joi, 12 iunie 2014

Din nou acasa


Bun regasit prietenilor si mai ales prietenilor-participanti la Miercurea fara cuvinte (24/2014): Gianina, Aniela, DomnuIo, Steliana, Fairytale, Dan, Illusion, Maria, axasport, GabiA, 13angi, Irina, Anca, Just Words, Claudia, Crist, Zina, Irina, addicted, Silvia, Raluca - Suflet de mamica, Daniela, florentin, Mihaela Dămăceanu, Raluca M., Antoaneta, LePetitPrince, Antoaneta, Floarea bunica, CălinH, geanina, *ELENA*, Catalin, ina, Ghindaa, Vulpita, Pasi pe trotuar, Diana, Liviu, Minnie, Ileana, Romania, Kadia, Lumea lui Alexandru , pandhora, Iulisa.

Am aranjat scoicile pe care le-am aduse de pe malul Mediteranei, am hranit pestisorii-aurii, am cules câteva flori si acum va invit lânga mine pe balansoar, la o portie de fructe de sezon :)

20 de comentarii:

  1. Sunt delicioase fructele si florile superbe, iar leganatul balasoarului te face sa devii visator.... cu ochii deschisi!
    Bine ai venit acasa, draga mea!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Balansoarul este locul in care apar primele raze de soare dimineata, e locul preferat in care vara imi beau cafeluta (sambata si duminica). Dupa amiaza e placut sa stai intins si sa visezi, e sigurul loc cu umbra in curte ;)
      Te pup draga mea. O zi minunata sa ai ☆★☆

      Ștergere
  2. Superb! Fructe, flori, verdeata, apa! Vara e minunata!
    Imi place cum ai asezat florile si fructele pe tava, asa, ca intr-o pictura a unui artist celebru!
    Scoicile asezate printre pietrele acelea le-ai adus din Andaluzia?
    Bine ai venit acasa, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vara e intr-adevar minunata, mai ales pentru ca zilele sunt lungi si poti face atatea! :)
      Scoicile maronii le-am adus acum, de pe Costa del Sol :) Obisnuiesc ca oriunde merg la mare, sa adun cateva scoici si, daca sunt cu masina, iau si o punga cu nisip :) am o vaza inalta in care pun straturi - straturi de nisip de pe plajele pe care am fost :)) Nici unul nu seamana, ori e mai fin sau mai grunjos, mai galben, alb sau cenusiu.
      Acum am zburat, nu am putut sa incarc bagajul! Dar scoici am adus si pentru fiicele mele si pentru vecina mea, cea care a udat florile si a hranit pestii cat am fost plecati.
      Te pup Vulpita draga. O zi faina! ☆★☆

      Ștergere
  3. Bine ati revenit! :)
    Vazandu-te in centrul primei fotografii - inconjurata de trandafiri, in special - sentimentul care a vibrat cel mai puternic a fost... "nicaieri nu e mai bine ca acasa". :) Cat de frumoase sunt vacantele, in cazul meu cel putin, cand revin acasa am un sentiment de... liniste perfecta - macar pentru un timp. :)
    Foarte prezentabil :) micul vostru iaz. Platoul cu fructe si flori ma fac ca nu-l observ. ;)
    Sa fiti fericiti!
    Imbratisari, de grup, cu drag! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa ce ne-am bronzat 10 zile in Andaluzia, primul lucru pe care Helmut l-a facut acasa - ma refer la prima pauza, a fost sa imbrace pantalonul de plaja si sa se intinda pe sezlong la soare :D
      In fotografia de langa cea cu mine, e el pe banca si face cu mana :))
      Daaaa, e frumos acasa! Si trandafirii sunt toti in floare, si iasomia si macii si bujorii... o frumusete! Si in casa e placut racoare, fara aparat de climatizare! Mai putin frumos este ca... ieri a fost prima zi de serviciu :(
      Va pupam si transitem numai ganduri bune! ☆★☆

      Ștergere
  4. Ne corupi de dimineata sa lenevim si noi avem o gramada de treaba...
    Pot sa-ti "fur" doua poze, cea cu iazul si cea cu arteziana???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ja bitte! :) pacat ca cele doua flori de nufar tocmai s-au inchis. . S-a intamplat exact cum am prevazut, inainte sa plecam in concediu se ridicau mugurii, care au inflorit cat timp am fost plecati si acum, s-au inchis si se duc spre fundul iazului... Dar ieri am observat ca apar in curand alti boboci. Abia astept sa infloreasca, am sa fac fotografii :)
      O zi faina! ☆★☆

      Ștergere
  5. Bine ai revenit. There is no place like home? Multumim pt fructe imi plac toate. Ai o curte foarte frumoasa, imi place!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Nicaieri nu este somnul mai odihnitor ca in patul tau! Obisnuiesc sa-mi iau propria perna cand plec in concedii - cu masina, la avion insa... din 20 kg numai geamantanul gol cantareste deja 6 kg.... Ah, primul lucru pe care mi-l voi cumpara cand voi mai face ceva economii, este un geamantan care sa nu cantareasca mai mult de 3 kg! :))
      O zi faina! ☆★☆

      Ștergere
  6. Ce frumoşi sunt trandafirii şi toată curtea în general! Şi în mijloc gazdele fericite! Nu ştiu ce probleme îţi făceai cu mâncarea aceea de la all-inclusive, că ţi le făceai degeaba. Eu aşa văd.
    Mulţumim pentru invitaţia la fructe, cu mare plăcere servim! Ştii tu ce mă bucur eu că te-ai răzgândit în ce priveşte hotărârea aceea de luna trecută ce mă suparase tare-tare. Pup şi o zi frumoasă, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nicaieri nu e ca acasa! Iar cand acasa te asteapta toata gradina inflorita, liniste si pace, tratatia de langa sezlong e bonus! Mereu pozele tale ma incarca pozitiv!

    RăspundețiȘtergere
  8. nu stiu daca ai observat dar te-am insotit prin gradina si am aruncat si eu ceva de mancare pestisorilor :)
    bine ai revenit draga mea draga, de o mie de ori draga! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. bine ai revenit acasa!
    adevaraul ca nicaieri nu e mai bine ca acasa... :)
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine ai revenit,CARMEN!
    Ai grădină superbă,îmi plac tare mult trandafirii!
    Mulțumim pentru fructe!
    O zi minunată îți doresc draga mea!
    Cu tot dragul te îmbrățișez!

    RăspundețiȘtergere
  11. Bine ai revenit!! Esti norocoasa ca te-ai intors printre flori frumoase si fructe gustoase. La mine de obicei zilele de dupa concediu sunt destul de triste, pentru ca ma gandesc ce frumos era in vacanta si imi doresc sa mai fi stat acolo. Este un fel de nostalgie de dupa concediu. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Bine ai revenit acasa!! Raiul pe pamant in curtea si gradina ta...o oaza de liniste, bucurie, multumire, incantare iti inunda sufletul in acest minunat coltisor pe care vi l-ati creat.
    Sorb dintr-o privire paleta bogat coloristica a gradinii, locul unde in aceste clipe presupun ca se deapana multe amintiri placute.
    Zile placute si usoare (la servici) in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  13. Dupa o vacanta placuta acasa ti se pare altfel.Energia pozitiva s-a raspandit peste tot.Multumim de fructe.M-am apucat si eu sa mananc,mai putin cirese.Ai niste trandafiri deosebiti,le simt si parfumul.Toate bune,draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  14. Bine ai revenit! Fructele alea imi fac cu ochiul! :)

    RăspundețiȘtergere