luni, 24 ianuarie 2011

Neil Diamond

Vocea de aur a anilor '70, muzicianul care a optat pentru blue-jeans forever, cel care ne-a încântat cu hit-uri ca: Sweet Caroline, I Am… I Said, Song Sung Blue, Red, Red Wine, Cracklin' Rosie, I’m a Believer, Hello Again... a împlinit astazi 70 de ani.
Neil Diamond este unul dintre cei mai prolifici şi de succes muzicieni ai timpurilor noastre. În cariera lui a vândut mai mult de 130 de milioane de albume, a sustinut numeroase concerte, a compus si inerpretat muzica pentru film, a cântat în duet cu vedete de aceeasi talie: Barbara Streisand (fosta colega de scoala primara), Kim Carnes, Frank Sinatra, Dolly Parton,Waylon si multi altii... A declarat de curând ca pregateste pentru 2011 un turneu mondial. Nu putem decât sa-i dorim împlinirea viselor, sanatate si longevitate de scena!

4 comentarii:

  1. Un trubadur fara varsta :) La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina,
    vezi? tu daca ai frate mai mare, ai luat cunostinta si cu muzica mai veche :)
    Am colegi la servici care ... habar n-au cine e Neil Diamond! (cei nascuti la sfârsitul anilor '70, începutul lui '80)
    Eu stiu înca pe de rost textul de la Forever in bluejeans! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce noroc cu fratii mai mari :)) si mari iubitori de muzica :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Alina,
    tin minte cu ce nerabdare asteptam întâlnirile cu voi, în vacante! erau însotite neaparat de ultimile noutati în muzica! voi prindeati nu stiu ce posturi de radio, prin Arad, pe care eu, în mijlocul Carpatilor n-aveam nicio sansa! :)

    RăspundețiȘtergere