marți, 25 ianuarie 2011

Nominalizari Oscar 2011

Mo'Nique (42 ani) - Oscar 2010
Astazi la ora 5:30 a.m. în Los Angeles, Mo’Nique (actrita care anul trecut a fost distinsa cu premiul Oscar pentru rolul din “Precious”) a prezentat împreuna cu presedintele Academiei Americane de Film – Tom Sherak – lista principalilor nominalizati la premiile Oscar 2011.
Cele mai importante distinctii acordate anual în domeniul cinematografiei - premiile Oscar- desemneaza cele mai bune filme si cele mai bune interpretari sustinute în anului 2010. Editia a 83-a va avea loc la data de 27 februarie si va fi prezentata anul acesta de actorii Anne Hathaway si James Franco.
Marii favoriti sunt "The King's Speech" - nominalizati la douasprezece dintre categorii, "True Grit" - cu zece nominalizari, "The Social Network" - cu opt nominalizari, la egalitate cu "Inception". Pe aceeasi lista, a celor cu cele mai mari sanse la mult râvnitul premiu, urmeaza "The Fighter"- cu sapte nominalizari si "Toy Story 3", "Black Swan", "The Kids are All Right", "127 Hours", "True Grit" si "Winter's bone". Lista completa a nominalizarilor o puteti citi aici :)

8 comentarii:

  1. Dupa parerea mea, "The Social Network" nu merita nici macar o nominalizare...
    Parerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ţin cu "Social Network", un film care mi-a plăcut mult... Oricum nominalizările sunt chiar bine făcute anul acesta, cu mici excepţii...

    RăspundețiȘtergere
  3. "Social Network" a ratat nominalizari la categorii importante, asa ca probabil batalia se va da intre "King's Speech" (o poveste britanica) si "True Grit" (o poveste americana). In ultimii ani englezii au cam dat lectii de film americanilor, castigand trofee importante la Oscar. Americanii insa au ramas cu profiturile de boxoffice (v. Avatar) :)) Sa vedem ce se va alege anul acesta :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Lukluk,c
    filmul este interesant însa...parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristian,
    am vazut majoritatea filmelor nominalizate, dar un favorit nu pot spune ca am...Parca nici unul nu a avut efectul "wow!"...

    RăspundețiȘtergere
  6. Alina,
    sunt tare curioasa ce va iesi anul acesta!
    Parca lipseste ceva din fiecare aceste filme "bune"... Nu stiu, am devenit eu prea pretentioasa?!

    RăspundețiȘtergere
  7. E normal sa devenim pretentiosi, mai ales ca filmele bune se pierd in oceanul de filme comerciale si ajungem destul de rar sa ne entuziasmam la un film bun. Nu stiu cum se ajunge pe lista de nominalizari la Oscar, dar sunt sigura ca mai sunt filme bune care au scapat "tura" asta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Alina,
    cred ca sunt prea "rea"! pot sa bombanesc la oricare din filmele de pe lista nominalizarilor! ceva a fost prea mult, sau prea putin... nici unul nu m-a încântat 100%

    RăspundețiȘtergere