casa de piatra le ureaza mirilor! De duminica ma tot "bate" la cap sa iti transmit aceasta! Ups! Si acum e ocazia potrivita!
    Distractie frumoasa va urez si eu! Casa de piatra mirilor!
    Imbratisari cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult Diana draga! Multumesc mult si mamei tale - transmite ca o pup. Frumoase au mai fost zilele când au fost Cotofenele aici, lânga mine! "ce ne-am mai distrat!" era propozitia cu care încheiam fiecare zi! :))
      Va pupam si va multumim, am sa transmit mirilor toate urarile voastre!

      Ștergere
  3. Numai bunatati! Azi mi-a lasat gura apa de fiecare data cand am intrat pe blogul tau :))!

    RăspundețiȘtergere
  4. Unchiul meu a lucrat la Google în Paris (unul din cele căteva orașe în care a lucrat) într-un timp, iar bunica împreună cu sora ei au mers o dată în vizită la el. Printre alte poze am văzut și unele cu măncare în vitrine. Da' ce mâncare! câte feluri! și cum arătau! Mamă, mamă! Dar, vorba Dianei: îți trimiteai limba la cursuri de înot și nimic mai mult. ;)
    Distracție plăcută! Casă de piatră mirilor și la mulți ani colegului! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. precis vei ajunge si tu sa vezi Parisul cu ochii tai!
      multumesc pentru urari!
      sa ai un sfarsit de saptamâna placut!

      Ștergere
  5. Azi a fost ziua mea de proteine. Am mancat oua, pui si tarate! Tu crezi ca mai rezist? Oricum mi-a ramas gandul la clatitele de ieri pe care o sa le fac in weekend ca nu se mai poate....:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) am o prietena foarte buna, cu care ieri tocmai vorbeam la telefon ca si ea isi face griji din punct de vedere al siluetei si ca, pentru nunta - si ea este invitata la nunta verisoarei mele, a mancat de doua saptamâni doar fructe...Se plangea intr-o seara în fata oglinzii ca dieta ei parca nu a avut niciun efect, la care sotul - un șodos fara pereche, ii spune - nu înteleg draga de de te chinui sa manânci doar fructe... elefantii manânca deasemenea doar fructe si............................

      Ștergere
  6. Ce mai conteaza o zi sau doua cu masa bogata?Tu nu te ingrasi ca esti foarte activa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oh da!vara asta nu am stat deloc! abia astept sa treaca si nunta, apoi gata, nu mai fac nimic, doar ma odihnesc! incep sa fiu obosita, zau asa! Parca ma bucur deja de toaman cu ploi lungi, cu foc în semineu si un ceai fierbinte, cu o carte în mâna sau ascultând muzica... Tânjesc dupa zile linistite!

      Ștergere
  7. E greu sa te abtii de la asa bunatati...Si eu sunt o mare pofticioasa, hahaha!
    Vei vedea ca rochia iti va veni perfect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;)) tu esti o supla, nici nu ai de ce sa-ti faci probleme, daca esti pofticioasa! te pup

      Ștergere
  8. Foarte bogata "gustarica" :)
    Adevarat ca e cam prea mult. Cred ca va trebui sa inchizi ochii la toate aceste bunatati :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am apa in gura:))) nu mai posta asa ceva ca mor de pofta!!!!

    RăspundețiȘtergere