duminică, 2 noiembrie 2014

Premiantii


De când am terminat curatenia de toamna, am vrut sa scriu despre noua metoda super usoara pe care o avem la spalatul geamurilor.
Geamul se spala în mod tradiţional, manual, cu apă şi detergent de geamuri nespumant, cu ajutorul unui spalator clasic - în forma de "T", îmbracat în material textil cu microfibre. Apoi... luam aspiratorul (cu acumulator integrat) si înlăturam apa murdară de pe sticlă. Suprafaţa geamului va fi aspirata si apa va fi adunata într-un rezervor transparent (asa încât sa fie usor de observat când rezervorul trebuie gloit). Geam ramâne perfect curat, fără dâre, fără pete, rapid şi fara efort.
Aspiratorul pentru curăţat geamuri poate fi utilizat cu acelaşi succes şi pentru spalarea oglinzilor.
Noi am cumparat aspiratorul de la Lidl online (pretul: 50 Euro) si acum, ne batem sa avem voie sa spalam geamurile ☺
Pentru ca suntem o echipa buna, eu si Helmut ne oferim serviciile gratis, celor care au participat la concursul Happy Halloween ;)) Anastasia, Sorin, Coco, Mihaela, Floarea, va rog sa ne comunicati când sa venim sa va spalam geamurile ;) Pâna la Craciun, ajungem la fiecare din voi! ☺

8 comentarii:

  1. Eu mulţumesc frumos de ofertă şi vă aştept pe la sfârşitul lui noiembrie-începutul lui decembrie :))
    Bună treabă aspiratorul acela, este şi redus cu 44%. Nu ştiu dacă o fi şi la noi, iar Lidl nu are magazinonline, încă! Oricum îl iau când îţi voi face o vizită, hihi!!!!
    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. neaparat sa îmi faci o vizita, Mihaela draga! Insa, adresa pentru care am pus link, cred ca livreaza în toata UE. Te pup. O saptamâna minunata!

      Ștergere
  2. Multumesc pentru pont! Trebuie sa caut neaparat aspiratorul asta de geamuri! Imi pare rau ca am pierdut sansa sa va am aici in echipa, poate la urmatorul concurs?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;)) vezi ce ai ratat! :))) ei hai lasa, nu fii suparata. Venim la tine la vara, sa spalam geamurile din Delta! :))) te pup draga mea. O saptamâna minunata!

      Ștergere
  3. Wow! super! Vă aştept cu drag.. şi vă fac brioşe la cafea! :)
    pupici

    RăspundețiȘtergere