luni, 9 octombrie 2023

Buna dimineata!

Am plecat spre serviciu la ora 7:30 exact atunci când strazile sunt cel mai aglomerate! 
Copiii sunt dusi cu masina repede la scoala, pensionarii dau o fuga cu bicicleta sa cumpere chifle proaspete pentru micul dejun si oamenii muncii se îmbulzesc cu masinile bara-la-bara, indiferent câte benzi le ofera autostrada... Unii cu prea multi CP claxoneaza nervosi ca nu pot "zbura" chiar si acolo unde indicatoarele limiteaza viteza la 120 km/h, altii viseaza înca la weekendul ce a trecut, ruleaza ca melcul dar ocupa banda de depasire, trucks-urile ies neregulamentar, fara sa semnalizeze... Te gasesti în mijlocul haosului de luni dimineata dar nu îti pasa! Pentru ca MP3-ul taul reda melodia "Following the sun" (Neeka & Super-HI) exact când discul incandescent se ridica pe cer. 🌞 Si îl admiri când lateral, când în oglinda retrovizoare, când din fata... Dar nu te orbeste, ci îti zâmbeste larg! Si iti sopteste ca astazi va fi o zi minunata! Si fredonezi melodia si te bâtâti pe scaun dar ai grija sa tii picioarele pe pedale... "Wanna chase a miracle? it's possible, you just gotta open the door" la-la-la "You know you can find me, following the sun" 
Urmarind soarele am ajuns în parcarea firmei, am coborât din masina si m-am îndreptat spre birou zâmbind. Indiferent ce va urma în primele ore ale diminetii, eu pleznesc de buna-dispozitie! ☺ 
Va doresc un start bun în noua saptamâna 🤗

15 comentarii:

  1. Să-ţi fie toată săptămâna plină de bună-dispoziţie, dragă Carmen! ❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Săptămână plină de zâmbete îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar un start bun si al zilei și al săptămânii. Să-ți fie toate zilele la fel de insorite și de muzicale că voia bună o să fie nelipsită. Serviciu ușor în continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muzica, din pacate ascult doar in masina si seara, acasa daca nu cumva ne uitam la un film... La serviciu nu exista aceasta posibilitate 🤗Dar m am obisnuit asa... merge 😜
      Te pup. Numai bine 💞

      Ștergere
  4. Doar minunata poate fi o zi in care Soarele iti este calauza! 😊
    Am ajuns sa-ti dau binete doar acum: Buna seara, Carmen draga! 😊 ❤
    Mi te-am imaginat, cu zambetul larg, fredonand in spatele voalnului, si pe ceilalti contrariati... 😃 Cred ca de te-au vazut unii, altii, s-au inseninat un pic.
    Senina si cu veselie sa iti fie saptamana! 💕
    Imbratisari si pupici cu drag de la quattro pentru trio! ❤ 😘 🍀 💞 🐾

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hahaha, de m-au vazut unii, s-or fi intrebat daca sunt sanatoasa ☺☺☺ sau poate si-au imaginat ca vorbesc la telefon ☺☺☺ Indiferent ce si cum, nu conteaza ☺☺☺ Eu m-am simtit bine ☺☺☺
      Multumesc mult! Saptamâna aceasta am nevoie de muuulta energie! Un pic teama imi este miercuri seara, ca voi pleca la Stuttgart. Nu cunos orasul si ajung dupa orele 19... este deja întuneric bezna la ora 19:30! Habar nu am sa traiesc singura, imi vor lipsi Helmut si Leo... Doua nopti! si când ma întorc?! pe 13, vineri (!!!) la ora 20! Voi participa la un seminar profesional... am fost foarte entuziasmata acum 3 luni când mi s-a propus; acum, pe masura ce se apropie ziua plecarii, sunt tot mai surescitata! Habar nu mai am daca reusesc, asa de una singura!? Nu am fost niciodata singura! Nu cunosc pe absolut nimeni! Bine ca s-a inventat whatsapp-ul! ☺☺☺ Deci... urarea "sa-mi fie senina si vesela intreaga saptamâna" tare bine mi-ar rinde, multumesc ♥ Tine-mi pumnii ♥ te rog.
      Te pup. Imbratisari de la trio pentru quattro 💕 😘 🍀 💞 🐾🤗😘💞

      Ștergere
  5. Eu mi-am incarcat memoria pentru maine dimineata...
    Pupici si o saptamana plina de lumina draga Carmen! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  6. O săptămăna ușoară și frumoasă să ai! Ai avut parte de o priveliște încântătoare! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce imagine superba - si ce mod minunat de a incepe o saptamana!
    :) Eu am acum in minte piesa celor de laThe Beatles...Here comes the sun.. (si afara ploua de rupe.. si se anunta frig :))) - si ce daca.
    Pupici cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere