joi, 18 octombrie 2012

Grupul MfC

În blogosfera româneasca sunt înregistrate  peste 65800 bloguri, unul mai frumos si mai interesant ca celalalt! Eu doresc sa evidentiez aici pe cele care au participat saptamâna aceasta la rubrica "Mirecurea fara cuvinte" : Florin Morosan, 13angi, Madalin, Ana, Colectionara, AEFC, Florina, Blind Love, Diana, Daurel,andreiraduM, Foto de inginer, Praf de Stele, mircea florescu, PHOTOGRAPHIS, Leovi, addicted, Drăcușor, Ninu Ninulescu, Mihaela, Dan, ChGabriela, Silvius210, PhotoBlog,Spunsieu, Steliana, AndreeaG, zoltybogata, Luiza, Alice in WonderNet, Larisa, Roz... sau nu, Cristi Milla, aA, Ema Hategan, Nicolas, RobertN, Vania, ELENA, OFZ, Andra, anastasia, Zina, Anda, Diverse, dordefemeie, CipBtRO, Mirela, CAMARAS DE LUMINI, Melly, IULISA, SoriN, Ramona, Kadia, geanina, Cartim, Atelier EzoEtno, Costin Comba, PhotoBlog, Luiza, Muc Roz, KARMAPOLICE, Slowaholic, pandhoraa, cafeauata, Leovi, Minni, Iulia Radu, Alina, Alexandru, nima, PhotoLeoGrapher, Rux , Tudor Enea, Rocs M, Raki. Am fost  în total 77... suntem putini sau suntem multi?!... Fapt este ca avem destui simpatizanti dar culmea si dusmani! Am auzit ca ar exista chiar un "Club al indignatilor de MFC"! :))) Ma întreb oare de ce "ei" nu au loc de noi?! Mie daca nu-mi plac temele pe care le abordeaza un blog, nu-l mai deschid. În momentul în care am simtit ca diferentele de păreri, caracter, gusturi sau înclinații spirituale sunt prea mari, chiar daca acel blog a figurat cândva în blogrollul meu, l-am sters si l-am uitat. Fara certuri, fara jigniri... simplu, doar un click! Este adevarat însa, totul depinde de educatia pe care o are fiecare...
Fotografia este pasiunea de a comunica altei persoane emotiile stârnite de un subiect si rubrica "Miercurea fara cuvinte" se adreseaza mai ales acelor fotografi amatori sau iubitori de fotografie, care stiu sa descopere micile bucurii din viața de zi.  "Gasiti un subiect de care sunteti pasionati si explorati-l fotografic. Daca va intereseaza figurinele de portelan sau cosurile de gunoi, batranii sau femeile frumoase, urmele lasate de anvelope pe zapada, animalele mici, sau orice altceva, fotografiati-le. Nu exista subiecte fotogenice si nefotogenice. Pur si simplu, aratati ce va intereseaza." - este îndemnul pe care l-am gasit într-un articol Foto-Magazin si care mi se pare ca motiveaza exact întâlnirile noastre de miercuri. Nimic nu este mai important decat ca rubrica Miercurea fara cuvinte sa fie abordata în continuare cu bucurie, fara obligatii si din pura placere :) Sunt sigura ca ne vom întâlnim cel târziu miercurea viitoate ;)
Va doresc o saptamâna placuta în continuare! Toate cele bune!

28 de comentarii:

  1. Imi place mult MFC, si acum imi aduc aminte de prima mea postare aici:). Numai bine va doresc tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    rautacisme? nu ar trebui sa ne gasim timp pentru ele!
    cu ajurorul lui MFC eu am fost descoperita usor, usor. recunosc asta si iti multumesc MFC! :))
    te pop! zi faina....

    RăspundețiȘtergere
  3. Posibil ca unii să se indigneze mai uşor, aşa cum alţii sunt microbişti...

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai ca asta cu "indignatii" e tare de tot! :))))))) Zi faina, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mereu vor exista astfel de persoane/grupuri, dar cum spui,mergi mai departe !Te pup si imbratisez !

    RăspundețiȘtergere
  6. Am impresia ca mi-a "zburat" comentariul initial. Repet, imi place MFC chiar daca nu particip din cauze obiective! Continua cu aceasta rubrica saptamanala reusita si interesanta. Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Carmen, ei cu ale lor, noi cu bucuria întâlnirilor între prieteni.
    O zi frumoasă și sănătate tuturor MFC-WW-iștilor! ;)
    Îmbrățișări, Carmen dragă! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. daca sintem uriti inseamna ca contam...multumim pentru initiativa ta..te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate ca avem "alura de vedeta" de aceea nu ne sufera unii.. :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bucur ca ai facut aceasta precizare.
    MFC nu e numai pentru cei care participa efectiv ci pentru toata lumea.
    Chiar daca n-am participat de data asta,m-am bucurat sa trec pe la unul,altul sa vad ce a mai gasit,ce vrea sa ne mai arate.
    Restul?
    Sa fie sanatosi!
    Fa abstractie!
    Nu exista si vor disparea singuri.
    Saru'mina!

