sâmbătă, 7 iunie 2014

¡Bienvenido al hotel!



6 comentarii:

  1. Iubesc Spania! Imi plac plajele, piscinele, nici serviciile hoteliere nu sunt rele, dar urasc mobila si mai ales culoarea! Toata Spania este asa! Chiar si în Tenerife! Hotelurile nu au "personalitate"! Sunt toate aproape la fel.... In rest este OK!
    pupici, vacanta frumoasa în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Super au si piscina si marea aproape.. Multa distractie va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Spania este a doua cea mai populară țară din punct de vedere turistic din lume, după Franța, cu 60 de milioane de vizitatori pe an ...Asadar, o alegere perfecta pentru o vacanta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca si destinatie turistica, Spania este una dintre cele mai populare destinatii turistice ale Europei, asta deoarece tara ofera turism pentru toate gusturile (de la istorie, arta, mare, viata de noapte, gastronomie, multe obiective turistice ce merita sa fie vazute). Ca si tara, diferentele de la un loc la altul o fac atractiva. Sunt diferente nordul tarii, care este umed si verde, centrul tarii se afla pe zona de ses si este rar populat, coasta mediteraneana este fertila si stralucitoare, sudul tarii este uscat si fierbinte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tara a devenit un loc popular pentru vacantele de vara, in special pentru turistii din Regatul Unit, Franta, Germania si Scandinavia in ultimii ani ai dictaturii lui Francisco Franco, conducator absolut al Spaniei in perioada 1939-1975. Din acea perioada Spania a devenit a doua cea mai vizitata tara din lume dupa Franta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aiaiaiiii! Ce dor de mare mi-ai facut! N-am idee de ce, dar imi place atat de mult sa locuiesc in hotel incat... tata radea de mine si-mi zicea ca sunt nomada prin definitie... :) Definitia nu s-a verificat: pe la 30 de ani m-a apucat o lene nebuna si n-am mai umblat asa ca pana atunci. :) Dar timpul nu-i pierdut! :)
    Se pare ca ati avut o cazare buna, intr-un loc frumos. Pentru ca nu stiu sa inot piscina nu-mi face "pofta" dar imi place, pentru ca in zilele toride chiar si pe marginea ei aerul e mai respirabil. :)
    Imbratisari de grup, cu drag! Pupici!

    RăspundețiȘtergere