joi, 2 aprilie 2015

Refexii gri-oţel

Plimbare de-a lungul râului Lech, într-o zi fara soare...


pentru rubrica "Reflexii în oglinda"

25 de comentarii:

  1. E un pic de frig si la voi, asa se vede in imagini. La Bucuresti au fost cateva grade dimineata, noaptea asta vor fi 2 grade. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oh, da! dupa doua luni cu soare, saptamana aceasta a început cu vânt puternic care s-a transformat in uragan si care ieri noapte a adus zapada! astazi vântul a topit totul, dar meteorologii spun ca dupa uraganl "Niklas", peste Europa de vest vin în reprize ploaie, lapovita, ninsoare, grindina si mai rarut soare. Asta pâna la sfârsitul saptamânii! temperatura pe timpul noptii va scadea sub zero grade... Tja, nu vom avea soaare de Paste...

      Ștergere
  2. Si pe la Bucuresti s-a cam racit vremea. Azi am avut un pic de soare dar cam cu dinti. Am scos florile afara si uneia se pare ca i-a fost cam frig noaptea. Ma gandesc sa o mai bag o vreme in casa desi mi-e teama ca nici scimbarile astea dese de mediu nu-i vor prii.
    Salutari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dupa 4 zile cu uragan, astazi ca prin vraja s-a linistit totul... A fost soare blând, atat de aparte blând, încât nu mi-a venit a crede, parca visam! Dupa grindina, fulgere, acoperisuri zburate si nopti cu ninsoare, totul s-a linistt c prin farmec. Tja, sa vedem cât tine magia asta :)

      Ștergere
  3. Frumoase poze! Chiar dacă nu a fost o zi cu soare, floricelele colorate dau tot farmecul acelei zile. Poate, totuşi, vom avea măcar puţin soare de Sărbătorile pascale.
    Numai bine, dragă Carmen! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. plimbarea de-a lungul râului Lech este frumoasa in orice anotimp si pe orice vreme :)
      Astazi ca prin vraja, vremea s-a îndreptat si soarele a stralucit prietenos... astazi a fost Vinerea Mare. Nu stiu daca de Paste vom avea soare, însa meteorologii spun ca dupa Paste, de marti începând, vom avea vreme buna si temperaturi peste 20 de grade! Nu-mi vine sa cred dar... sper :)

      Ștergere
    2. Să dea Dumnezeu să treacă frigul şi furtunile şi să avem numai zile frumoase şi călduroase. Spor la pregătirile pentru Paşte, dragă Carmen! Şi să vă bucuraţi din plin de lumina acestor zile sfinte! :-)

      Ștergere
  4. Incredibil: și la Cluj fulgii de zăpadă dansează în bătaia vântului .... este totuși 3 aprilie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dimineata de 1 Aprilie a inceput cu un strat de 5 centimetri de zapada... ne-am frecat ochii in speranta ca e pacaleala, dar... a fost cruda realitate! Mi-a parut tare rau de gradina plina de nacise si zambile... sper ca in ciuda gingasiei pe care o arata, florile sunt puternice si vor rezista acestror capricii ale vremii :)

      Ștergere
  5. da, gri-otel imaginile tale, bietele flori fac si ele ce pot...nici la noi nu e mai bine doar ca nu ploua...inca :)
    pup draga mea draga, buna dimineata! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cascada de pe Lech straluceste atât de frumos în zilele cu soare, însa frumoasa este oricând :) Brândusele si viorelele sunt la fel de puternice ca si ghioceii... nu se sperie de furtuna, nici chiar de cativa fulgi de zapada ;)
      pup draga mea draga. Weekend minunat sa ai!

      Ștergere
  6. Gri-otel,dar ai dat un pic de culoare.Foarte frumos imbinat.Un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. avioanele acelea militare parca au dat tenta de otel naturii... florile au salvat monotonia :)
      weekend fain si tie!

      Ștergere
  7. incredibil! ce frumos era zilele trecute si ce repede s-a schimbat refelexia....:)
    cica asta e momentul cel mai indicat pentru fotografii :)
    drept dovada sunt superbe!:)
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa ne minunam si noi! cum se poate ca dupa ce am avut doua luni cu soare sa vina asa o furtuna?! Uraganul a lasat multe pagube în Bavaria! au fost si victime umane si materiale, au fost închise aerorturi si nici trenurile nu au circulat. Copaci zmulsi din radacina au blocat sosele sau au rupt legaturile electrice în câteva localitati... la tv au spus ca viteza vântului a fost 130-160 km/h!
      noroc ca nu a trebuit sa iesim nicaieri, am stat în casa la caldurica. Pup si eu :-*

      Ștergere
  8. Si la mine zilele fara soare au inceput sa fie cam dese :(. Dar totusi am citit ca Pastele de duminica vine cu vreme insorita si calduta. Asa sa fie ca am programat o plimbare :).
    Weekend placut iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa au spus si la noi, ca dupa Paste vremea se va încalzi brusc. Tare m-as bucura, pentru ca iubesc sa-mi petrec vremea în mijlocul naturii si zilele trecute, uraganul Niklas a facut imposibil sa iesim din casa.
      weekend fain si voua!

      Ștergere
  9. La voi gri-otel, la noi alb cenusiu! :) A plouat, a nins, a batut vantul, a fost putin soare, a nins si a tunat! :) Azi a fost cea mai capricioasa vreme din aceste prime trei luni ale anului (cele 3 zile din aprilie nu se pun!)! :) Si nu-mi amintesc sa mai fi avut parte vreodata de ninsoare si tunete - in aprilie, mai ales. :)
    Frumos gri-otelul din fotografii si greu de ignorat zambetul primaverii din floricele! :)
    Zile fericite sa aveti! Imbratisari si pupici cu drag, de la noi pentru voi! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de 1 aprilie la noi a fost totul alb! incredibil cum se schimba vremea in aprilie! intr-o singura zi poti avea toate patru anotimpurile :) Ma bucur macar ca nu apucasera sa infloreasca pomii aici pe la noi. Asa ca nu vor fi stricaciuni si dupa cum suntem informati de meteorologi, de saptamâna viitoare, putem schimba cizmele cu sandalele :)))
      te pup. Salutari întregii familii :-*

      Ștergere
  10. Ghioceii sunt superbi, imi plac mult, nu prea m-am bucurat de ei nici anul acesta.La noi e frig, a si nins azi, nu zici ca e primavara.Week-end frumos, draga mea Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ni avem un strat de flori direct la geam si ghioceii au fost prima bucurie :) Apoi au urmat brândusele si toporasii... superb! acum rasadul e plin cu zambile si narcise. Florile sunt rezistente la vremea asta capricioasa de aprilie.
      weekend minunat si tie, multumesc!

      Ștergere
  11. Culoarea schimba si infatisarea apei, o face mai amenintatoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, totul se leaga, exista o concordanta atât în natura cât si în starea sufleteasca! Zilele trecute toata lumea cu care am vorbit s-a plâns de dureri de cap si ameteli...

      Ștergere
  12. Cu soare, fără soare, o plimbare la râu e plăcută oricum !

    Weekend frumos, Carmen ! ☺

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma bucur sa mai vad inca ghiocei! :)
    Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere