luni, 21 aprilie 2014

La taierea mielului


8 comentarii:

  1. Hristos a inviat! Un mielusel dragut....si delicios hihi

    RăspundețiȘtergere
  2. Hristos a inviat!
    Ha ha! Stiam din anii trecuti de mielutul asta al tau! :-) Anul acesta observ ca are si glazura! :-)
    Cu asa sacrificare a mielului sunt de acord, asa "carne de miel" as manca si eu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a inviat!
    cand e vorba de ceva dulce nu pot zicenu asa ca...am si eu o feliuta din dulcele miel? :)

    nici pana acum nu a ajuns felicitarea de la tine :(

    RăspundețiȘtergere
  4. ma speriasem in titlu :D dar cand am vazut despre ce miel e vorba, huh, parca e mai bine. Have a nice day! <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Multa lume ai adunat la aceasta "sacrificare".:))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hristos a înviat!
    N-ar fi stricat nici unul la protap!

    RăspundețiȘtergere
  7. In satul meu natal se sculpta miel in unt pentru a fi dus la biserica spre sfintire in ziua de Pasti. Nu toate gospodinele aveau talentul necesar...
    In cosul traditional, cu doua manere, alaturi de mielul de unt, mai erau: trei piini pasca, caş, un litru de vin, slanina, sunca fiarta, carnati, oua. Cred ca n-am uitat nimic.
    In ziua de Paşti se mancau numai alimente "vizate" si binecuvantate de preot.

    RăspundețiȘtergere
  8. Oh! Cred ca am ajuns putin cam tarziu, dar o faramita tot am mai gasit! :)
    Asa miel cu drag as manca! :)) Si cu pofta! Altfel, carne de miel nu mai mananc. Am mancat in copilarie, si chiar o perioada din adolescenta, pana am dat nas in nas cu mielut si m-am jucat cu el.
    Weekend minunat va dorim! Imbratisari si pupici cu drag, de la noi pentru voi.

    RăspundețiȘtergere