joi, 17 martie 2011

Pariati ca... ?

Wetten dass...? este cel mai îndragit show în Germania si totodata, spectacolul de televiziune cu cel mai mare succes în Europa. Sâmbata, 19.03.2011, moderatorul Thomas Gottschalk va transmite din orasul meu. Augsburg-ul va fi gazda celui de al 194-lea serial "Wetten dass...?" si lista invitatilor de onoare dezvaluie numele: Catherine Deneuve, Nadja Uhl, Thomas Kretschmann, Udo Jürgens, Herbert Grönemeyer, Justin Bieber si Bruno Mars ; vor participa cu siguranta si alte vedete surpriza. Lista celor care propun pariurile este înca necunoscuta, cunoscut fiind doar faptul ca va fi mult mai greu aprobata, de când cu tragicul accident produs în studio, în urma cu exact o luna. Nu putem spera decât ca asa ceva nu se va mai întâmpla niciodata! Cert este faptul ca dupa aceasta nefasta întâmplare, Thomas Gottschalk a hotarât sa se retraga din emisiune - ceea ce se va si produce, probabil în aceasta vara.
Pentru cei care înca nu cunosc emisiunea "Wetten dass...?" produsa începând din 1981, de postul de televiziune ZDF în colaborare cu ORF si SR, îmi permit sa fac câteva referiri. Alaturi de simpaticul Thomas Gottschalk (care modereaza din 1987), emisiunea este prezentata din octombrie 2009 si de catre frumoasa Michelle Hunziker - fosta sotie a lui Eros Ramazzotti.
Cei doi, invita pe scena mari vedete internationale de film, muzica sau sport, ce vor fi intervievati cu mult tact si sarm si vor dezvalui date si fapte poate mai putin cunoscute de masa larga a spectatorilor si telespectatorilor. Apoi vor paria, ca este sau nu posibil ca... si aici intervine surpriza. Pentru fiecare emisiune, exista cinci-sase participanti, individuali sau echipe, care prezinta cele mai nastrujnice idei: sa identifici culorile tesaturilor doar prin pipait, sa cunosti numele cactusilor dupa doar, testarea cu limba, sa gicesti numele melodiei din care asculti doar 4 secunde, sa desurubezi becuri montate în dulii pe tavan, doar cu degetele de la picioare... Si lista continua cu actiuni sau acrobatii din cele mai simpatice si aberante. Actiunea este live, pariului i se da start si în cazul în care vedeta respectiva pierde pariul, este obligata sa execute o pedeapsa - spre marele amuzament al spectatorilor si telespectatorilor.
Transmisiunea din Augsburg va fi cu siguranta o adevarata emisiune de divertisment!
Continuarea aici: pre- "Wetten das...?"
***********************************************************************************
Pingback: Vania, Mirela, CarmenNegoita, Cristian, Teo Neagu, Caius, Link-ping, Flavius, Se-cret.

26 de comentarii:

  1. Fain de tot!!
    Mi-ar plăcea să văd o asemenea emisiune!
    Distracție plăcută, Carmen!

    Despre drama Japoniei și a lumii, în general, ce să spun/? cuvintele sunt neputincioase..

    RăspundețiȘtergere
  2. suna tare amuzant, sa ne povestesti ce pedepse au primit si cum s-au descurcat :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant. Bravo lor ca au ajuns la editia cu numarul 194... ca exista emisiunea inca din 1987... Noi pe vremea aia nu visam la asa ceva :). Cat despre tragicul accident: si-a revenit domnul acela sau nu? Ce s-a intamplat cu el pana la urma?

    RăspundețiȘtergere
  4. Suna tentant! Pe ce canal se trasmite?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa ne povestesti si noua! O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. uau! felicitari, sunteti vedete! sa ne povestesti si noua cate ceva, te rog :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Incertitudini,
    conducerea programului de televiziune ZDF a luat greu decizia, dar a hotarât ca totusi spectacolul sa aiba loc la data programata. Wetten dass...? are loc de aproximativ 6 ori pe an (de 30 de ani)

    Eu voi urmari spectacolul în fata televizorului, chiar daca se va transmite de la doar câtiva kilometri departare...

