duminică, 20 martie 2011

"Wetten das...?"

continuare la "Pariati ca...?" si"pre-Wetten dass...?"
Într-o sala în care peste 2500 de spectatori au aplaudat frenetic, prezentatorii spectacolului au aparut pe scena: Thomas Gottschalk si frumoasa lui asistenta Michelle Hunziker. Primii invitati în emisiune au fost actorii Til Schweiger si Jasmin Gerat, parteneri în filmul "Kokowääh", unde alaturi de cei doi protagonisti, joaca si fiica lui Til, micuta în vârsta de 8 anisori, Emma; primul pariu propus, a fost suprapunerea mingiilor de bowling si popice. Til a votat pentru, Jasmin a pierdut pariul, pentru ca, dupa cum puteti urmari în videoclip, constuctia a ramas în picioare. Asa încât Jasmin a fost obligata sa execute pedeapsa: a intrat într-o minge uriasa din plastic moale si transparent si s-a rostogolit spre popicele uriase.
Primul moment muzical a fost
Herbert Grönemeyer, care se spune ca a facut playback.
În momentul în care Justin Bieber a fost invitat pe scena, în sala au început stigatele isterice ale fan-elor. Pustiul în vârsta de 17 ani este idolul actualei generatii de adolescenti (trebuie vazut neaparat documentarul biografic 3D Never Say Never!) Pariul propus pentru Justin, a fost ca urmatorul invitat, va recunoaste în fotografii din satelit, orase alese aleatoriu de un generator electronic. Nu numai ca Florian Kreutz a recunoscut toate cele cinci orase, el a impresionat prin dexteritatea iesita din comun si a fost desemnat ca "Regele pariurilor" prezentate în aceasta etapa. Justin l-a felicitat si a prezentat urmatorul moment muzical, interpretând un medley live.
Moderatorul Markus Lanz, tocmai întors dintr-o expeditie la Polul sud - 100 de ani dupa succesul lui Roald Amundsen si Robert Falcon Scott, a fost invitat pe scena, si bineînteles ca discutia purtata a fost în legatura cu fabuloasa experienta proaspat traita (expeditie la care întâmplator a participat si un augsburger, triatletul Dennis Lehnert). Urmatorul pariu a fost asa numitul "pariu al copiilor", unde un tânar de 16 ani a sustinut prin puterea maxilarelor, o coloana de 15 lazi. Pustiul a câstigat o excursie la New York si Marcus Lanz nu a trebuit sa execute nici o pedeapsa.
Bruno Mars a aruncat grenada (Grenade - de pe albumul anului Doo-Wops & Hooligans) si publicul a explodat! Atmosfera încinsa a luat însa foc, când a aparut distinsa Catherine Deneuve (68 ani!), într-o eleganta rochie neagra; s-a povestit despre ultimul ei film Potiche
Pariul ce s-a propus Catherinei, a fost transmis din Elvetia, unde o echipa de 20 barbati puternici, au tras un vagon de 5 tone, pe o distanta de 15 metri, (la deal) pe un pod cu o înclinate de 7%, în 3 minute! Actiunea s-a încheiata cu succes, în Poschiavo si teama Catherinei s-a sbulberat, ne-trebuind sa execute nici o pedeapsa.
Dupa ce a interpretat o balada, cu auto -acompaniament la pian, Udo Jürgens (77 ani!) a luat loc pe canapeaua invitatilor, lânga Catherine si s-a dat start urmatorului pariu: "topaind" pe brate, tânarul participant Sebastian Mirz, a spart 30 de baloanele asezate în stânga si dreapta si aceasta în doar 60 secunde! Udo Jürgens ar fi trebuit sa împarta flori publicului - ca raspuns la slagarul lui "Vielen dank, für die Blumen", dar Michelle s-a oferit voluntar, sa demonstreze ca poate sa stea în mâini... aceasta, având în vedere ca frumoasa prezentatoare purta o eleganta rochie de seara! Si surpriza a fost sa vedem ce bikini poarta Michelle. Adorabili "budigai cu mânecute" albi cu inimioare rosii :))
Spectacolul s-a încheiat dupa ce Michael Raivard, a executat în 3 minute un original portret Thomas Gottschalk, cadou al artistului pentru retragerea lui Thomas din lumea showului "Wetten das...?"
Urmatoarea editie, este 18.06.2011 în Mallorca...


Sper ca v-ati amuzat, eu am cautat sa redau cât mai aproape momentele emisiunii...
O duminica placuta!

6 comentarii:

  1. Faaaaain! Spectaculos, intr-adevar! M-au lasat "masca" cel care a ghicit orasele pe glob si artistul care l-a pictat pe Thomas.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alinus,
    spectacolul este colosal, însa la etapa precedenta Augsburgului, Thomas si-a anuntat intentia de a se retrage si se simte deja ca showul din Augsburg a fost pregatit fara prea mult chef/ pasiune... Mare pacat! Nu cred ca Michelle este în stare sa continue singura.
    "Regele pariurilor" a uluit spectatorii si telespectatorii, care l-au votat si a câstigat un automobil - ultim tip Audi. Florian Kreutz are trei fetite, doua din ele, prescolarite, au fost în sala sa-i aduca noroc tatalui. Sotia a ramas acasa cu bebelusa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sambata asta am ratat show-ul.....Noroc cu relatarea ta :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos!! Multumim pentru rezumat :) Cred ca este o placere sa te uiti la asa o emisiune-spectacol, pe mine m-a prins complet si numai ce ai scris tu, cred ca daca ar fi sa vad emisiunea la tv as avea grija ca nici macar sa nu clipesc, nu cumva sa ratez ceva :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Ceska,
    ... deci a fost buna la ceva! ;) Ma bucur!
    La ce te-ai uitat la TV, sau unde ati fost?
    Pupici lui Gâza si Mama de Gâza.

    RăspundețiȘtergere
  6. Irina,
    asa este! si dragute sunt si schimburile lor de cuvinte... Este, sau a fost o emisiune foarte frumoasa. Se pare ca a fost ultima editie :(
    În fiecare an, editia de vara a fost în Mallorca si apoi a fost pauza doua luni. Acum urmeaza Mallorca si apoi...gata!

    RăspundețiȘtergere