vineri, 20 iunie 2014

Reflexii ...din curtea casei

pentu rubrica "Reflexi în oginda"

22 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. era dupaamiaza târjiu cand mi-am dat seama ca e vineri si nu am fotografii pentru "Reflexii în oglinda" :)) asa ca, m-am repezit in curte si... asta a iesit.

      Ștergere
  2. Superb iazul tau, draga Carmen! Nufarul este minunat!
    Un weekend placut iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este un mini-iaz si spatiul pentru plante este mic... de aceea avem doar un nufar pitic. Când l-am cumparat, acum doi ani, pentru ca nu este loc decat pentru unul - ne-am gândit mult la culoare. Erau rosii, galbeni, lila... Am ales alb - clasic :)
      te pup, un weekend minunat sa ai!

      Ștergere
  3. Ce frumoase reflexii! este minunat că aveţi în curte acest mic iaz, cu nuferi şi peştişori. Cum să nu te relaxezi la maxim într-un astfel de "colţ de rai"?
    Să aveţi un weekend minunat, dragă Carmen! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este intr-adevar mica bijuterie in curtea noastra :) La inceputul primaverii, am avut in jur de 20 Goldfische, acum au mai ramas ceva mai mult de 10! :( si inca doar presupunem care este cauza disparitiei celor mai mari si grasuti pesti! ori o egreta cenusie - acum trei ani am vazut-o cu ochii mei cum a aterizat sa-si serveasca micul dejun! ori o pisica de prin vecini... Tja, asta este în viata, exista doar doua roluri - vânat sau vânator :))
      Un weekend de vis, va doresc, Alex draga!

      Ștergere
  4. Felicitari pentru iaz, frumos plantat!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din an in an va fi tot mai bine ;))
      un weekend fain sa ai!

      Ștergere
  5. tare frumos e nufarul tau! :)
    e natural ma gandesc....nu?
    te pup, zi faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) ca doar nu iti inchipui ca pun sa pluteasca flori de plastic in bazin?!
      nufarul este absolut veritabil.
      te pup. :-* weekend de vis sa ai!

      Ștergere
  6. Bună CARMEN!
    Ce curte..ce grădină,ce frumusețe de lac cu nuferi!
    Te felicit pentru tot ceea ce faci și mai ales pentru superbă curte!
    Tu o ai naturală,eu mă mulțumesc doar cu poze!
    Un weekend de vis draga mea vă doresc!
    Pupici și îmbrățișări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga mea Elena, curtea noastra nu e mare, dar e tare placuta, adevarat. Fotografiile pe care le admir la tine sunt de mare clasa, as vrea sa pun multe din idei in aplicare aici, la noi :)
      te pup. Un weekend agreabil iti doresc!

      Ștergere

  7. Deosebite reflexii!
    O alegere inspirata !
    Felicitari pt bijuteria ta de gradina !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult! ma bucur ca ti-au placut reflexiile pe care le-am gasit, la repezeala :)

      Ștergere
  8. Imi place grozav,absolut superba gradina si mai ales iazul!
    Sa ai o zi placuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. ce atmosfera destinsa ofera micutul tau lac cu nuferi, cred ca e o placere sa petreci timpul in gradina dar cred ca in egala masura nu e usor de intretinut...oricum, merita efortul, rezultatul e o adevarata incantare...mai raman putin ca sa ma rasfat :)
    pup draga me draga, w-end placut si bafta Germaniei diseara! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. curtea noastra nu e mare, sunt cam 300 m² în spatele casei si înca 100 m² in fata casei si ne-am dorit sa avem de toate :)) flori, gazon, terasa, iaz, fântana, balansoar... de toate dar sa nu arate "ca la gara" înghesuite :)) Inca mai vrem sa facem îmbunatatiri, la toamna, la anul in primavara, pe salturi asa cum ne permit timpul liber, vremea si banii :)))
      te pup draga mea draga. Multumesc, sa câstige! :) daca va câstiga acest meci, participarea echipei in turul doi este asigurata.

      Ștergere
  10. Splendoare pe lac!...imi scald ochii pe luciul mini-iazului vostru, e o minune cum ati putut aclimatiza fauna, e locul unde uiti de toate relele din lumea asta:)...dar de fapt e creatia voastra sau era in posesia proprietatii? (pfoi si eu cu curiozitatile mele)...weekend senin si calduros, ca pe la noi e timp ca de aprilie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, bine ai spus, Gina draga. Piticul nostru iaz ne aduce multa bucurie :) Pestisorii colorati, nufarul, papura, toate sunt frumoase, dar nu atât de frumoase cum sunt stânjeneii, zilele astea :)) Tocmai au inflorit si sunt superbi!
      Marimea curtii nu ne-a permis amenajarea unul lacusor, de aceea am instalat un mic bazin din plastic, acelasi pe care l-am avut si în curtea casei precedente (http://vis-si-realitate-2.blogspot.de/2012/09/ce-se-mai-intampla-in-curtea-mea.html)
      Ieri noapte a plouat si la noi si temperaturile s-au mai domolit. Ieri si azi am avut soare, dar nu mai mult de 25-27 de grade.
      te pup. Un weekend minunat, Gina draga!

      Ștergere
  11. Suuuperb! Nufarul este magic! :)
    Citisem pe blog la GabiA despre cum se construieste un astfel de iaz - si mi se parea... simplu... Apoi am citit cat si cum ati muncit voi sa-l construiti si... nu mi s-a mai parut simplu. Asadar, felictari si pentru constructie! :)
    Imbratisari, de grup, cu drag! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Îmi aduc aminte de acest frumos iaz. Cred că am văzut şi anul trecut nuferii. Ce drăguţ să vezi an de an evoluţia grădinii.

    RăspundețiȘtergere