    RăspundețiȘtergere
  8. aA,
    daca as sti ca va intereseaza, zau ca v-as povesti :) Crezi ca ar trebui sa o fac? :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Angi,
    spectacolul are loc din 1981, de treizeci de ani. Gottschalk prezinta din 1987 :)

    Samuel Koch, studentul de 23 ani, un gimnast de performanta, în urma accidentului produs în timpul spectacolului, a ramas paralizat de la gât în jos... A suferit multiple operatii dar, fara rezultat. Vointa tânarului este fantastica, dar psihicul oscileaza din depresii în extaz...Nu cred ca sunt sanse sa-si mai revina.

    RăspundețiȘtergere
  10. VertAnge,
    se transmite ca întotdeauna direct, pe programul german ZDF („Zweites Deutsches Fernsehen“), cel austriac ORF (Österreichische Rundfunk ) si cel elvetian SF(Schweizer Fernsehen), îcepând cu ora 20:15, ora Berlinului

    RăspundețiȘtergere
  11. Minoki,
    vad ca si Anca s-a aratat interesata, asa ca ma gândesc sa fac un rezumat...Da-da, am sa o fac! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. depasirea propriilor limite poate fi drum cu un singur sens...asa cum s-a si intamplat cu tanarul gimnast...trist si dureros sunt simple cuvinte fata de suferinta lui...

    RăspundețiȘtergere
  13. Alina,
    daaaa, Augsburgul este din nou gazda "Wetten dass...?" Prima data a fost în ianuarie 1999 si spectacolul exista de 30 de ani :) Bilete pentru spectacol s-au vândut începând cu 1 octombrie si un loc normal, costa 50€
    Eu voi urmari spectacolul la tv, si da :) am sa va povestesc daca spuneti ca nu prindeti ZDF, sau ORF sau SF...

    RăspundețiȘtergere
  14. Pandhora,
    ai exprimat exact gândurile mele. Din pacate s-a mai dovedit odata si experimentul s-a platit extrem de scump! Nenorocirea este enorma si accidentul apasa psihic multe persoane ce s-au implicat direct sau indirect: emisiunea, moderatorul, cei care au incurajat tânarul sa execute un asemenea exercitiu si tatal tânrului, care conducea masina în care gimnastul s-a lovit - a treia dintr-o serie de cinci...

    RăspundețiȘtergere
  15. Ei da,Carmen,o asemenea emisiune cred că și eu aș putea viziona.Voi citi cu interes rezumatul pe care l-ai promis și mulțumesc anticipat pentru el.
    Vizionare plăcută!

    RăspundețiȘtergere
  16. iti multumesc, carmen, keep in touch ;)

    RăspundețiȘtergere
  17. Veti fi in sala sau acasa in fata tv-ului? Cand am auzit ca transmit din Augsburg m-am gandit la voi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce trist... Banuiesc ca facuse multe incercari pana sa ajunga acolo... si uite, cea mai mica eroare i-a distrus viata... pacat. Sper sa nu se mai repete asa ceva la emisiune.
    Si chiar asa, este foarte foarte veche emisiunea asta. Mare lucru. Distractie placuta maine.

    RăspundețiȘtergere
  19. Suna foarte interesant! M-as uita si eu la o asemenea emisiune, din pacate, aici se practica alt gen de "emisiuni". De multe ori imi vine sa arunc televizorul pe geam :(
    Ar fi interesant un mic rezumat :P

    RăspundețiȘtergere
  20. Se-cret,
    iti multumesc anticipat pentru atentie :)
    Un weekend minunat va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  21. aA,
    esti tare draguta, Anca draga! te pup

    RăspundețiȘtergere
  22. Angighita,
    cu siguranta nu se va mai întâmpla!
    Multumesc mult! un weekend agreabil si voua!

    RăspundețiȘtergere
  23. Sailor,
    thanks, have a nice day! :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Irina,
    înteleg, îmi pare rau pentru emisiunile anoste prezentate la tv :(
    Multumesc pentru interesul pe care îl arati; voi prezenta momentele interesante :)

    RăspundețiȘtergere