marți, 15 noiembrie 2011

Frida si ABBA

Cristi ne aminteste ca astazi este ziua de nastere a "roscatei" din ABBA, Anni-Frid Lyngstad Printesa Reuß von Plauen. Eu nu ma pot abtine sa trec momentul sub tacere :) am fost fan si înca mai iubesc formatia ABBA.

Doamne cât au putut fi de frumosi si câta bucurie si emotie au împartit cu noi!...

LA MULTI ANI FRIDA!

20 de comentarii:

  1. Aveau o anumita decenta...
    Parca se bucurau ca reusesc sa ne bucure...

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULȚI ANI !
    Și eu am fost și mai sunt admirator al lor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daurel,
    cât de frumos te-ai exprimat! exact asa au fost cei din ABBA, 4 oameni talentati, veseli, frumosi, devotati muzicii si publicului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru mine Frida, dincolo de aura de artistă, mai are şi o aură de suferinţă îndurată de la cea mai fragedă vârstă.Vlăstar al ocupantului german, a fost discriminată şi denigrată de norvegieni, adică arătată cu degetul!Din acest motiv o iubesc şi mai mult!LA MULŢI ANI, FRIDA! ABBA rămâne veşnic în inimile noastre! Mulţumiri pentru postare, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tu1074,
    în adolescenta cunosteam fiecare text al melodiilor lor :) chiar si acum îmi mai amintesc si fredonez când radioul difuzeaza ABBA. Bineînteles ca am toate albumele înregistrate, am reviste, placi (discuri), casete si CD-uri originale.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt cu adevarat nemuritori, niste monstrii scari, valori autentice care au reusit sa scrie istorie in muzica,in arta...clasici in viata, chiar daca nu impreuna. DIn punctul meu de vedere au fost si sunt un fenomen, cu nimic mai prejos decat beatles!Multumesc mult ca ne-ai amintit, eu una habar nu aveam, si as fi pierdut ceva, ziua asta ar fi trecut fara vreo semnificatie deosebita, decat cu angina care m-a pus la pat...asa, am reusit sa-i dau un twist pozitiv. Long live the dancing queen!

    RăspundețiȘtergere
  7. Marco Polo,
    cu toate ca a daruit lumii atâta bucurie si emoţie, s-a angajat în atâtea proiecte sociale, totusi soarta nu a fost deloc blânda cu ea!
    A avut o copilarie amara; s-a casatorit de trei ori si acum tot singura este - vaduva; a pierdut într-un accident, unul din cei doi copii (Ann Lise-Lotte Fredriksson) ...
    A fost si este o mare Doamna!
    PS: ai stiut ca si-a cusut singura rochia de mireasa pentru casatoria cu Benny?
    P2: fiul ei Ragnar Hans Fredriksson a fondat formatia Rendezvous.
    (vezi http://www.youtube.com/watch?v=Qg_H58oHNT4)

    RăspundețiȘtergere
  8. Georgi,
    multumesc ca te-ai alaturat micului nostru fanclub :)
    Frumoase cuvinte!
    Îti doresc însanatosire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  9. azi e zi speciala din alt motiv :D Brandusa si Woman with W sunt sarbatorite azi! ah..si roscata de la Abba :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Şi eu sunt un mare iubitor al muzicii celor de la Abba, pot spune că am fost contemporan cu ascensiunea şi succesul lor. Mulţi ani m-au încântat piesele lor, aproape toate hituri!
    Acum câţiva ani mi-am procurat un set de CD-uri de colecţie cu toată discografia lor. Nu cred că este vreo piesă nedifuzată de majoritatea posturilor de radio şi de televiziune. Nici nu ştiu dacă mai este vreun grup cu un astfel de succes, cu adevărat remarcabil!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si mie imi place mult ABBA. Si vad ca - la unele posturi de radio - se dau melodiile lor cel putin o data pe zi. Spre bucuria mea :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Tetris,
    asa este! si mai sunt si alti tineri interpreti care preiau melodiile lor!
    Ce succes a avut musicalul Mama-mia si filmul... Si pentru mine, fiecare melodie ABBA difuzata la radio, este o mare bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc ca ma primiti in clubul vostru, si multmuesc mult pt urarile de insanatosire...chiar am nevoie. Ne "vedem" in cateva minute la WW!

    RăspundețiȘtergere
  14. am citit putin biografia ei, sunt multe lucruri pe care nu le astiam, stiam mai mult generalitati, desi muzica lor continua sa ma marcheze, o redescopar mereu...ceea ce vroiam sa spun insa:este uimitor, cum toti oamenii care au reusit sa atinga sau sa schimbe sufletele si destinele a milioane de alti oameni (prin diferite cai...nu neaparat arta-excpetie fac insa politicienii in marea lor majoritate cei din zilele noastre) au avut un destin foarte contorsionat, inca de copii. Chiar de la nastere! Provin in general din "aventuri"! Asta m-a izbit si la Adele, si la alti artisit...au copilarie grea, in general cu un singur parinte sau crescuti de bunici, si toata viata lor este groaznic de zbuciumata! In ciuda tuturor acestor lucruri, acesti oameni isi gasesc calea dreapta, si raman senini...sereni!!! CUM? De unde atata putere?Cateodata, nu stiu daca sa-i respect mai mult pt taria lor de caracter si integritatea de care dau dovada, sau pt talentul lor....

    RăspundețiȘtergere
  15. Cine nu iubeste oare formatia care dainuie peste ani si care e dorita reunita?!
    Prezenta scenica a Fridei avea pe
    langa voce ,un farmec si un anumit mister, iar fiul meu o adora.
    LA MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt fan ABBA!
    Si acum nu vreau sa ma laud,dar mi se spunea:Bruneta din Abba!
    La tv alb-negru nu s-a stiut ca e roscata.

    RăspundețiȘtergere
  17. ABBA este o trupă de suflet. Cu mare drag îi ascult...

    RăspundețiȘtergere
  18. muzica pentru suflet...acum mai rar auzim acest fel de melodii

    RăspundețiȘtergere
  19. De la 14 ani le iubesc muzica, ii ador... am realizat un DVD unic în România despre ABBA, ca ofrandă, ca multumire pentru muzica din adolescenta, pentru că m-au făcut să trec peste greutăți, ascultându-le muzica. Iar Frida, o mare Doamnă din toate punctele de vedere. Imi place mult ce scrieti aici despre Frida si despre ABBA!

    RăspundețiȘtergere
  20. Și eu iubesc mult ABBA. Acum e cam târziu, dar mâine vom putea vorbi mai mult.

    RăspundețiȘtergere