sâmbătă, 18 aprilie 2015

Fotografii cu fotografi

Sacrificii în numele artei! ☺

13 comentarii:

  1. :)) Foarte faine! Ce idee ti-a venit! Yoga! Postura "aparatul foto". Actioneaza asupra mai multor grupe de muschi!
    Vazand unele fotografii mi-am imaginat ca fotografii trebuie sa ia, uneori, niste pozitii destul de ciudate pentru a fotografia din anumite unghiuri! Fata care s-a intins langa narcise e cea mai cea! Vazand-o de la distanta un trecator ar putea crede ca i s-a facut rau. :))

    Minunat sa va fie sfarsitul de saptamana! Imbratisari si pupici cu drag, de la noi pentru voi! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu, ideea de a le fotografia nu mi-a venit imediat, doar când am vazut ca fetele stau mult timp concentrate sa realizeze ce stiu eu ce macro cu obiectivele lor profesionale. Nu m-am putut abtine! :))) cum sa trec nepasatoare când fotografele mi-au oferit gratis un asemenea spectacol? ☺☺☺ Eu cu aparatul meu micut rezolv urgent - tac si e gata fotografia.
      pup si eu brasovencele ♥ Un weekend minunat sa aveti!

      Ștergere
  2. Vaaii, super!
    Cam asa as face si eu uneori :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai surprins excelente ipostaze ale fotografiatului! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Primele doua sunt mai rezonabile, dar ultimele chiar sunt cu sacrificii. Hihi, ma si gandeam cum mi se potrivesc acum, cu durerea de spate:)) Daca nu o aveam si faceam miscarile acestea acum, sigur o capatam :))
    Te pup, draga mea draga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. of Mihaela draga, tare as vrea sa te pot ajuta sa-ti treaca durerea mai repede. Stiu cum este... O data ce incepi sa simti asemenea dureri, vei avea toata viata probleme, la cea mai brusca miscare de coloana. Este o sensibilitate care se instaureaza si de care nu mai scapi. Helmut a avut acum doua saptamâni Hexenschuss si el merge la medicul de familie pentru injectie între vertebre. Eu nu am curaj - el are! prin injectie, inflamatia este linistita de pe o zi pe alta, nervul este eliberat si durerile dispar ca prin farmec...
      te pup si eu. O sâmbata minunata sa ai!

      Ștergere
  5. Nu ma gandeam ca pot fotografia din asemenea pozitii.Mai invat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cata pasiune! :)
    Cam asa mi se intampla si mie si de aceea m-a amuzat

    RăspundețiȘtergere
  7. ;)))
    Fain tare! Sa stii ca și eu mă aștept sa mă văd pozată și postata ...In general sunt atenta! Dar câteodată sunt atât de concentrata pe ceea ce fac încât uit de toate....chiar azi râdea Alex de poziția mea în timp ce fotogragiam! :)))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere