joi, 11 mai 2023

Liniste - Reflexii în oglinda S19/23

 
Cu ani în urma, pe vremea când blogosfera era o retea sociala puternica si bloggerii erau activi, SoriN a lansat o rubrica simpatica intitulata "Reflexii în oglinda", pe care m-am hotarât sa o redeschid. Ultima rubrica gazduita de el a fost pe data de 19 mai 2017. Recomandarea suna asa: 
Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (orice fel de oglinda... chiar si oglinda ochilor, oglinda apei, a cerului sau oglinda retrovizoare) si înscrie articolul aici - în tabel:

22 de comentarii:

  1. Vai ce frumos!! Ati mutat petisorii in noua lor casuta? :O Gata?
    Gradinuta voastra este ca un vis - ca o mica oaza de bucurie, ca o gradina ascunsa, unde te poti refugia, reconecta si revitaliza.
    Si ador de fiecare data cand pui poze, sa ma furisez si eu o secunda acolo si sa ma incarc cu energie si vibratii inalte :*.
    Pupici cu drag !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, pestii sunt afara deja de o luna. Saptamâna trecuta am reusit sa terminam cu santierul din curte si acum... domneste linistea si armonia ☺☺☺
      Cu ploaia asta, ma gandesc ca si buruienile vor creste, asa ca imediat când va iesi soarele, vom avea muuuult de lucru in rasadurile cu flori.
      Pupici si îmbratisari ♥ O zi buna!

      Ștergere
  2. Gradina ta este o mică bijuterie și iazul o sursă nesfârșită de reflexii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaa, pacat ca vremea nu ne permite sa petrecem timpul în gradina! Alti ani, pe vremea asta deja petreceam weekenduri intregi in curte, cu picioarele goale si în costume de plaja, anul acesta ploua fara pauza (ca sa fiu corecta, cu mici pauze!).

      Ștergere
  3. Foarte faine! O zi buna, Carmen! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Cristi ☺
      Mi-am facut griji, e totul ok la tine? nu mai apoari pe blog decat foarte rar...
      Numai bine!

      Ștergere
  4. Inteleg ca a-ti teminat micul helesteu? A-ti facut o treaba pe cinste. Pestii par sa se simta minunat. Exista si vreo broscuta pe acolo?
    Felicitari pentru cum a-ti finalizat 'compozitia' zonei. Pozele spun multe, insa realitatea cred ca e si mai frumoasa.
    O seara frumoasa si un final de saptamana minunat. Eu cred ca postez maine.
    Pupici, draga Carmen! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, "proiectul iazul" este declarat incheiat cu succes ☺️😁 Asa, mai printre picaturi, am reusit sa terminam. Acum asteptam soarele si suntem nerabdatori sa vedem plantele inflorind. Avem doi nuferi, unul alb si unul roz... Sper sa le mearga bine si sa infloreasca. Deasemenea am plantat papura si irisi.
      Peste iaz avem un arc, anul trecut am plantat la capatul lung (arcul are trei picioare, pentru o mai buna umbra peste iaz) un butucel de vita de vie salbatica, firicelul abia s a incolacit pe jumatate din "picior". Anul acesta am plantat doi trandafiri agatatori, promisiunea este ca au flori batute si parfumate. Vom vedea... Deocamdata abia au cateva frunzulite.
      O saptamana buna si tie, Suzana draga. 😘
      Da, nu e graba, tabelul e deschis intreaga saptamana 🤗

      Ștergere
  5. Felicitări pentru iaz! Când am văzut șantierul, nu mi-am dat seama că va fi atât de interesant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim... santierul a durat mai mult de cat ne-am planificat, dar primavara asta este tare ploioasa! Cand vor creste un pic plantele abia plantate, speram sa arate si mai frumos! Voi reveni cu fotografii ☺

      Ștergere
  6. Oază de relaxare şi frumos! Îmi place tare mult, aş sta cu orele să mă uit la ei, tare mă relaxează.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim Potecuta. Da, asta a fost si intentia noastra, sa realizam ceva foarte decorativ, pentru relaxare... Vremea însa nu ne permite sa admiram curtea... alti ani, stateam de dimineata pana seara in curte, toate activitatile de weekend se petreceau in curte - muzica, ppictura, servitul meselor, intalnire cu prieteni.... Tja, anul asta, primavara e mai altfel decat toate primaverile! Rece, uda, gri :-(

      Ștergere
  7. In iazul vostru au aterizat extraterestrii! <3 Pestisorii sunt acum super-pestisori! <3
    Imi plac la max fotografiile in nocturna! <3
    Aveti o minune de gradina! Sa-si schimbe vremea firea, un pic, sa va bucurati din plin de frumusetea oferita. Cine stie? Poate ca ploile vor face bine si plantelor pe care le admiram, nu doar celor de care, in general, vrem sa scapam. :-)
    Zile senine iti doresc, Carmen draga! <3 Imbratisari si pupici cu drag, de la trio pentru trio! <3 <3 <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim Diana draga. ♥
      Niciodata nu m-am plâns din cauza vremii asa cum o fac anu acesta ☺ Iubesc ploaia, dar numai pe aceea care dureaza maximul 2 zile! Pai asta de anul acesta a inceput in martie si uite ca am ajuns la mijlocul lui mai si cerul tot cenusiu e si norii nu înceteaza sa se scuture deasupra noastra!
      Sunt la capatul puterilor... singurul lucru care imi ridica moralul este ca nu mai sunt decat 5 saptamâni pâna la concediu...
      Pupici si îmbratisari, cu drag de la trio pentru trio ♥♥♥

      Ștergere
  8. Ce mult îmi place iazul tău! O oază de relaxare!
    Sper să vină și zile mai călduroase să putem să ne bucurăm de natură!
    Pupici și îmbrățisări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact asta ma intreb si eu... vom avea parte de zile calde primavara asta?! Ca nu mai sunt decat 15 zile... din Iunie este practic vara! Sarim din botine in sandale?! O vreme nebuna!!!!
      Pupici si îmbratisari 😘❤️

      Ștergere
  9. Wow - ați creat un decor minunat 👍
    Pupici ❤️

    RăspundețiȘtergere
  10. Mă bucur enorm să vad că ați terminat cu șantierul și că peștii s-au mutat în noua căsuță!. Reflecțiile sunt deosebite, mai ales cele nocturne.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim 🤗😘 Din pacate, vremea inca nu ne a permis sa petrecem timp in gradina. Dar poate ca vara va fi mai generoasa 🤗

      Ștergere