miercuri, 31 mai 2023

Leo si Chico - Miercurea fara cuvinte S22/23

 
♦ particip la "Miercurea fara cuvinte" - tabel de înscriere la Suzana

25 de comentarii:

  1. Si ma uit eu la Leo cum degusta apa... il vad si in cealalta poza asezat si in cea cand iar se oglindea in micul iaz si... apoi realizez ca in titlul era si Chico.. asa ca m-am uitat din nou... si iar banditelul setos imi distragea atentia.. dar de data asta, l-am zarit si pe mititel :D Hihihi.
    pupici cu drag de la noi!!

    (ps: in 2006 am fost cu Dodo in curtea bunicilor.. si avea evident vasul lui de apa, iti imaginezi.. cand il vad ca se duce sa bea din chiuveta (aveam una din aceaa metalica din care erau pe vremuri la blocuri - emailata.. si pusa in curte la cismea.. si cretul fix acolo se dusese... da-i alearga si ia baiatu sa nu se contamineze ... bine ca era curata, dar na, se spalau vase una alta...😂)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand e vorba de copiii blanosi uit mereu cate ceva... Happy WW :D

      Ștergere
    2. daaaa, micutul Chico sta la umbra alunului-tirbuson (Korkenzieherhasel) ☺☺☺ Copacelul pitic (anul trecut l-am plantat) si catelul pitic ☺☺☺
      Leo are trei castroane cu apa proaspata! Unul in curte, la umbra marchizei, altul in bucatarie, altul la baie! Bea de peste tot, insa prefera din iaz! Si pestisorii cred ca cineva le da de mancare si vin la botul lui Leo ☺☺☺ Poate candva ii va sari unul pe limba! ☺☺☺ Leo se va speria, categoric! El nu vrea sa faca rau nimanui ♥ Hahahahaha, ce faza ar fi!
      Te pup. Noapte buna si tie si lui Kouki ♥ si trupei de ursuleti de plus ♥

      Ștergere
    3. hahaha, da! Happy WW! ♥

      Ștergere
    4. Rad cu sonorul dat la minim (adica pe muteste). Cred ca numai noi ne putem imagina atfel de scene amuzante:))). asa mi-l imaginam eu pe Dodo daca am fi mers la mare sarind ca ars cand venea valul sa i se sparga la nas :))). Si acum ma amuz pe seama lui Kouki :)). Desigur - tocmai i-am aplicat un pupic... si el mi-a oftat ceva de genul.. hai la somn. Nah.. iar nu a terminat proiectul. Sper sa reusesc mai.. mai tarziu.
      pup. Somn usor :)

      Ștergere
    5. hahaha - daaaaa! ☺☺☺ Cunosti ce a spus Albert Einstein pe tema aceasta? "Adevăratul semn al inteligenței nu este cunoașterea, ci imaginația"!!!! ☺♥
      Te pup. Noapte buna!
      PS: Leo doarme lânga mine de la ora 22! Daca nu ma uit la filme (deci nu se aude zgomot) este ok, doarme linistit, ca tastatura este silentioasa ☺☺☺ Doar cand ma uit pe Netflix se intoarce pe toate partile si isi schimba locul privindu-ma câs! ☺☺☺

      Ștergere
  2. Asa, vazut mai de aproape, Leo al vostru este fabulos. Si marturisesc ca este o tunsoare ce imi place mult! Acum, ca s-a racorit, cred ca se duce sa se joace?
    Cum faci un colaj cu poze si filmulet? Ca inca asta nu o stiu.
    Happy WW, draga Carmen! Un start bun in vara, ca mai avem putintel pana la ea!
    😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. saracul Leo ar fi trebuit tuns deja de cateva saptamâni, insa... are programare pe 10 iunie! Pe 17 plecam la mare, asa ca vrem ca urmatoarea "freza" sa ii tina loc de bikini ☺☺☺☺☺
      De fapt asta e problema la Terrieri. Ei nu se tund, nici cu foarfeca si sub nicio forma cu masina de tuns elecrica. Ei se trimeaza. Este o metoda de smulgere a pufului care creste la nivelul pielii... Cica nu ii doare, dar eu nu pot sa il trimez pe Leo, mie mi-e prea mila sa-l smulg! ♥
      Cand e gata, dupa 2 ore la salonul de frizerie, jos pe gresie ... ai impresia ca a ramas înca un Leo! atata blanita si puf ii smulge!!!! Dar cica, daca nu i se aeriseste pielea, poate face egzeme. Am incredere in profesionisti, nu am incotro!
      Filmuletul colaj îl fac pe telefon cu aplicatia "Video Collage" e gratis si foarte uso de actionat.
      Happy WW, Suzana draga ♥
      PS: la noi e vara de 5 zile! Vara cu temperaturi de 25-30 grade la umbra! O nebunie vremea asta! Ma doare capul deseori... presiunea atmosferica si diferentele bruste de temperatura.

