sâmbătă, 5 aprilie 2014

Fața cu valoare de un milion de dolari


Paul Sculfor este un fashion-model, actor de televiziune și de film. S-a nascut la 1 februarie 1971, în Upminster, United Kingdom.
Cariera lui s-a dezvoltat vertiginos dupa ce la vârsta de 21 de ani a castigat un concurs de modeling "The Face of 92", organizat de Select Model Managemen și Daily Mirror. Paul tocmai suferise operatia de apendice când a fost înscris în concurs de mama sa si scrisoarea prin care a fost anuntat ca este câstigatorul competitiei i-a fost înmânata în spital, de Penny Lancaster - soția lui Rod Stewart. Din componenta juriului de atunci au facut parte Tandy Anderson - proprietarul Select Model Management și Gary Stretch - actor, fost boxer si fotomodel.
Primul contract ca model al lui Paul, în anul 1993, a fost la revista "The Face" și în toamna aceluiasi an, Paul a lucrat alături de Bridget Hall pentru catalogul toamna/iarna al Casei de moda "Banana Republic", fotografiile fiind executate de renumitul Bruce Weber. În cadrul acelei campanii de reclama, au fost prezentate panouri cu fotografii pe întreg Times Square din New York .
Paul s-a mutat în Europa si cele mai multe contracte le-a avut la Milano și Paris, pentru brandurile Giorgio Armani, Versace, Jean Paul Gaultier, Paul Smith și Valentino.
În anul 1994 Paul a lucrat alaturi de Laurence Vanhaeverbeke pentru Christian Dior - parfum Tendre Poison, sub îndrumarea celebrului fotograf Tyen și contractul a durat trei ani.
Pâna în anul 2011 a locuit timp de patru ani în Hollywood iar în prezent îsi împarte timpul între New York și Londra .
Chipul lui Paul Sculfor a reprezentat brandurile Patrick Cox (1993), Versace (2009), Louis Vuitton (2011), Aramis (2012), Esquire (2012). Deasemenea male-modelul a fost ales de Levi's (1997), Lynx (2001), Landrover (2006), Next (2007, 2008), Armais (2011), Vuitton (2011), pentru campaniile publicitare transmise la televiziune. Casa de moda Missoni, l-a ales pe Paul Sculfor sa prezinte colectia de toamna-iarna 2013/2014, prin fotografii executate de Alasdair McLellan. Deasemenea prezinta moda de toamna-primavara 2013/2014 pentru "Sunday Times Style Magazine".
Ca urmare a succesului pe care îl detine, Paul Sculfor este deseori supranumit "supermodel autentic" sau "fața cu valoare de un milion de dolari".
În anul 2009, Paul Sculfor a fost co-moderator al Festivalului de la Sanremo, alături de Paolo Bonolis.
Paul Sculfor a primit distinctia "Most Stylish Men Award" fiind declarat de catre revista GQ (Gentlemen's Quarterly) drept cel mai elegant barbat al anului 2010. În anul 2012 a facut parte din juriul emisiunii-concurs de modeling "Britain's Next Top Model". Paul a dovedit deasemenea ca are talent actoricesc prin rolurile Steve Richards în filmul "Di Di Hollywood" (2010), rolul David în filmul Psychosis (2010) si rolul Mark în Baseline (2010).
Paul Sculfor nu este casatorit si printre fostele lui prietene se numara Lisa Snowdon, Jennifer Aniston si Cameron Diaz.
Citatul preferat sau motto-ul dupa care Paul Sculfor se ghideaza în viata este "Do not take your self to seriously - But take the job very seriously".

7 comentarii:

  1. Ca sa vezi cat de mult conteaza "fata" in ziua de azi. Sincer daca ai o imagine buna si stii unde sa tintesti poti castiga chiar foarte bine numai zambind :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi-a placut emorm comentariul tau :) multumesc pentru vizita! :)

      Ștergere
  2. In lumea asta sunt oameni la care norocul s-a acumulat in jurul lor.Acesta e unul.E frumos,talentat si cred ca nu avem ce sa-i reprosam.O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos e! nu am ce zice! i-as da si mai mult de un milion , da nu am....
    asa ca ma multumesc cu fetele din jurul meu....si cu a mea... :))
    te pop!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place. Fiecare om e frumos in felul sau, insa unii au mai mult noroc si iata castiga milioane din frumusetea lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. se pare ca dincolo de frumusete si sansa isi pastreaza capul pe umeri si isi ia munca in serios...
    sa fii lucid e secretul...si sa stii sa te vinzi bine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. E un exemplar masculin reusit. :) In special trupul imi place cum arata. Nu e urat... clar! nici la chip, doar ca in unele foto imi place mai mult, in altele mai putin. Dar ce-i pasa lui ce-mi place mie, cand face un sac de bani! :))) Pe scurt: a stiut sa se vanda! :)

    RăspundețiȘtergere