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga Carmen, nu-i mai lua in seama pe rautaciosi. Mie imi place WW, chiar foarte mult Pe langa componenta de socializare, caci asa i-am cunoscut pe multi dintre amicii din blogosfera, faptul ca avem oportunitatea de a ne face cunoscute micile creatii fotografice este un lucru exceptional. Haterii au si eu rostul lor. Daca despre ceva se vorbeste, fie si in sens negativ sau vadit rautacios, asta nu inseamna decat ca acel lucru prezinta interes si creeaza oarecari invidii.
    La cat mai multe si mai rodnice editii!
    O zi buna sa ai si fara suparari! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Pe mine ma deranjeaza ca cei care ne critica sant toti blogeri esuati... Sa vina bre sa ne critice unu care nu a participat niciodata la MFC si unu care e mai sus decat tine in ZeList si care are dreptul moral sa faca ! Sigur ca nu va rezolva nimic daca ne critica dar macar vedem ca exista si critici care nu fac asta din invidie ci din convingere personala !

    RăspundețiȘtergere
  13. Yeee! Puterea MFC!
    Sac, sac rautaciosilor, ca noi suntem buni!
    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt de acord cu tine Carmen, nimeni nu ii obliga sa ne urmareasca. Probabil e doar o noua tehnica de promovare a unora

    RăspundețiȘtergere
  15. Exact ca la TV.Nu-ti place canalul,schimbi!!
    ...mi-a placul expresia:"urma anvelopelor pe zapada".....
    Te imbratisez in numele membrilor MFC!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu cred că suntem un număr rezonabil, atât cât să ne putem vizita cel puţin o dată pe săptămână. În funţie de preferinţă, mai des, mai personal... Prin Mfc am cunoscut mulţi oameni deosebiţi, care mi-au dăruit din ei şi cărora le-am dăruit din mine. Şi nu voi renunţa pentru că în fiecare săptămână descopăr o altă latură/abordare/adâncine a persoanei care postează. Înţeleg şi slăbiciunile, şi răutăţile....dar nu văd rostul unei riposte agresive.
    Am auzit, la vremea respectivă, de certurile iscate, dar nu le-am dat importanţă. Nu pot judeca pe nimeni, pentru că fiecare dintre noi avem "momentele" noastre, hachiţele noastre.... Şi apoi, nici nu cred că trebuie să judecăm. Pacea face mai mult decât dreptatea!
    Sănătate şi salutări tuturor participanţilo la Mfc! O săptămână minunată să aveţi!
    Pup, Carmen

    RăspundețiȘtergere
  17. Te salut Carmen!
    Daca se discuta despre noi (grupul MFC )inseamna ca avem valoare!
    Fiecare MFC, o astept cu mare placere!
    Salutari tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  18. Dincolo de placerea de a ma exprima altfel (adica fara cuvinte), nu e deloc de neglijat bucuria cu care am descoperit noi prieteni la MFC. Si-mi place ca nu-i musai sa fii profesionist; este suficient sa fii :) Te puuup!

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu cred ca e mai bine sa nu luati in seama toate rautacismele, doamna Carmen, chiar daca sunt unii asa de contrari. Nu stiu la ce le-ar fi bune rautatile, de le utilizeaza atat de mult, eu chiar nu-i pot intelege absolut defel pe unii oameni atat de dusmanosi.
    Chiar daca eu, nu sunt inscrisa in acest grup, din motive obiective, eu va apreciez extraordinar de mult ceea ce faceti dumneavoastra si toti participantii inscrisi in acest grup si astept cu mult interes fiecare editie. Si cu mult drag, vizitez blogurile care-mi sunt tragi si uneori imi las gandul meu de apreciere, pentru postarea facuta!
    Tot respectul meu pentru dumneavoastra si pentru toti participantii, care ne incanta sufletele cu postarile lor si va multumesc mult, atat dumneavoastra, cat si lor, pentru acest lucru foarte frumos! Eu va apreciez foarte mult pe toti! Va imbratisez cu mult drag. O seara minunata va doresc, doamna Carmen, cu mult drag! :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Va multumesc pentru frumoasele mesaje!

