joi, 18 mai 2023

Cu Leo la plimbare - Reflexii în oglinda S20/23

 
  Cu ani în urma, pe vremea când blogosfera era o retea sociala puternica si bloggerii erau activi, SoriN a lansat o rubrica simpatica intitulata "Reflexii în oglinda", pe care m-am hotarât sa o redeschid. Ultima rubrica gazduita de el a fost pe data de 19 mai 2017. Recomandarea suna asa: 
Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (orice fel de oglinda... chiar si oglinda ochilor, oglinda apei, a cerului sau oglinda retrovizoare) si înscrie articolul aici - în tabel:

17 comentarii:

  1. Ce frumosi sunteti voi doi!!! Si ce insoriti :D.
    Imi plac reflexiile surprinse.
    Va puuuup cu drag :*!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt fotografii facute de ziua lui Helmut, pe 6 Mai, in fata intrarii la Targul-Expozitie de vehicule istorice. A fost o zi insorita 🌞
      Astazi iar am avut noroc de o zi insorita. Am cules lalele, dintr un camp, langa lacul Ammersee 🌷🌷🌷🌷😎 meteorologii zic ca duminica o sa avem 30°... Nu imi vine sa cred..astaseara erau 9°!
      Pupici 😘 noapte buna 🌚 azi e luna noua

      Ștergere
  2. Frumoase locurile, frumoşi voi doi, frumoase reflexiile!
    Noapte bună! 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata Vero draga! 🌞 Multumim ☺️
      O zi nimunata sa ai!
      (La noi e liber pana luni... Si e soareeeee!)

      Ștergere
  3. Ce frumoși sunteți în acele locuri minunate!
    Să ai o zi de joi minunată! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Mihaela draga ♥ Astazi este zi de sarbatoare, avem liber de la serviciu. PLoaia s-a oprit, bate vantul insa e uscat! Tocmai am facut o plimbare pâna la câmpul cu rapita ☺ Apoi am intrat pe un sit arheologic care cuprinde vestigii arheologice, ce reprezintă habitatul roman si pre-roman - pe lânga noi trece Via Claudia ☺A fost o plimbare foarte interesanta - am facut poze multe ☺☺☺
      Pupici, o zi buna!

      Ștergere
  4. Foarte fain au iesit pozele! O zi buna, Carmen! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoase reflexiile tale! Ce culoare minunată are şi cerul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce zi frumoasă! Cer albastru și apă albastră, o zi perfectă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a fost ziua când am fost la Targul de old timer - de ziua sotului meu! Cu o seara înainte a plouat cu grindina cât mingiile de ping-pong! ☺☺☺ Ce vreme nebuna!

      Ștergere
  7. Ce frumoasa zona. Pe Leo nu l-a tentat sa sara putin in apa? Sau macar sa-si bage o labuta in lac? Cat mai multe astfel de plimbari, ca zona chiar merita colindata.
    Pupici si o seara placuta, draga Carmen! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leo era foarte obosit, ca momentul din fotografii a fost la sfarsitul zilei in care am batut Expozitia de masini de epoca în lung si în lat. Pentru noi a fost foarte interesant, pentru el total plictisitor. Si dupa-amiaza... l-am obligat si sa faca o poza cu mine, pe malul lacului cu fantana arteziana, de la intrarea in Targul Messe - Bodensee ☺☺☺
      Altfel, ii place in apa - intra in lacuri fara nici o frica. Dar cu toate ca stie sa înoate, nu ii place sa mearga mai adanc decat pana unde poate sa atinga cu picioarele si sa aiba capul deasupra apei ☺ La mare nu ii plac valurile si senzatia ca ii fuge pamantul de sub picioare ☺☺☺ Apropo mare... in patru saptamani plecaaaaaaam în concediuuuuuu! Juhuuuu!
      Pupici Suzana. O seara placuta si tie ♥

      Ștergere
  8. Este bine că v-ați bucurat de clipele plăcute ale zilei 👍
    Pupici ❤️

    RăspundețiȘtergere