marți, 13 ianuarie 2015

A 72-a decernare Golden Globe Awards

Pentru ca tocmai a avut loc decernarea premiilor Golden Globe (11/12 ianuarie 2015), m-am gândit sa prezint la rubrica "Meloman pentru o zi" melodiile nominalizate la categoria "Best Original Song":
"Glory" - John Legend ft. Common, din filmul Selma - câstigator GOLDEN GLOBE 2015
"Big Eyes" – Lana Del Rey din filmul Big Eyes
"Mercy Is" – Patti Smith & Lenny Kaye din filmul Noah
"Opportunity" – Greg Kurstin, Sia Furler & Will Gluck - din filmul Annie
"Yellow Flicker Beat" – Lorde din filmul The Hunger Games: Mockingjay – Part 1
Favorita mea a fost Sia, cu Opportunity, dar mi-a placul foarte mult si melodia intrepretata de Lana Del Rey. Sunt curioasa, ce ati fi votat?! ☺
UPDATE: 15.1.2015 - pentru ca am avut impresia ca videoclipurile îmi îngreuneaza deschiderea paginii, le-am înlocuit prin linkuri catre melodiile respective pe youTube...

11 comentarii:

  1. Sia este si printre preferatele mele, imi place stilul ei muzical.O seara faina.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu mi-ai spus însa care ar fi fost câstigatoarea Globului de Aur daca ai fi fost în juriu...
      o seara faina, deasemenea!

      Ștergere
  2. Ultimul video nu este disponibil in tara mea ! :(
    Multumesc pentru celelalte!
    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce ciudat! Mie deasemenea nu mi se deschide aproape nici un videoclip de pe youtube pe care-l puneti voi pe blog... incompatibilitate de sisteme?! GEMA?! habar nu am de ce.
      dar am învatat sa marchez titlul si sa caut pe youtube varianta disponibila pentru mine. Fiecare titlu are cel putin doua-trei variante :) una se deschide precis.
      te pup si eu :)

      Ștergere
  3. Nu am eu cine ştie ce pricepere în ale muzicii, dar când o aud pe Sia nu mă pot gândi decât la finalul „Six Feet Under" şi la sentimentele pe care le-a „împrăştiat" melodia ei acolo...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu sunt priceputa, însa sunt sigura ca departe de a fi specialisti, fiecare din noi rezoneaza cu un stil muzical, simte ceva special într-o melodie...
      Nu stiu ce sentimente ti-a "împartasit" tie melodia... fiecare simtim altfel... dar cunosc melodia, te referi la Breathe Me... Serialul Six Feet Under este deosebit! :) trebuie sa-ti placa genul. Oricum, serialul a primit de-a lungul anilor o multime de premii Golden Globe Awards, Emmy Awards,Screen Actors Guild Award.

      Ștergere
    2. Este serialul meu preferat! Tot ce transmite, puterea de viaţă - totul este extraordinar. Am reuşit să încropesc un articol la începutul anului trecut şi sunt mândră de el :)

      Ștergere
  4. Am reusit sa ascult doar 4 melodii.(2 si 6 nu s-au deschis).Imi plac toate,Sia are o melodie completa,dar imaginile din Mercy Is m-au cucerit asa ca as vrea sa cunosc si povestea .
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa cum scriam si Nicoletei, daca doresti sa asculti melodia, trebuie sa cauti pe youtube varianta care este disponibila în România... practic videoclipul nu este important, la acest premiu s-a apreciat textul si interpretarea.
      Mercy Is face parte din coloana filmului Noah...
      te pup si eu

      Ștergere
  5. Doua din coloana din dreapta nu au putut fi vizionate, restul mi-au placut la fel de mult.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. licentele de vizionare youtube sunt diferite pentru Germania si România... Eu am ales variantele pe care le pot vedea eu :) Cu siguranta ca titlurile sunt disponibile, daca doresti, trebuie sa le cauti.

      Ștergere