joi, 26 iulie 2012

Pescăruși (2)



Pe cât de frumosi sunt, pe atât de aroganti pot deveni! La Marea Baltica, pescarusii sunt parca altoiti, au marimea unor gâste si sunt tot timpul pregatiti de atac! Pândesc mai ales persoanele care au ceva de mâncare în mâna si... se reped în zbor si fura! În afara de pagubit, toata lumea (înca) se amuza. Nici grupul nostru - fratii si cumnatele sotului meu - nu a fost mai sobru :) Ba chiar am lasat imaginatia sa aiureze si ne-am spus: pescarusii astia ar putea fi dresati sa supravegheze persoanele ce sunt la dieta :) Cum ti-ai depasit ratia calorica, cum apare gânsacul si țac! ți-a luat surplusul de mâncare! Am râs cu hohote, dar gândul la Hitchcock nu a fost prea departe... Apropo de calorii. Stiti ce sunt caloriile?! Sunt animalute mici care noaptea năpădesc în dulap si-ti îngustează hainele!


9 comentarii:

  1. :))
    da-mi si mie rasad de calorii!
    in primele patru fotografii pescarusii sunt cu adevarat in prim-plan!
    parca sunt la acrobatie aeriana!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce interesant ca nu se sperie de oameni :) Mereu mi-au placut pescarusii, imi inspira puritate, au un farmec aparte :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mari sunt!
    Erau imenși și pescărușii din Rimini, dar nu veneau dincoace de diguri. Aroganți, cum bine spui... Și țipă aprope indecent! Dar țipătul lor e sunetul mării, al plajei, a ceea ce înseamnă cu adevărat ”la mare” . Frumoase pozele tale, dragă Carmen! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ador pescarusii! Ador sa privesc valurile! Superba postare, Carmen! Felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place foarte mult cum ati surprins pescarusii in zborul lor lin. Chiar daca sunt hotomani si galagiosi sunt atat de draguti!
    Imi place foarte mult si definitia caloriilor. Eu nu am mai auzit-o pana acum. E foarte hazlie! O seara minunata va doresc, doamna Carmen! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. hahaha...dresor de pescaruri pentru dieta !!!! Iar definitia caloriilor :)))))) !
    Minunat surprinsi pescarusii !

    RăspundețiȘtergere
  7. Hehehe ce simpatici sunt! Ii ador! Frumoase poze!

    RăspundețiȘtergere