marți, 27 ianuarie 2015

Pentru suflet

În articolul precedent prezentam melodiile nominalizate anul acesta la Oscar si spuneam ca printre preferatele mele este "Grateful" în interpretarea Ritei Ora, melodie ce face parte din coloana sonora a filmului "Beyond the Lights".
Din acelasi soundtrack am regasit astazi cu mare placere, melodia "Fly before you fall" pe blogul Geaninei. Interpreta este Cynthia Erivo, unul din cei opt "Britain's hot new talent"!

Absolventa a Royal Academy Of Dramatic Arts, Cynthia este recunoscuta ca artist multitalentat - actrita, fotomodel, cântareata si compozitoare. Chyntia Erivo devine încet-încet un nume obisnuit al muzicii house, fiind tot mai îndragita în cluburile internationale. Vocea ei este plina, sensibila si calda, are dulceata și smerenie, dar si putere și precizie. Cu toate ca este originala, vocea ei pare o combinatie de tonuri Beyoncé, Jazmine Sullivan sau Toni Braxton. Interpretarea "Fly before you fall" în acompaniament de pian, este pur si simplu superba...

Coloana sonora a filmului "Beyond the Lights" a aparut în luna noiembrie 2014 sub forma unui CD editat de Relativity Music Group. Cuprinde 13 melodii în interpretarea unora dintre cei mai buni cântareti contemporani de R&B and soul. Una din artistele acestea este si Yuna ("Lights and Camera") si videoclipul pe care l-am selectat aici este o excelenta prezentare.
Alte piese superbe de pe acest CD: Rita Ora -"Grateful", Birdy - "Shelter", Noni - "Blackbird"...

14 comentarii:

  1. am ascultat albumul ieri! nici nu pot spune ce stare de bine mi-a dat....:)
    iar piesa de azi mi-a pus capac....:)
    te puuup!
    cum e la sanius?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. of, tot nu am ajuns la sanius... La ora amiezii s-a pornit un viscol si nu a fost nicio placere sa iesi afara! Pe la ora 2 a iesit Helmut sa degajeze zapada de pe trotuarul din fata casei si dupa 10 minute a intrat în casa sloi! Nu e cu adevarat frig - avem chiar temperaturi pozitive - dar vântul e taios. In plus, zapada e apatoasa si grea. E cam flescaiala... Daca la noapte îngheata, orasul va fi cuprins sub o pojghita de gheata... Tja, nu e vreme de sanius :(

      Ștergere
  2. Foarte faină prima melodie, fly before you fall lyrics. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa-i ca si textul este fain?! Iar Cynthia... are o voce excelenta! Ma bucur ca ti-a placut :)

      Ștergere
  3. Cynthia Erivo este minunata, iar Yuna pare atat de modesta la cat de talentata este !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai perfecta dreptate, atât în legatura cu Cynthia cât si cu Yuna, ma bucur ca simtim la fel :)

      Ștergere
  4. Pe unii ii inzestreaza altii cu talent din plin.Nu auzisem de aceasta artista.Sunt intr-o fuga permanenta, am o saptamana obositoare.PUPICI!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti doresc relaxare si seri tihnite, acasa alaturi de Bubu! te pup

      Ștergere
  5. Are o voce foarte clara si in acelasi timp catifelata Rita Ora!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;)) despre ea am povestit saptamâna trecuta! Acum sunt Cynthia si Yuna propuse la critica ☺ ce smechera esti... o întorci cum vrei tu, numai sa ajungem iar la Rita! :)) pup

      Ștergere
  6. Placuta muzica aceasta in noapte.Nu auzisem de aceste fete minunate,dar invatam.Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a aparut de curând pe plan international, este înca foarte tânara... cu siguranta vom mai auzi numele ei pe viitor.
      pup. Noapte buna!

      Ștergere
  7. Ambele fete au voci minunate, Cynthia nu imi este asa cunoscuta, pe Yuna am ascultat-o saptamana trecuta prin mai multe piese.

    RăspundețiȘtergere