      Ștergere
  3. Sunt simpatici foc! Iar setea e mare! 😂
    Happy WW, dragă Carmen! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu știu nimic despre terrieri, acum aud prima dată despre smulgerea pufului! Categoric nici eu nu as putea face așa ceva! Dar dacă îi face bine... sigur ai ști dacă îl doare, ți-ai da seama când mergi după el.
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da saracutul 🤗 e copilul meu blanos, nu pot sa ii smulg pufuletul ❣️
      Dar doamna de la salonul pentru catei este o specialista si il face tare dragut mergem de aproape un an la ea. Inainte l am facut eu singura, dar eu mai taiam cu foarfeca, ceea ce a dus la efectul de blanota palida. Isi pierde culorile daca nu e trimat. Devine sur. Si eu il faceam 20 minute apoi ne jucam 15 minure si iar incepeam si uite asa,dura la mine doza zile tunsul. Un weekend intreg.
      Frizerita il face in doua ore. Ramane singurel si cand il luam, are unghiile taiate, e tuns, pieptanat, totul perfect 🐶 Luni, pe 12 iunie are programarea.
      O sa fac poze inainte si dupa 😜
      Te pup. O zi buna. Happy WW 😘❤️

      Ștergere
  5. minunatii! happy ww, draga Carmen! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragul de el, ce frumos e! Şi când mai face şi giumbuşlucuri, e clar că te topeşti de drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum e, il iubim, ca e copilul nostru blanos 💖🥰🐶
      Te pup Potecuta. Happy WW 🤗😘

      Ștergere
  7. Ce frumosi sunt si Leo si Chico!
    Apropos de sperieturi...i-am cumparat lui Uzzi un distriuitor de apa si de mancare....a baut apa din el...si atunci cand apa din bidon a inceput sa clipocească...a sărit de fundulet in sus....speriat :)))) ...si nu a mai baut!
    De ceva timp vazusem ca are bolul cu bobite gol, desi in distribuitor mai era mancare, până am vazut acum cateva zile cauza: s-a speriat cand ii veneau bobitele in bol in timp ce manca si mananca toate bobitele de la capatul opus, le lasa pe cele care blocheaza intrarea bibitelor in bol. :)))) e fenomenal.
    Happy joi! Zi frumoasă cu soare sa aveti! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai vai, bietul Uzzi! Si speriat si flamand 😜🤗🐾🐶
      Cateii sunt tare dragalasi. Fara Leo nu mi ar mai place... abia astept sa ajung acasa dupa serviciu 😍🥰 dar si el! Doamne ce ne mai iubim!
      Si ala micu' Chico, se simte bine la noi, cand il cheama fiica-mea sa plece acasa, de multe ori se ascunde, ca vrea sa ramana la noi 😂
      Happy every day, Mihaela draga 😘

      Ștergere
  8. Minunat!
    Să aveți bucurii în continuare!

    P.s.
    Pentru cei trei căței ai noștri am plasat două vase cu apă în diagonala curții. Acum, vara, preferă să bea apa din gălețile cu apă puse la încălzit pentru udat straturile...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, daaa, asa sunt cateii! Noi ne gandim ca apa proaspata si rece le place, asa ca noua... Dar ei sunt catei 🐾🐶😜
      Numai bine, Aurel draga!

      Ștergere
  9. Leo și Chico ❤️👍
    Ce fac peștii cât lipăie Leo apa ?
    Pupici ❤️

    RăspundețiȘtergere