    Am fost suparata sau mai corect spus, am fost dezamagita când zilele trecute am citit pe blogul lui Flavius Obeada:
    "Ma irita stupizenia numita “miercurea fara cuvinte”. Pe lina scoarta cenusie a unora cuvintele aluneca greu si pentru uşurătatea alunecării pun în loc o… poză. De bună seamă acolo nu-i loc şi înţeles şi de cuvinte şi de poze!
    Raspuns Teo Negura: Bun venit in clubul indignatilor, Flavius! :) Se poarta necuvantul si poza, cu pretentii insistente de contemplativ-meditativ cica indus de o fotografie… Cand oamenii nu mai au nimic de spus, sau cand si-au epuizat pana si lipsa de talent si inspiratie in exprimare, in loc sa se opreasca, insista cu o fudulie tipica ignorantului sa se arate si ridicoli. Cam despre asta e vorba acolo…"

    Referitor la citatul de mai sus, nu fac niciun comentariu, nu are rost! doresc doar sa mentionez un proverb: "Un om bun este si acela care, chiar daca nu poate face un bine cuiva, macar sa nu încerce sa-i faca un rau"

    RăspundețiȘtergere
  21. subscriu la ce spune Vania...
    cred ca exact asta e atitudinea pe care trebuie sa o avem fata de cei care se impiedica de MFC...
    multumiti,nemultumiti,carcotasi,invidosi sau pur si simplu rautacios vor exista mereu...exact ca in viata...ne impiedica asta sa traim?nu,asa ca... :)
    pup draga mea draga,sper sa ne bucuram unii de prezenta altora multe zile de miercuri de acum incolo :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Foooarte interesant! Delicioooosssss de interesant! :)
    Sa te necajesti pentru asa ceva, Carmen? Ha! De n-ar fi fost MFC as fi ratat o multime de oameni extraordinari! Apoi, stii cum se zice: cand cineva incepe sa nu aiba loc inseamna ca e ros de invidie - mi-e mila de cei rosi de invidie dar nu am ce le face! Eventual sa-i invit la joaca! :) MFC e mai mult decat "raiting"! Dar cine nu vrea sa priceapa nu vrea si pace lor! Sa insire ei cuvinte goale! Cum zice "o vorba din batrani": cine nu are loc de mine nu ma intereseaza, sa se inghesuiasca! :)) Mai bine sa fim vorbiti de rau decat sa nu se vorbeasca despre noi!
    Imi place MFC si stiu ca va continua! :)
    Viata fericita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat! Daca cei care se joaca la MFC vor accesa blogurile celor "impotriva MFC" le vor face o favoare! Poate tocmai de aceea au declansat o "discutie fara obiect real"! Cand 100 de oameni acceseaza cand un blog cand altul "smecherii" vor castiga :( Sper sa nu se deranjeze cineva sa le de-a vreo replica... Daca vor recunoastere sa o castige altfel: prin valoarea proprie! Altfel sa-si puna "superglu" pe tastaura! :))

      Ștergere
  23. Eu nu particip pentru ca nu am poze facute de mine, dar si pentru ca imi place sa pun cateva cuvinte alaturi de o fotografie.

    RăspundețiȘtergere
  24. Mie mi se pare că MFC este ca o întâlnire plăcută cu prietenii. Pare-mi-se că e ziua ta, dragă Carmen, așa că îți urez din suflet 'La Mulți Ani Fericiți!" și la cât mai multe postări interesante pe blog. :)

    RăspundețiȘtergere
  25. chiar dacă nu mai sunt activ alături de miercurea voastră atunci cînd pot vă trec în revistă fotografiile și gîndurile
    chiar cred în puterea necuvintelor :) .. imaginea ajută!(orice ar însemna asta)
    tare dragi mi-s (și)miercurile voastre așa cum dragi mi-s , oricum s-ar numi ele, întîlnirile între Oameni
    numai bine și toată dragostea
    aaa, și LA MULȚI ANI! :-*

    RăspundețiȘtergere
  26. Miercurea fără cuvinte - o idee minunată, pentru care, toţi cei care ne întâlnim aici în fiecare zi de miercuri, te felicităm şi îţi mulţumim, dragă Carmen! Ca şi pentru faptul că ne eşti o gazdă minunată! Mulţumită acestei iniţiative, am cunoscut atâţia oameni minunaţibşi lucruri atât de frumoase, culese din lumea întreagă. Fiecare participant pune o pătrăţică frumos colorată în acest minunat mozaic al lumii.
    Iar cui nu-i place...multă sănătate şi drum bun pe alte cărări. Sunt destule în blogosfera asta stufoasă!
    Numai bine şi mult succes în continuare! :-)

    RăspundețiȘtergere
  27. La Multi Ani, draga Carmen! Am aflat de la Alina ca azi e ziua ta.
    Iti doresc sa fii mereu sanatoasa si fericita!
    Cat despre cei ce contesta valoarea MFC: sunt oameni care, daca nu inteleg ceva, judeca.
    Eu o astept mereu cu aceiasi placere si o fiu in contintinuare aceeasi sustinatoarea si fidela participanta a MFC!
    Te imbratisez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere