marți, 8 mai 2012

Anunțuri

Cine ofteaza dupa rubrica "Povesti Parfumate" - initiata de Mirela si doreste reluarea activitatii Clubului, este invitat sa voteze la adresa: http://mirelapete.dexign.ro/2012/05/miresme-de-departe-ca-sa-ne-fim-mai-aproape-poveste-parfumata/
Este vremea sa aratam ca ne pasa!

Cine a avut o zi grea, e posomorât şi fără chef... e invitat la terapia de râs, la adresa: http://cristi-raraitu.blogspot.com/2012/05/rasul-este-sanatos.html (Cristi) sau la adresa: http://daurel.wordpress.com/2012/05/07/atitudini-2/ (Daurel), sa va descretiti fruntile!

Dau si eu un bonus
:
Un bărbat avea o aventură de câţiva ani cu o italiancă. Într-o seară, femeia i-a mărturisit că e însărcinată. Nedorind să-şi distrugă reputaţia sau căsnicia, acesta i-a propus femeii o sumă mare de bani pentru a pleca în Italia să nască în secret. Dacă era de acord să rămână în Italia şi să crească acolo copilul, el i-a promis că-i va acorda sprijinul financiar până când copilul va împlini 18 ani. Femeia a acceptat, dar a întrebat cum va şti el când se va naşte copilul. Pentru a menţine discreţia, el i-a spus să-i trimită o carte poştală pe spatele căreia să scrie ,,Spaghete". La primirea acesteia, el se va ocupa de pensia alimentară a copilului.
Într-o zi, după aproximativ 9 luni, când bărbatul s-a întors de la lucru, soţia l-a întâmpinat confuză :
- Dragule, i-a spus ea, azi ai primit o carte poştală extrem de ciudată.
- Ah, dă-mi-o doar, îţi voi explica mai târziu despre ce e vorba.
Soţia, ascultătoare, i-a înmânat cartea poştală. El a citit-o, s-a făcut tot alb şi a leşinat. Pe cartea poştală scria :
,,Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu oua, două fără. Trimite mai mult sos !!!!!"

8 comentarii:

  1. Multumesc pentru publicitate; este binevenita !
    Eu sunt de partea italiencei; 6 suflete au nevoie de mult S.O.S.

    RăspundețiȘtergere
  2. asta da lovitura :))
    m-am amuzat teribil :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun de tot! :)) Multumesc pentru mentionare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Carmen, am primit cinci mailuri , iar al șaselea e chiar de la tine. Asta înseamnă ca da, vom relua ÎMPREUNĂ povestea noastră frumoasă și parfumată. Doar că voi face un alt banner, mai interesant și cu cod de inserat pe bloguri. Te îmbrățișez cu drag!! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. In ploaia si tristetea zilei am ris copios!Asta da ,,rezeta,,!nu mai bine apela la iaurt?!
    Cu drag, Lu
    PS:anul asta sarbatorim,,nunta de perle,,.Kolier si cercei am primit cind a venit din Australia,lipseste inelul. LU

    RăspundețiȘtergere