luni, 1 mai 2023

O experiență imersivă în pictura lui Klimt

 

13 comentarii:

  1. Wow, acum vad ca ai revenit. Ma bucur si sper sa-mi revina si mie capacitatea de a picta ca sa pot sa particip la MFC.
    Cum a fost cu aparatul ala de masurat tensiunea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga Alex, ma bucur sa te regasesc ♥ Da, neaparat sa revii la MfC, indiferent daca ai picturi proaspete sau daca ai doar fotografii facute unor frumuseti banale, gen papadie, un nor sau o casa de pe strada ta.
      (totul este bine, multumesc pentru grija ♥)

      Ștergere
  2. Îmi plac picturile lui Klimt!
    Ce fotografii frumoase și o experiență de neuitat!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si kie imi place Klimt. Si dupa ce in luna februarie am vazut la Viena picturile lui in original, aceasta expozitie mi-a intregit impresia pe care mi-am facut-o despre viata acestui mare artist.
      Pupici Mihaela draga ♥

      Ștergere
  3. Ce faina experienta a-ti avut! Si la cate zambete sunt acolo, cred ca a fost
    perfect!
    Noapte buna, draga Carmen! O saptamana faina, draga Carmen! Pup.😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, expozitia este foarte interesanta! Daca vei avea ocazia, neaparat sa mergi, Suzana draga! Te pup ♥

      Ștergere
  4. Ce frumos !!!! Ati fost la o expozitie inedita, din cate pot vedea - abia astept sa ne povestesti mai multe despre experienta! :D
    M-am bucurat mult sa va vad in fotografie - sunteti ca doi sori :*! Minunate!! M-am molipsit in prima secunda si zambesc din toata fiinta.
    Foarte dragute si filmuletele!!
    Puuup cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. expozitiile de acest gen fac turul Europei ♥ Sunt foarte interesante. Practic, nu sunt expuse niciuna din lucrarile originale ale artistului... însa experienta imersiva este impresionanta! Sala principala prezinta un film biografic, expunând 360 grade. Apoi în salile auxiliare, ai ocazia sa interferezi cu arta ☺ ca sa ma exprim simplu si direct. Spre exemplu acum, la Klimt, au fost creeate un labirint cu oglinzi si luminite aurii, care induce ideea tablourilor Klit faza de aur. Apoi - Sarutul, tabloul, era expus elecrtonic dar fara ceie doua personaje - insa in momentul in care te asezai in fata acestui "tablou gol" niste obiective, copiau imaginea capului tau si o suprapuneau pe acest tablou. Eu am fost cu fiica mea, ne-am pupat ca mama si fiica ☺ Am vazut insa intre vizitatori, cupluri care s-au imbratisat si sarutat ca cei doi îndragostiti din tabloul lui Klimt ☺♥☺
      Apoi exista la iesire, un mini-magazin fan Klimt. Preturile produselor sunt între 3 si 25 de Euro, dar si calitatea produselor este de nivel scazut... Fiica mea a cumparat din nou (ca si la Frida Kahlo) un puzzle, altceva nu se merita. Stii cum vine vorba, sunt prea sarac sa cumpar ceva asa de ieftin!
      Expozitia insa a fost foarte foarte interesanta. Din Octombrie, va urma Monet!
      Pupici ♥

      Ștergere
  5. Frumoasă expoziția. Mi-a plăcut expunerea „Sarutului” în acel joc d elumini ce părea că îi dă încă o dimensiune și îl face 3d. Nu știu cu cine ai fost, dar sempnași mult. Parcă ar fi copia ta din oglindă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred că la reușita vizitei a contribuit mult vivacitatea voastră !!!
    Parcă v-ați jucat !!!
    Pupici ❤️

    RăspundețiȘtergere