luni, 14 mai 2012

Luni, de "Sfinții de gheața"

Daaaa, termometrele au înregistrat azi noapte temperaturi negative și... daaaaa, azi dimineață a trebuit sa zgâriem gheața de pe parbrizul mașinii.
Daaaaa, și ziua aceasta - ca în general toate zilele de luni, a fost luuuuuungă și încărcată cu probleme pentru a căror soluționare era cât pe ce sa ne explodeze mințile...
Dar seara... daaaaaa, seara ne-am relaxat în saună, uitând frigul și toate nemulțumirile... Doar noi, muzica în surdină și vaporii de lavandă, portocale, eucalipt și melissă...

8 comentarii:

 1. Daaaaaaaaaaa! Ce zi grozavaaaaa!!

  RăspundețiȘtergere
 2. o daaaaaaaa....rasfatul perfect :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună ziua!


  Mă numesc David Benedek și scriu lucrarea mea de licență cu titlul Bloguri ca instrumente de marketing în România. Aș vreau să cercetez despre tendințele de blog din România, despre blogosferă și cel mai mult, despre activitatea bloggerilor de marketing. Dacă ai 3 minute și vrei să ajuți un pic, te rog să completezi chestionarul, iar dacă ai prieteni bloggeri, pot să le trimiți și pentru ei. Mulțumesc frumos!

  https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGpkMlg1QnFhcTAyRzh2MWtlWDFMNlE6MQ

  RăspundețiȘtergere
 4. A, să tot fie frig, la așa o saună faină! Te felicit, ca de obicei demonstrezi că știi să trăiești frumos, dragă Carmen! :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Uau, chiar asa de frig? Si la noi s-a mai racorit, dar nici chiar asa! Leac pentru trup si suflet, sauna. Foarte frumos ati amenajat-o!

  RăspundețiȘtergere
 6. Salutare,

  Emil Calinescu sunt, blogger :) Am dat de blogul in urma unui comentariu dat la guest-ul scris pe blogul lui Cris Mary :)

  Imi place ce am vazut aici. Si am vazut ca-ti place initiativa de guest-posting. Asa ca te invit sa aderi la ea.

  Pentru a discuta mai multe (inclusiv alte colaborari), da-mi un mail la emil.calinescu@sas.unibuc.ro.

  Mersi. Salutari :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Eeee la asa rasfat tot sa vii acasa! :)
  Ma bucur ca te-ai relaxat!

  RăspundețiȘtergere